@
Cand esti plecat 30 de zile, sa dai 4 euro pe zi doar ca sa folosesti minutele din tara mi se pare mult. Cum ziceam, ma folosesc de iGO si gasesc workarounduri pentru functiile lipsa fata de Google.
Te vad mare fan Android si impotriva Iphone. Ai ceva cu Apple in general si de aceea cu toate produsele lor sau ce te nemultumeste la Iphone? iOS e mult mai prietenos si cand lucrezi/faci operatii cu agenda, fata de Android. Am luat si un Android sa ma joc cu el, l-am dat alor mei sa il foloseasca, ma uit la cum le merge... well it sucks.
iGo e una, Google maps e alta. Pentru GM plătești traficul, indiferent de platformă. Sunt și unele avantaje dacă poți menține conexiunea. Eu folosesc iGo de mulți ani. Mai nou văd că hărțile se vor reduce la TomTom sau Navteq. Pentru România Topmap parcă a renunțat definitiv să mai actualizeze, deși erau cele mai bune. Poate totuși nu va fi așa.
Calendarul Google e cât se poate de OK. Disponibil din multe locuri, integrare OK. Îmi place că pot "arunca" acolo și seriale TV de exemplu, direct din program. Sau Întâlniri. Sau note etc. Sincronizările sunt pe mai multe platforme de asemenea. Gmail e un serviciu foarte bun, stabil, nu am avut niciodată probleme cu el. Am și Drive. Calendarul e integrat și În browser și am acces la el rapid. Totul este foarte simplu de gestionat. Nu văd unde e problema.
Ce mi se pare aiurea până acum este imposibilitatea de a alege Ton de apel personalizat din aplicația cu care alegi Tonurile de apel. Se face din Playerul audio (la JB parcă s-a schimbat ceva). Dacă nu știi asta, poți presupune că pur și simplu nu se poate.
În rest nu prea am ce-i reproșa. Am vreo 80 de aplicații În teste. Când mai dau Close de curiozitate să văd ce se Întâmplă, se Închid cu zecile. Cu toate astea merge foarte fluid.
Despre aparat În sine, problema e faptul că sunt prea multe aparate și pur și simplu dacă le vrei pe toate, bateria nu ține suficient de mult. Nu poți Într-o zi să te joci, să faci poze, să te dai pe net, să asculți muzică, să-ți citească o englezoaică o carte. De asta mi se pare că este Învinsă chiar rațiunea existenței sale. Mai bine era ceva mai gros și cu o baterie de 2 ori mai mare. Oricum e stupid de subțire, ținând cont că este foarte mare. Dar am văzut că foarte mulți sunt extaziați de cum arată. Eu vreau funcționalitate, nu mă excită forma unui telefon. Altfel ca autonomie la modul general, am acum 95% și fix 21h16m59s de la Încărcare. Și asta include deplasare (consum mai mare) și butonare cât să verific mesajele. Există aplicații care rulează, n-am oprit nimic În mod deosebit.
Eu am avut până la S3 (care este o Întâmplare de fapt), un telefon clasic de 6 ani și un PDA (folosit 80% ca GPS de fapt). N-am vrut un dispozitiv ieftin cu Android pentru că nu avea sens.
- aplicatii stabile - da
Nici măcar. Numai că Android este un sistem mult mai deschis. Nu e vina lor dacă ăia de la Denon nu-s capabili să-și facă o aplicație bună. Am eu una și are un mic bug.
@Relu,S2 l-am primit cado altfel ramaneam cu 5110
Cadou, cadou