noul BMW seria 3
Scris 13 martie 2012 - 01:36
Comprende ?
Scris 13 martie 2012 - 01:39
in al doilea rand bea in pusca mea un ceai de musetel si calmeaza-te. vrei sa-ti aduc un lighean de cafea?
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 13 martie 2012 - 01:43
Scris 13 martie 2012 - 01:52
Hai cu cafeaua aia, ca mi-e oricum dor de tine ...
Scris 13 martie 2012 - 02:12
gti e tractiune fata, r-urile sunt 4x4, iar daca ma intrebi de ce vreau 4x4 si nu iau tractiune fata, doar ca e mai ieftina, inseamna ca ai o problema serioasa.
in primul rand este 'Comprendes' - daca tot ne dam rotunzi.
unii nu se dau, pur si simplu sunt
stereotipul este clar: raportam nivelul calitatii la pretul de achizitie. daca masina ar fi ieftina, o mare parte din clienti ar fi indepartati din cauza unui alt stereotip in care masina nu s-ar mai incadra, si anume 'scump=bun'
stereotipul este clar ?!?!? scoate tu din buzunar 40k euro si raporteaza la ce ai tu chef ce primesti in schimbul lor, pana atuncea eu consider ca e normal sa raportez pretul de achizitie si la nivelul calitatii primite, cred ca ti-am mai zis ca nu e ok sa-mi comentezi alegerile/standardele, asa cum nu e ok sa le comentez nici eu pe a tale, care or fi in logan, daca or fi etc ... ai prins ideea ?
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 13 martie 2012 - 02:48
Sa vezi ce misto o sa mai faca Relu de tine cand o sa mai iti permiti sa te iei de hAstra meapentru ca n-ai cum intelege ce-i ala un behemve sau altceva mai rasarit decat ionizata ta !
Scris 13 martie 2012 - 03:03
nu consider ca sunt proaste calitativ, departe de aceasta idee, dar nu au excelat niciodata.
imho audi e cel putin in ultima perioada, no.1 la interioare. atat calitativ cat si dizain ( parerea mea si gusturile mele )
o fi ele premium, dar mi se par nejustificat de scumpe. atat bmw, merc si audi.
cine cumpara seria 3 sigur nu se asteapta la materiale BMW Individual, sau alte vrajeli de seria7.
masina e gandita si conceputa pentru dinamica si sportivitate.
interiorul mi s-a parut foarte ok, din toate punctele de vedere. dar precum am zis, nu i-am acordat atentie maxima.
deci, e un mix bun parerea mea, dar pana se ajunge la pret...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 13 martie 2012 - 03:34
presupun ca daca ar fi ieftin s-ar vinde mai bine, sau poate ai impresia ca mi-am luat bmw doar ca sa ma dau mare ca-mi permit ?
gti e tractiune fata, r-urile sunt 4x4, iar daca ma intrebi de ce vreau 4x4 si nu iau tractiune fata, doar ca e mai ieftina, inseamna ca ai o problema serioasa.
stereotipul este clar ?!?!? scoate tu din buzunar 40k euro si raporteaza la ce ai tu chef ce primesti in schimbul lor, pana atuncea eu consider ca e normal sa raportez pretul de achizitie si la nivelul calitatii primite, cred ca ti-am mai zis ca nu e ok sa-mi comentezi alegerile/standardele, asa cum nu e ok sa le comentez nici eu pe a tale, care or fi in logan, daca or fi etc ... ai prins ideea ?
Chiar mi se rupe de alegerile tale, aici vorbim de Seria 3 si BMW in general, nu de masina TA pe care ai poftit sa ti-o cumperi. Nu este problema mea ce faci tu cu banii tai.
Multi clienti cumpara masini scumpe pt simplul motiv ca actioneaza in virtutea principiului ca ce este scump este intotdeauna si bun. Si in majoritatea cazurilor asa si este. Si uite asa in virtutea inertiei multi au pretentia ca in Seria 3 sa fie materiale gen BMW Individual, pomenite de SKA, si uita pt ce a fost creat 3-arul Dar oare aceste interioare mult-hulite sunt mai bune sau mai proaste ca cele de la vechia serie?
Apropo de R20/R32/GTI eu ma gandeam ca un GTI ar fi mai buna in folosirea de zi cu zi si ar oferi suficienta distractie pt timpul liber. Am probleme, de mai multe feluri, dar nu cele la care te gandesti tu Banuiesc ca nu tractiunea este singurul argument in favoarea R20-ului... ca daca da atunci tu ai o problema si mai mare
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 13 martie 2012 - 03:36
Scris 14 martie 2012 - 10:20
Scris 14 martie 2012 - 10:24
Scris 14 martie 2012 - 10:28
Scris 14 martie 2012 - 10:28
Nou sau vechi?
vechi, evident
@relu
am mai zis eu, asta cu interiorul tine foarte mult de persoana care evalueaza, pe mine pe langa "lemnu" in cauza ma scot din minti acele lufturi
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 14 martie 2012 - 10:31
Scris 14 martie 2012 - 10:41
M-am uitat in mod special la lufturile de care vorbesti, si sa mor daca le-am gasit ....
@pejte
Iar te bagi aiurea in vorba ?
Scris 14 martie 2012 - 10:44
Scris 14 martie 2012 - 10:45
Scris 14 martie 2012 - 10:48
Te superi daca-ti spun ca 3-arul nou mi se pare MULT superior la interior x3-ului ?exact ma relule, dupa cum ziceam tine si de evaluator situatia asta.
Calitatea lucraturii chiar este deosebit de buna la 3-ar !
Scris 14 martie 2012 - 11:00
Scris 14 martie 2012 - 11:06
Scris 14 martie 2012 - 11:13
Scris 14 martie 2012 - 11:15
@relu
de gustibus non este disputandum > eu ma asteptam de la ei la mai mult, mai bine, mai frumos, cel putin la banii care sunt ceruti pe acea masina.
Scris 14 martie 2012 - 11:18
Mah, una e sa nu-ti placa cum arata, si alta calitatea de executie. Crede-ma, la seria 3 calitatea e mult peste cele de care vorbesti...
@relu
de gustibus non este disputandum > eu ma asteptam de la ei la mai mult, mai bine, mai frumos, cel putin la banii care sunt ceruti pe acea masina.
Scris 14 martie 2012 - 11:36
Scris 14 martie 2012 - 11:42
Scris 14 martie 2012 - 11:55
Scris 14 martie 2012 - 11:56
Poate mecea a vazut un model de baza mai saracut... desi, nici asa nu am gasit celebrele lufturi, iar finisarea e la fel de ok. Totusi, nu inteleg cum de noul X3, care are un nivel de finisare similar este Craiasa Zapezii pe langa F30. Sa vedem ce parere si-a facut si Frank (mai ales dpdv al unui proprietar de E90).
Aceasta postare a fost editata de the1: 14 martie 2012 - 11:56
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi