Maps offline de ce nu e ok ?
Păi nu știu, nu merge. Nu apar opțiunile, cere conexiune. Ba mi-am salvat chiar și traseul din Google Maps, îl pot accesa, dar nu trece mai departe.
Am înțeles că există alte navigații care folosesc Google maps și descarcă harta offline. Sunt totuși curios de o treabă. Acea hartă pentru România are vreo 40Mb, cam cât are o porțiune mică dacă folosesc Maps offline din Maps. Deci presupun că este o formă simplificată, că altfel nu pricep. în trecut Google a mai avut niște tentative de a face disponibile hărțile offline și chiar puteau fi modificate. Dar au renunțat la asta.
Vad aici de maps offline asta. Insa la mine nu apare linia de meniu de jos, desi sunt cu update'urile la zi
E o exprimare nefericită. În plus unii au niște programe instalate de navi care le fac disponibile o serie de opțiuni În Maps, dar ei cred că e din Maps.
Pentru a utiliza modul de navigare offline, este necesar să selectăm mai Întâi porţiunile din hartă care de care avem nevoie, pentru ca acestea să fie copiate În memoria telefonului. După această etapă, hărţile Google Maps rămân accesibile oricând, cu condiţia să ne limităm la porţiunile de hartă marcate pentru utilizare offline
Cum spuneam, e o porțiune destul de mică și din păcate o parte dintre servicii nu pot fi accesate pentru navigație. Poți doar viziona la nivel de stradă acele hărți și nimic mai mult. Cel puțin eu n-am găsit cum. Chiar și dacă am integral drumul dintre București și Ploiești, cere rețea.
Singura soluție decentă este Primo. 3 seturi de hărți, POI-uri foarte multe, rute de toate națiile, un suport destul de mare la nivel de comunitate. Bine, la mine e mai complicat cu rezoluția, nu prea am găsit skin-uri personalizate.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Users ignored today: mecea