Totul despre Android
Scris 06 noiembrie 2012 - 08:41
Spune ce dorești și nimic nu-i imposibil.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 06 noiembrie 2012 - 08:57
Eu am Romania_R3_NQ_2012.Q1_120522
Ar fi interesant de stiut daca se poate face traseu cu pct de plecare altul decat cel actual. Eu nu stiam sa fac asta pe GPS, nici pe cea dedicata cu Igo8, nici pe Primo. Asta faceam pe viamichelin, din timp
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 06 noiembrie 2012 - 09:04
Mai e ceva, dacă-ți dau harta mea, pierzi opțiunile pentru hnr. Cel puțin la mine toate sunt inoperabile.
Tu decizi.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 06 noiembrie 2012 - 09:08
https://play.google....mF2aWdhdG9yIl0.
eu am instalat de ceva timp aplicatia si macar nu cere net, foloseste OpenStreetMaps(free) sau TomTom(nu am incercat)
Scris 06 noiembrie 2012 - 09:21
N-am testat. De fapt eu sunt utilizator clasic de iGo, rar am avut vreo problemă cu el.
despre fotografie
Scris 06 noiembrie 2012 - 09:47
".hnr - fisier ce contine rute precalculate, astfel calcularea unei rute lungi se face doar in cateva secunde. Data acestor harti trebuie sa corespunda cu data hartii .fbl. se pun in \content\map\ . Exista fisiere hnr scoase de NNG pentru Europa de Est si fisiere hnr scoase de Navteq pentru Europa de Vest."
Deci practic, in afara de timpul mai lung de calcul, este vreun inconvenient? Ca, din pct meu de vedere, asta e un f mic inconvenient.
Bine, pentru drumurile facute in tara am tot timpul in masina si harta clasica, insa mi se pare aiurea ca o harta digitala sa nu cuprinda macar informatiile dintr'o harta clasica, veche de cel putin 5-6 ani
LE: instalez acum si Map Factor ala, sa vad ce stie.
Totusi, in momentul de fata, Google Maps mi se pare cel mai complet.
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 06 noiembrie 2012 - 09:54
Scris 06 noiembrie 2012 - 10:01
Mai trebuie să-mi trec kml-urile, dar mi-e lene să mă gândesc exact cum.
despre fotografie
Scris 06 noiembrie 2012 - 10:17
Intre timp am instalat Map Factor ala, versiunea Free. Si, cam ca orice lucru gratuit, nici nu poti cere prea multe de la el. De ex, strada mea nu o stie si nu e chiar vreo fundatura sau stradela.
Pentru varianta TomTom hartile costa 15 euro/tara. Sunt curios inca dac'ar merge direct hartile obisnuite de TomTom. Cele free vad c'ar avea extensie .mca
Scris 14 noiembrie 2012 - 09:02
Sincer, n-am înţeleg de ce mai trecem prin 412 până atunci.
despre fotografie
Scris 14 noiembrie 2012 - 09:48
mi-a aparut update-ul la 4.2 la nexus 7
Ti-a aparut pe tableta sau l-ai cautat pe vreun Kies? La mine parca n-am vazut nimic.
Nervemind... Kies la Asus....
Aceasta postare a fost editata de Forester: 14 noiembrie 2012 - 09:49
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 14 noiembrie 2012 - 10:21
deocamdata nu am vazut nimic nou dar nu mai merge dolphin browser
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 14 noiembrie 2012 - 10:24
Ti-a aparut pe tableta sau l-ai cautat pe vreun Kies? La mine parca n-am vazut nimic.
Nervemind... Kies la Asus....
KIES me Că am eu.
despre fotografie
Scris 14 noiembrie 2012 - 10:24
Pusca si cureaua lunga, vad ca si pe handroid mai rau ca pe vindoze, update-uri garla, se fiut applicatiile...
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 14 noiembrie 2012 - 11:43
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 14 noiembrie 2012 - 04:28
am cumparat 2 buc pt doi manageri si in Kies nu vaz nicio posibilitate de upgrade de la 2.3.6
Scris 14 noiembrie 2012 - 05:25
despre fotografie
Scris 14 noiembrie 2012 - 09:53
Aceasta postare a fost editata de cata69: 14 noiembrie 2012 - 10:03
despre fotografie
Scris 14 noiembrie 2012 - 09:57
Eu am trei tonuri de apel: nevasta-mea, fii-mea si restul. Si am fost OK cu ce am gasit prin telefon, n-am pus nimic in plus inca!
Scris 14 noiembrie 2012 - 10:02
Oricum, deși lumea se plângea să are lag, eu văd că merge impecabil. Iar nu știu ce să zic.
despre fotografie
Scris 15 noiembrie 2012 - 01:38
Din cate vad, pe sammobile apare si un 4.x.x ptr SGS2, insa Kies'ul n'a reusit dupa ~10 min sa downloadeze update'ul din 3 incercari pe 2 calculatoare diferite
Scris 15 noiembrie 2012 - 09:32
Scris 15 noiembrie 2012 - 12:18
Andrei, ai posibilitatea să activezi și să rulezi up-date pe Wi-Fi? Eu așa am făcut.
despre fotografie
Scris 15 noiembrie 2012 - 01:42
Din cate vad pe sammobile, softurile par a fi "personalizate" ptr operatori (Vdf, Orange, Cosmote). Eu am cumparat telefonul la liber. Conteaza ce soft as folosi daca SIM'ul din tel e de la Vdf?
LE: Intre timp am aflat ca nu conteaza despre ce operator e vb atata timp cat tel e unlocked. Acum downloadez firmware'ul, care are 385Mb. Eu ma gandeam la ceva mult mai mic.Probabil d'aia ramanea la mine in Kies la 99% ptr mult timp si pare ca nu mai trece mai departe ...
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 15 noiembrie 2012 - 01:58
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi