am fost azi, 17300km, cu iXsu in service, sa vad ce e cu martorul de pana mai ales, dar sa se uite serios si la placute pe spate, service-ul ales a fost la Pitesti Motor AG, a fost un very f*ckin good trip
mai intai de masina :
1.au incercat prin diagnoza sa coreleze verificarea fizica a placutelor, 6/7mm, cu incatiile primite de la senzori > acuma indica 4500km vs 1900 cand am intrat la ei, probabil ca mai am cam 6000km oricum si trebuiesc inlocuite.
2.martorul de pana > nici o eroare, nu se stie nimic, asteapta raspuns de la BMW
suplimentar mi-au facut revizia, cnf cdb mai aveam 4700km, dar au zis ca senzorul de ulei indica uzura a uleiului bla bla si daca sunt de acord ei efectueaza revizia, au schimbat tot mai putin filtrul de combustibil, care vine la urmatoarea revizie.
pe langa asta m-au anuntat ca am o actiune la masina pentru macaraua geamului dreapta fata, si suplimentar dupa verificare mi-au adus la cunostinta ca trebuie schimbata caseta de directie,
http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif , pentru probleme de elctronica ... s-au comandat si macara si caseta urmand sa le mai fac o vizita sapt viitoare.
despre service, numai de bine, nota 11 din 10, sincer nu am crezut ca se poate asa ceva intr-un service la noi, nici macar in alea private care nu-s reprezentanta nu am prins asa comportament, transparenta maxima, disponibilitatea de a discuta cu mine orice si de a pierde timp sa-mi explice toate tampeniile pe care le-am intrebat, m-au lasat langa masina, sub masina etc ... ca acasa m-am simtit.