saptamana trecuta, luni mai exact, s-a schimbat calculatorul de DSC, lunea asta, dupa ce s-a parcurs cu masina 400km, m-am intors in service pentru resoftare, asa cerea procedura, si am inteles ca acuma functioneaza perfect totul, eu nu am apucat sa verific inca, probabil azi urmeaza, dar nu ma astept la surprize.
ambele operatiuni s-au efectuat la bavaria baneasa, pe durata lor trebuia sa beneficiez de masina pusa la dispozitie de BMW Romania, cum insa saptamana asta au uitat sa o duca, cei de la bavaria mi-au oferit un seria 1 cu cutie manuala, probabil vazand ca stramb din nas, m-am ales cu un 320d e90, masina sefului de service, automat ... asta plus faptul ca mi-au spalat/degresat masina, pe care duminica o dadusem 4 ore cu ceara pentru calatoria in grecia
, ei nu aveau de unde sa stie, arata cristal cand am luat-o de la ei, iar gestul conteaza, nota zece la prestatia service-ului, poate au fost si atat de amabili ca stiau ca-s nebun de legat, habar n-am .... oricum s-au purtat exemplar.