Da ce ma, badigarzii de la intrarea in club nu e si ei oameni?tu, din postura ta sa emiti pretentii.
Pana si eu pot sa scot 6... cu loganu dcieu pot sa scot 6!
Scris 26 octombrie 2011 - 09:00
Da ce ma, badigarzii de la intrarea in club nu e si ei oameni?tu, din postura ta sa emiti pretentii.
Pana si eu pot sa scot 6... cu loganu dcieu pot sa scot 6!
Scris 26 octombrie 2011 - 09:13
Aceasta postare a fost editata de Relu: 26 octombrie 2011 - 09:14
Scris 26 octombrie 2011 - 09:15
Scris 26 octombrie 2011 - 09:19
Scris 26 octombrie 2011 - 09:32
Scris 26 octombrie 2011 - 09:33
Referitor la intervalul de service, cica este adaptat la conditiile specifice de exploatare si de mediu, si daca mergi mult cu masina in orasul Bucuresti, asa se intimpla, overall o sa vezi ca se injumatateste (15.000 km in primul an, 19.000 km in al doilea an). Si eu in primul an umblam cu bimmer-ul prin oras destul de mult si tot asa s-a redus si la mine, din anul doi incolo am inceput sa il folosesc mai mult pentru drumuri in afara orasului si drept urmare intervalul nu s-a mai redus, a stat undeva pe la 24.000-25.000 km.
Scris 26 octombrie 2011 - 09:33
Scris 26 octombrie 2011 - 09:36
La ce cat ??Frank, tu pana la urma la cat schimbi uleiul?
Scris 26 octombrie 2011 - 09:37
Scris 26 octombrie 2011 - 09:41
Scris 26 octombrie 2011 - 09:44
Mecea si-a dorit bmw, bravo lui ca a putut sa-si faca "pofta", si sa se bucure de ea.
Ca nu toti ar fi facut ca el, nu priveste pe nimeni, si nu e normal/civilizat sa-l atacam pe el sau masina.
Recunosc ca m-a bufnit rasul cand l-am auzit ca subaru sucks, are greierasi, ca R32 nu-i produce nicio emotie ( chiar daca e varful de lance la Golf ), dar nu vad cu ce m-ar deranja pe mine ca asta e parerea lui, si ca temperamentul lui cere o masina care se misca ( doar ) decent.
Scris 26 octombrie 2011 - 09:44
Scris 26 octombrie 2011 - 09:47
Concluzia era deja trasa: viteza medie corelata cu orele de functionare ale motorului. In oras medie mica de viteza, in afara medie mai mare... e un algoritm ce foloseste orele de functionare a motorului si regimul de folosire.
Aceasta postare a fost editata de mecea: 26 octombrie 2011 - 09:48
Scris 26 octombrie 2011 - 09:52
Scris 26 octombrie 2011 - 09:58
bmw-ul cica are si senzor de calitate a uleiului, joja in orice caz nu am, iar cdb-ul arata nivelul la ulei la full.
Scris 26 octombrie 2011 - 10:15
Nu vreau s-o iei ca si "contra" ( discutam doar ), dar aici pot sa-ti spun ca gresesti....
nu subaru sucks, japonezele sucks, mai putin honda ca nu am avut niciodata ocazia sa ma dau cu una, iar sucks e aiurea spus, pur si simplu prezinta niste minusuri, asta din perspectiva mea, si asta pentru ca ce ma deranjeaza pe mine pe altu e posibil sa-l lase rece, oricum fiabilitatea japoneza e un mit la actualele masini, probabil ca pentru masinile produse pana prin 2000-2002 era o realitate, dar la ora actuala e un mit, sunt la fel de predispuse la probleme ca si cele germane, iar preturile la piese/intretinere sunt napraznice, cel putin la mazda e jale rau si nu prea gasesti afm
...
Vezi cum diferim mult intre noi ? Si eu pot spune ( si chiar asa consider ) ca niciun mbw ( sau masina premium ) nu-i pentru Romania. Dar asta exclusiv din punctul meu de vedere.masinile sportive pe drumurile publice nu-si au rostul, din perspectiva mea, evident nevasta-mea nu e de acord, repet r32 a fost alegerea ei, inainte a avut gti, eu am avut vectra c 1.8i, 2.2dti, mazda 6 cd143, vedeti deja diferenta de profil, vrei masina sa te joci cu ea iti iei un cart, sau daca traiesti intr-o tara civilizata, sau macar la granita cu una(a se vedea ardelenii) nu ai decat sa-ti faci masina de circuit si sa te duci sa te dai in weekend cu ea
Faptul ca TU esti multumit de felul cum se misca, e tot ce conteaza !ps:icsul nu se misca bre doar decent, se misca vioi pana la 100-120 la ora, adica in zona in care ai nevoie sa depasesti la noi, in rest daca esti pe autostrada chiar nu conteaza ca ajungi la 140 la ora in 20 sec sau 25 sec sau chiar 30 sec, ajungi ...
Aceasta postare a fost editata de Relu: 26 octombrie 2011 - 10:36
Scris 26 octombrie 2011 - 10:36
Scris 26 octombrie 2011 - 10:42
Nu vreau s-o iei ca si "contra" ( discutam doar ), dar aici pot sa-ti spun ca gresesti.
Japonezele ( atentie ! cele facute pe insula, nu cele facute prin ungaria, uk, sau mai stiu eu pe unde ), au ramas la fel de fiabile.
Intr-adevar sunt mai "spartane", cu toate ca spartan e mult spus. Masinile japoneze sunt facute in spiritul practic, si mai putin pentru cei care-si doresc bling-blinguri. N-ai vazut ca la japonezi nu exista "configurator" ? Au vreo 2 variante si-ti alegi din alea 2.
Avantajul e ca nu astepti in plus pentru livrare,sunt mai ieftine, si in nicio varianta nu ai masina cheala.
Faptul ca TU esti multumit de felul cum se misca, e tot ce conteaza !
Scris 26 octombrie 2011 - 11:12
Ne putem spune parerea, strict prin prisma a ce ne-ar conveni noua sa avem si prin ce ne-am dori noi de la o masina, cu toate ca mai frumos ar fi sa ne "abtinem" cand discutam despre masina altuia ..
Unii viseaza la bmw, altii la japoneze. Asa si ? Inseamna ca una e mai breaza decat alta, sau ca unul e mai dejtept ca celalat ?
Mecea si-a dorit bmw, bravo lui ca a putut sa-si faca "pofta", si sa se bucure de ea.
Ca nu toti ar fi facut ca el, nu priveste pe nimeni, si nu e normal/civilizat sa-l atacam pe el sau masina.
Eu pot sa inteleg foarte bine argumentul cu impozitul, omul si-a luat o masina noua cu 50 % avans, daca are bani nu inseamna ca trebuie sa si arunce cu ei. Si eu imi permit sa platesc impozitul la 3 litri fara probleme insa tot ma doare sufletul cind platesc banii aia pentru ca simt ca ii dau degeaba...
Nu vreau s-o iei ca si "contra" ( discutam doar ), dar aici pot sa-ti spun ca gresesti.
Japonezele ( atentie ! cele facute pe insula, nu cele facute prin ungaria, uk, sau mai stiu eu pe unde ), au ramas la fel de fiabile.
Intr-adevar sunt mai "spartane", cu toate ca spartan e mult spus. Masinile japoneze sunt facute in spiritul practic, si mai putin pentru cei care-si doresc bling-blinguri.
Scris 26 octombrie 2011 - 11:13
Scris 26 octombrie 2011 - 11:14
nu e adevarat, mazda mea era facuta in japonia, mazda maica-mii, are o mazda 2, e facuta tot in japonia.
ma limitez la problemele cu masina mea, dar exista o lista cel putin la fel de lunga si la a maica-mii :
Scris 26 octombrie 2011 - 11:20
Scris 26 octombrie 2011 - 11:27
Scris 26 octombrie 2011 - 11:31
Aceasta postare a fost editata de pejte: 26 octombrie 2011 - 11:31
Scris 26 octombrie 2011 - 12:07
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi