masina chinezeasca a intrat in service din prima luna, iar practic primii doi ani am avut abonament lunar la service cu ea, experieneta aia a fost incomparabil mai nasoala, iar belele au fost destule si cu aia, aicea service-ul nu a fost de (cuvant urat), de (cuvant urat) e suportul tehnic de la producator venit prin biroul local.
ps: ca mi-am adus aminte cu mazda, pe dealu negru, la 12 noaptea, am ramas fara faza scurta, sa vezi ce misto e aia ....
De ce crezi ca-i zice Dealu Negru? Intrebarea cheie e: ce cautai acolo la 12 noaptea?
Vezi, toate se leaga intr-un fel...Dealu Negru e ca o huda...absoarbe luminile si d-aia ai ramas fara ele...
Mah, suntem pretini, zic eu, ne cunoastem, dar...ori intr-adevar esti super ghinionist, ori esti nitel exagerat cu problemele la masinile astea.
Pana mea, si eu mai sunt cateodata carcotas, dar mi-am revenit dupa ceva aventuri avute cu SubaruMotors in trecut. Si cu ATS la Citroen....
Si cu Arian la Mazda...huh....INCEP SA-TI DAU DREPTATE FARA SA VREAU!!!
Ideea e ca nu MASINILE si producatorul lor e de vina ci oamenii nostri slab pregatiti, prost platiti si mereu pusi pe o mica smeneala.
Ferice de cei ca ska, care, oricand, pot merge peste drum la vecini.
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 13 octombrie 2012 - 08:20
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."