Mecea eu am luat suma de 68k euro de la KNG, asa a scris el ca i-au cerut aia pe Touareg. Cum o masina se raporteaza la pret, daca are multe optionale + transmisia de offroad si te invarti in jurul a 55k de euro, atunci se schimba discutia. Vezi ca suvurile se vand bine iarna.
Dmihnea, chiar nu vrei sa intelegi ca nu te mint ? Am scris ca a avut la inceput consum mare de 13%, apoi cu KNG am vb in privat ca in oras nu pot sa o scad sub 10%, dar de ceva timp s-a stabilizat in jurul a 8%, 8,5% in oras. Dar asta evident cu motorul cald, daca vorbim de consum cu motorul rece datele se schimba in rau. Daca faci iarna drumuri scurte prin oras cu motorul rece atunci nu prea mai ai ce sa comentezi despre consum, in acest caz cred ca o benzinara s-ar incalzi mult mai repede si una peste alta ar consuma poate mai putin. Sper ca ma intelegi ceea ce vreau sa spun. Nu mai sari ca ars pana nu stii exact ceea ce gandeste interlocutorul tau de discutie. Realitatea poate fi mai complexa decat ce ti se pare tie ca intelegi.