Salt la continut

Fotografie
* * * * * 2 Voturi

inca un behemwe

• Topic inchis Acest topic e inchis
1188 replies to this topic

#1051 kng

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.818 Mesaje:
Inregistrat: 25-aprilie 12
  • Marca:Skoda
  • Model:Octavia 2
  • Motorizare:1.9 TDI

Scris 21 decembrie 2012 - 11:45

@greiere: eu ma simt mai confortabil cu Tuareg. 1 am deja "relatia" de incredere cu serviceul, 2. sunt in familia VAG dinainte sa am permis, pe vremuri am avut un Audi, 3. mie imi place Tuareg in interior, dar , desigur, nu cu pielea aia execrabila ce vine in standard pe 245 CP. O configuratie pe gustul meu, costa cam 68 000 euro dar banii aia nu-i am, sa ii dau pe o masina, e cu vreo 20k euro peste suma ce mi-am propus-o eu initial.  Asa ajung la Q5, ceva mai mic, dar mai vedem.

De ce nu BMW, si mai ales X3? Pai la calitatea materialelor e sub Tuareg, din punctul meu de vedere e o masina ce sta mai prost la capitolul fiabilitate. Nu zic ca Tuareg/Q5 sunt fenomene la capitolul fiabilitate, zic doar ca feelingul meu este ca au mai putine probleme, si poate mai ieftin de rezolvat!

Impozitul.... nu de el imi fac eu probleme, mi se rupe. Ala il platesc odata pe an. Restul costurilor mi se par mai importante. Iar acelea ar veni de la:

- revizii: aici intr-adevar BMW-ul sta mai bine, datorita pachetului inclus, la Tuareg costa intre 1200 si 1800 roni una

- consum: ca o paranteza, cat m-am plimbat azi prin Bucuresti cu Skoda mea toata ziua, aveam un consum de 9,2% in conditiile de trafic si ninsoare

- costuri generate de anvelope: jantele sunt 17-18 si la X3 si la Tuareg, deci pretul unei anvelope este egal

- asigurare Casco: asta este procent din valoarea masinii, deci clar mai mare la Tuareg

- asigurare RCA: asta parca e in functie de istoricul soferului si deci valorile sunt egale

- impozitul: il adaug si pe acesta la lista.

- pretul pieselor de schimb in general, cand se strica ceva

Din toata lista, consumul m-ar pune putin pe ganduri, pentru ca fac multi km si oricum dau peste 1 000 roni/luna pe motorina, probabil am ajuns pe la 1200 nu am  mai fost atent. Sunt constient ca orice as lua ma va duce la un cost mai mare, depinde insa cu cat.

P.S. Masina eu nu o iau pentru imagine sau ca sa ma duc la tarfe. Din acest punct de vedere, Tuareg chiar ma incanta, e ceva mai discret decat BMW si nu sare in ochi ca un BMW desi e o masina mare. Cumparand un SUV, e normal ca nu ma intereseaza sa fac liniute pe sosea, iar daca as vrea doar senzatii tari as lua altceva , poate Elise-ul unei prietene :P

Aceasta postare a fost editata de kng: 21 decembrie 2012 - 11:48

• 0

#1052 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 22 decembrie 2012 - 12:32

Touareg cred că nu trece neobservat.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#1053 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 22 decembrie 2012 - 03:09

nu trece neobservat din cauza dimensiunilor, dar este muuult mai putin opulent decat un BMW, mai ales X5.

• 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#1054 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 22 decembrie 2012 - 08:24

Lu' ochiul meu ii place mult mai mult cum arata tauregul decat ics cinci-ul. Atat.

• 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#1055 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 22 decembrie 2012 - 10:12

ii fain touaregul.
LCul e o masina extraordinara, dar ii lipseste partea dinamica, si un motor pe masura.

in Touaregul le poti avea pe amandoo.

• 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#1056 greierele

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 955 Mesaje:
Inregistrat: 07-iunie 12
  • Marca:VW
  • Model:Golf v
  • Motorizare:75 CP 1,4L

Scris 22 decembrie 2012 - 10:34

In primul rand Touaregul este mic la interior. Stai cu capul lipit de tavan. Cum sa dai 68k euro pe Touareg ?????????? Masina asta la mana a-2-a nu-si mai tine pretul. Touareg-ul este o afacere buna daca este Mountain si dai 45k euro pe el.  Impozitul anual conteaza al naibii, stiu de la Pajero, 1000 de euro cel putin ii arunci pe geam aiurea. Daca tii masina 10 ani te-ai ars. Consumul tau de 9,5% imi spui ca e la Skoda, la Touareg e de 11-12%. X3-ul ia in oras cam 8%. Fiabilitatea nu te mai agaseaza daca ai garantie de 4 ani. Voi ati mers cu masina lui Mecea ca sa va dati cu parerea ? Va spun eu, masina merge ca noua ! Daca te uiti pe forumuri ai senzatia ca orice masina se strica dinainte sa o cumperi :)  Raman la parerea ca Touareg Mountain merita,..... fara piele si alte rahaturi de functii, .....dar sa dai 68k de euro pe un VW ... :) ... cand trebuie sa iasa noul Q7 de la Audi ? Oricand la banii astia as prefera ML, X5 sau de ce nu Porsche.  Mie mi se pare aiurea sa dai banii aia pe o masina cu spate de Polo, iar un Touareg chiar daca e varianta cu reductor nu o sa-l bagati in offroad.

• 0

#1057 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 22 decembrie 2012 - 11:26

X3-ul ia in oras cam 8%.

mi-a ajuns asta ca sa nu citesc mai departe.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1058 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 22 decembrie 2012 - 11:40

S-ar putea să fie un 10.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#1059 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 22 decembrie 2012 - 12:10

ma rog, nu s-a specificat orasul.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1060 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Marca:Volkswagen
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 22 decembrie 2012 - 12:13

Ce pot eu sa va confirm este ca gheteiul ia 5.6% de cand a venit iarna. :lol:

• 0

#1061 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 22 decembrie 2012 - 12:46

Pentru ca habar n-ai sa-l conduci. Fizic, experimental, dovedit stiintific nu are cum sa fie peste 5%. Nici sub, evident, ci fix 5%! :lol: :lol:

• 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#1062 greierele

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 955 Mesaje:
Inregistrat: 07-iunie 12
  • Model:Golf v
  • Motorizare:75 CP 1,4L

Scris 22 decembrie 2012 - 12:47

Cam in jur de 8 la suta consuma X3-ul diesel 2.0L in Bucuresti, cu trafic normal, dar nici cand prinzi blocaje nu se da la combustibil daca sistemul start/stop este activat. De ce vi se pare ciudat lucrul asta ? Eu va spun cat consuma masina mea, nu va zic din auzite. De altfel la inceput , prima mie de kilometri lua cam 13% in oras si nu m-am sfiit sa fac public acest fapt. Daca retin bine si Mecea are cam acelasi nivel de consum in capitala, parca zicea ceva de 8,5%. Oameni buni, vorbim de un motor BMW nu de VW. N-or fi bavarezele umplute cu croame si imitatii de lemn ca altele (aka Haudi), dar in schimb masinile lor sunt printre cele mai bine proportionate atunci cand vine vorba de tehnologia condusului. Oricum, nici macar Mercedes ML-ul nu depasea consumul Touareg-ului in cele 3,4 drive-teste facute cu ambele masini. Tin minte ca SUV-ul VW s-a proptit la 11% si niciodata n-a vrut sa scada sub 10,5% chiar daca am dat o mica tura si pe A2. Va convine sau nu, asta e situatia reala.

later edit: :lol: banuiesc ca voi nu faceti consumul in primii 2km cand afara sunt -10 grede celsius.....atunci nu e de mirare sa vedeti si 99%

Aceasta postare a fost editata de greierele: 22 decembrie 2012 - 12:49

• 0

#1063 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 22 decembrie 2012 - 12:52

..... tehnologia condusului....

:lol: :lol: :lol:

• 0

#1064 kng

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.818 Mesaje:

Scris 22 decembrie 2012 - 01:35

Greiere vorbesti de costuri dar preferi ML unde te ard aia de 500 euro la cea mai de rahat revizie? Pai la Tuareg cea mai de rahat costa sub 300 euro.

De acord, 68 000 euro e mult pentru un Tuareg, si orice ar spune vanzatorii, nici Tuareg si nici X3 nu sunt masini premium. Dar pot sa viseze , e bine sa poti face asta :D

Mountain-ul ala are cateva chestii lipsa pentru gusturile mele:

- ACC

- suspensia pneumatica

- piele (si nu vreau prostia denumita Cricket, mai bine stofa decat porcaria aia)

- scaune incalzite spate

- stopuri cu leduri, am si eu pitici, dar astea nu-s must, doar nice to have.

Iar daca ii pui Xenoane, vopsea metalizata, pai ajungi lejer cu el la 50k.

• 0

#1065 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 22 decembrie 2012 - 01:38

Da-o in mortii ei de tehnologie,numai la romani consuma in capitala 8.De ce oare?PENTRU CA SUNT MINCINOSI......................... :D

• 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#1066 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 22 decembrie 2012 - 01:43

Eu inteleg ca simpatizezi cu o marca/firma. Da nu inteleg exagerarile.
Banuiesc ca actiuni la BMW nu are nimeni.
Iar masina nu se transforma, in ciuda dictonului polular cum ca ochiul stapanului ingrasa vita.
  • 0

#1067 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 22 decembrie 2012 - 02:11

depinde de traseu enorm eu am media de 12-13 la BMW in Bucuresti la trafic relativ lejer,Clio nu ia peste 6% orice s-ar intampla si oricat de aglomerat ar fi.(consumurile sunt afisate de BC)

• 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#1068 kng

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.818 Mesaje:

Scris 22 decembrie 2012 - 02:26

@Oaspete nu ti-am inteles comentariul, la cine te refereai cu exagerarile?

• 0

#1069 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:
Inregistrat: 27-decembrie 09
  • Marca:Tractor
  • Model:Modern
  • Motorizare:Fumigen

Scris 22 decembrie 2012 - 03:03

Da-o in mortii ei de tehnologie,numai la romani consuma in capitala 8.De ce oare?PENTRU CA SUNT MINCINOSI......................... :D

pe langa ca esti taran mai esti si prost facut gramada, da un click pe iconul de consum din semnatura mea si vezi acolo cat consuma un x3 in capitala, asta inainte sa faci oamenii mincinosi.

@oaspe mie imi ia de obicei cam 8.5-9% dar mi-a luat si sub 8%, poti sa vezi in istoricul de pe spritmonitor, masina cu startstop activat chiar consuma cu pipeta ...

@greiere nu stiu cum ai ajuns la 68k touaregu, la +/-55k iau un treg de 245 cu suspensie pneumatica setata sport, cu scaune confort ventilate, incalzire/ventilatie stationara, xenon, si inca altele ...

o sa vad ce o sa iau, cand o sa ma hotarasc sa dau x3-ul
  • 0
567576.png

VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI 
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#1070 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 22 decembrie 2012 - 03:07

Ca tot ai inceput,esti babalau ca si numele ce porti.Taran nu sunt boule,doar pentru ca ai mei nu sunt provinciali.S a dau click nu e nevoie,iti citesc aberatiile permanent......ca sunt din perceptia realitatii lui Mecea sau din prostie,asta te priveste.

• 0

#1071 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:

Scris 22 decembrie 2012 - 03:13

le: nu taran ca dinaia plin de oameni cu mult bun simt, mitocan e mai potrivit specimenului in cauza.
  • 0
567576.png

Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#1072 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 22 decembrie 2012 - 03:15

daca ai consum de 8,5 in oras si consumul mediu e 8,3,inseamna ca extraurban iti ia 8,1%, ceea ce nu e la indemana tuturor.

• 0

#1073 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 22 decembrie 2012 - 03:18

au astia pe aici niste vorbe de duhhhhhh.......Poti pune porcului papion dar tot porc este.Isi cumpara melteanu x3,dar gindu' lui e tot la consum.....Si inca o vorba de pe aici-domni se naste,nu se devine.... :D

• 0

#1074 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:

Scris 22 decembrie 2012 - 03:18

uita-te pe spritmonitor, am facut mult mai multi km in oras decat pe afara pentru ca sotia din martie a fost consemnata la domiciliu din cauza sarcinei iar acuma gogu e inca prea mic sa iesim cu el in plimbari
  • 0
567576.png

#1075 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 22 decembrie 2012 - 03:23

consumul mediu e undeva cu 1 litru peste superbu meu si sunt convins ca tu nu mergi extraurban cum merg eu,asa ca e un rezultat cvasinormal.

repet, consumul mediu.

Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 22 decembrie 2012 - 03:24

• 0

3 useri citesc subiectul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi