Astept povestile voastre. Si il invit pe Berkut sa nu faca economie de cuvinte la impresiile despre Golf R20
Eu astazi am mers cu VW Passat 1.6MPI din 1998 si Peugeot 307 1.6 din 2005.
Passatul se tine bine la anii lui, are doar 45k km si singurele reparatii de facut ar fi ceva bucsaraie pe fata si ambreiajul (se aude rulmentul si patineaza putin, probabil utilizatorul a mers cu piciorul pe pedala tot timpul). M-a impresionat cat de bine s-a pastrat interiorul si faptul ca nu are aproape niciun greiere..... O masina comoda, mare, ce sta f bine pe sosea si inca functioneaza toate comenzile, doar geamul de la sofer face figuri - probabil un contact la buton. A fost super tanc la vremea ei.
307-le la 46k km arata bine. Dar diferenta de calitate a fabricatiei isi spune cuvantul. In interior au aparut diverse uzuri nasoale (schimbator, clante usi), ceva greierasi insistenti, timoneria a devenit imprecisa. Farurile au imbatranit si nu mai sunt perfect etanse. Un cheder exterior insista sa se desprinda periodic, ca la Logan De mers merge ceas, probabil pt ca e si rulata putin.... posesoarea este inca foarte multumita de masina, mie insa mi s-au confirmat oaresce idei personale
legate de Peugeot in general....
Cu WRX-ul m-am dat mai demult, dar parca a fost ieri V-am povestit deja cum m-am (cuvant urat) pe mine de... emotie
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 26 octombrie 2011 - 12:28