Puterea ruterului se refera EXCLUSIV la EMISIE !!
Pentru receptie are nevoie de ANTENA MARE !
Aceasta postare a fost editata de Relu: 04 ianuarie 2012 - 12:28
Scris 04 ianuarie 2012 - 12:29
Aceasta postare a fost editata de Relu: 04 ianuarie 2012 - 12:28
Scris 04 ianuarie 2012 - 12:29
Apropo de routere wireless, poti sa 'legi' doua? Gen unu intr-un colt al casei, celalalt in alt colt? Imi dau doo palme singur daca intrebarea e idioata
Wireless - Bridge
Bridge (or named WDS - Wireless Distribution System) function allows your RT-N16 to connect to an access point wirelessly. WDS may also be considered a repeater mode. But with this method, the devices connected to the access point will only be able to use half of the access point's original wireless speed.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 04 ianuarie 2012 - 12:42
Nici vorba de imbecilitate. Baietii incearca sa te agate de programul LOR pentru farmacie, si ca bonus iti dau posibilitatea sa preiei direct facturile. Asa ca n-ar fi imposibil ca facturile sa fie intr-un format proprietar.@Guest: Relu are dreptate. Singura varianta in care nu ai nici o sansa este daca cei care au facut programul pt depozite scot facturile intr-un format proprietar (creat de ei, pentru aplicatia lor) si nu au si versiune pe Linux. Totusi cred ca asta e extrem de improbabil si ar dovedi un grad extrem de ridicat de imbecilitate din partea lor.
Scris 04 ianuarie 2012 - 12:44
Cucu, cum ar fi sa am emisie de puterea aia din telefon Si asa am creierii taiteiPana la, da ! Dar de la .....
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 04 ianuarie 2012 - 12:47
Scris 04 ianuarie 2012 - 12:50
Scris 04 ianuarie 2012 - 12:52
Scris 04 ianuarie 2012 - 12:58
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 ianuarie 2012 - 01:02
Da ma, gasisem Acu intrebarea e daca merita cumparata o antena mai buna (care bate spre 100ron) sau cumparat un router mai performant
De exemplu cu vechiul meu WRT-54GL si firmware Tomato ii pot da un boost de ajunge semnalul pana la circa financiara.
Scris 04 ianuarie 2012 - 01:10
Aceasta postare a fost editata de pejte: 04 ianuarie 2012 - 01:10
Scris 04 ianuarie 2012 - 01:16
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 04 ianuarie 2012 - 01:17
Scris 04 ianuarie 2012 - 01:21
Scris 04 ianuarie 2012 - 01:27
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 04 ianuarie 2012 - 01:30
Scris 04 ianuarie 2012 - 01:45
Mai mult de mai mult de 300RON pentru home use mi se pare aberant
Hmmm....m-as cam indoi de asta.E, intr-adevar, un router legendar, dar, e cum ai spune ca Golf 4 e cea mai tare masina ever...
Scris 04 ianuarie 2012 - 01:51
Ce Pinguy ai luat? 11.04 sau 11.10, pentru că sunt puțin diferite și la aspect și la modul în care găsești diverse setări. 11.10 e mai plăcut, dar și mai întortocheat puțin dacă nu ești atent.
Până să-l instalezi poți rula direct de pe DVD în Live session pentru a butona puțin produsul.
Varianta cu USB funcționează foarte bine. Dar ar fi de precizat că nu orice stick e potrivit scopului și nu prea poți afla asta decât după ce încerci. Eu am 3GB RAM.
Unele (poate acum tot mai multe) permit și boot de pe hard USB fără să existe nici o incompatibilitate cu Windows, dacă stick-ul nu poate fi o variantă.
Desigur pentru chestii extrem de simple, poți avea și DVD-ul drept bază de lucru - merg net, muzică, filme etc., dar sunt și lucruri care nu pot fi făcute. La mine Pinguy 11.10 a recunoscut tot ce se putea direct din Live session și puteam să-l folosesc liniștit pentru o mulțime de lucruri cu salvare pe orice hard sau partiție care sunt accesibile imediat. În mod normal pe partiția lui îl actualizez, instalez programe etc.
Scris 04 ianuarie 2012 - 02:00
Scris 04 ianuarie 2012 - 02:11
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 ianuarie 2012 - 02:18
Scris 04 ianuarie 2012 - 02:20
despre fotografie
Scris 04 ianuarie 2012 - 02:23
Scris 04 ianuarie 2012 - 02:27
Ai un OS scos din sistem care nu poate pune în pericol rețeaua. A, și fără limitări
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 04 ianuarie 2012 - 02:27
Scris 04 ianuarie 2012 - 02:31
despre fotografie
Scris 04 ianuarie 2012 - 02:33
Scris 04 ianuarie 2012 - 02:39
despre fotografie
Scris 04 ianuarie 2012 - 02:59
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi