Ce masina sa aleg?
Scris 18 noiembrie 2011 - 10:29
Scris 18 noiembrie 2011 - 10:46
Spuneam si eu ca fapt divers, probabil o motorizare diesel de vro 160 cp trage decent si consuma acceptabil. Cred ca se conduce Ok, e spatiiasa si confortabila. Pentru mine, cel putin, e prea "multa masina".
Daca succesorul lui mazda mx5 ar fi iesit pe piata anul asta, ar fi fost un candidat serios, chiar daca are doar doua locuri.
Scris 18 noiembrie 2011 - 11:22
Sa isi ia TT-ul.
Eu cred si simt ca un TT l-ar unge la suflet pe Lexus. Asta am dedus-o din postarile lui de unde imi rezulta a fi un om echilibrat, pasional dar cerebral. L-a cuprins putin mirajul unui BMW, dar poate ii trece
@Lexus: in care categorie de posesori de BMW te incadrezi? atentie ca eu prin pasionati inteleg persoane pasionate de tehnica si tehnologie in domeniul auto... nu doar in condus
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 18 noiembrie 2011 - 11:24
Scris 19 noiembrie 2011 - 12:45
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 19 noiembrie 2011 - 05:50
Scris 19 noiembrie 2011 - 09:22
Scris 19 noiembrie 2011 - 09:37
Scris 19 noiembrie 2011 - 09:39
Scris 19 noiembrie 2011 - 11:18
Hai un 530, dar nu cred sa-i convina sa dea 2.100 lei impozit
Scris 19 noiembrie 2011 - 05:12
1. Veloster. Interesanta masinuta, arata bine din toate unghiurile, iar interiorul e foarte bine lucrat. Hyundai a facut un salt major in ultimii ani. Pozitia la volan e buna. Portbagajul cam mic. Luneta se termina susu de tot, cred ca pe ocupantii din spate i-ar deranja soarele.
2. Hyundai Coupe. Pozitia e buna, calitatea interioara a finisajelor e buna.
3. Focusul nou. Interiorul e lucrat bine. Motorul diesel de 100 de cai pare chiar foarte economic.
4. Honda civic. Interiorul lucrat bine, dar parca mi-a placut mai mult in veloster. Pozitia la volan e buna, iar portbagajul suficient.
5. Honda accord. Interior calitativ dar ma asteptam la mai mult de la japonezi. Portbagajul are o forma ciudata.
6. Scirocco. Interior foarte bine lucrat, pozitie buna la volan. Gura porbagajului e prea inalta.
7. Am ajuns la bavaria, am m-am urcat intr-un e92. M-am simtit acasa, totul e absolut perfect. De fapt, dupa ce am iesit din concesionar, chiar aveam de gand sa ma duc acasa, deoarece nu mai vroiam sa ma mai vad cu nici o alta masina. Sunt sigur ca asta e. O vreau.
Totusi, m-am dus pana la sema parc unde se afla e92-ul cu kit m postat cu niste pagini mai sus. De fapt au mai multe. Avand in vedere ca nu mai condusesem un 320 pana azi, l-am rugat tipul de acolo (cred ca era chiar proprietarul parcului sau fiul dansului) daca se poate sa ne plimbam putin cu masina. Mi-a aruncat cheile si mi-a zis sa ma plimb "doar nu fug cu masina". Asadar, motorul mi se pare corect. E exact ce ma asteptam sa fie, doar cunosteam cifrele. Nu te baga in scaun dar nici nu te-ar lasa balta in scaun. Automata raspunde foarte bine.
Aceasta postare a fost editata de lexus: 19 noiembrie 2011 - 05:20
Scris 19 noiembrie 2011 - 05:52
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 19 noiembrie 2011 - 05:59
Multumesc nea Cata pentru feedback, psiholog trebuia sa fii. Eu unul nu m-am gandit la motivele enumerate de tine, dar par corecte. Damn, ma faci sa ma simt batran.
Mi se spune destul de des asta
Ok, BMW să fie. Eu nu-s suficient de mare fan pentru a cumpăra un 320i. Nu mă văd în nici o situație să vreau așa ceva. Nici în urmă cu 10 ani când eram dornic de anumite mașini.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 19 noiembrie 2011 - 06:03
Aceasta postare a fost editata de lexus: 19 noiembrie 2011 - 06:04
Scris 19 noiembrie 2011 - 06:48
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 19 noiembrie 2011 - 07:18
1. Veloster. Interesanta masinuta, arata bine din toate unghiurile, iar interiorul e foarte bine lucrat. Hyundai a facut un salt major in ultimii ani. Pozitia la volan e buna. Portbagajul cam mic. Luneta se termina susu de tot, cred ca pe ocupantii din spate i-ar deranja soarele.
Bun, deci suntem 3, incepusem sa cred ca, aici doar mie si kinderului ne plac koreenele Vali Iordan nu se pune ca intra rar
De ce nu e o varianta reala Veloster? Intreb de curiozitate, departe de mine de a-ti spune ce sa iei
Scris 19 noiembrie 2011 - 08:08
Poi, atunci e simplu nu? Trebuie doar sa gasesti exemplarul potrivit
Ca design e92 e superb, recunosc asta + valoarea de revanzare care e mai buna decat tot ce e in lista de mai sus. Trebuie tinut cont si de asta, daca iei coupe si in 2-3-4 ani ai nevoie de 4 usi.
Scris 19 noiembrie 2011 - 09:00
Scris 19 noiembrie 2011 - 09:25
Hop-ul acum e examenul pentru permis pe care il da sora-mea marti, altfel se alege praful de discutiile de aici.
Ai golf cu motor la fel ca seat-ul meu prin urmare 320 comparat cu 1.6 102 cp e un salt semnificativ in sus, daca e sa comoari strict cele doua motoare. E altceva, insa e departe de a fi vreo "racheta".
Le: tibitu, chiar la asta ma gandeam azi. Cu saltul asta semnificativ, probabil hyundai va avea de castigat in viitor. Adica, mai ca veloster-ul era mai bine finisat la interior decat civic, ce-i drept cu 6-7 ani in carca.
Altfel, in cazul in care cumpar e92, in aprox. 3 ani as avea de gand sa il schimb, in functie si de situatia financiara, desigur.
Aceasta postare a fost editata de lexus: 19 noiembrie 2011 - 09:33
Scris 19 noiembrie 2011 - 09:30
320 ala e cu motor in 4 cilindri sau in 6?
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 19 noiembrie 2011 - 09:34
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi