Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Ce masina sa aleg?

• Please log in to reply
1280 replies to this topic

#701 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 05 martie 2012 - 09:08

Ce conteaza ca nu-i veve daca-i place octavia?
Cum si neveste-mi i-a placut fabia mai mult decat polo. Si mie la fel :blush:

Tu ai avut un polo hartanit la maxim. Cum naiba sa-ti placa ?
  • 0

#702 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 05 martie 2012 - 10:32

Tu ai avut un polo hartanit la maxim. Cum naiba sa-ti placa ?

Parca avea vre-o 70k si 4 ani vechime. Dar sa nu mai continuam ca nu exista final, tu stii mereu cat de bune/proaste sunt masinile tuturora :blush:
  • 0

#703 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 05 martie 2012 - 10:42

O2-ul care l-am avut NU avea pachetul de drumuri grele si instabilitatea in curbe era evidenta pt cine a mai mers cu un Golf nou.
Dealerul mi-a spus ca acuma, pachetul de drumuri grele presupune si o alta suspensie spate, cred ca Multilink a spus, n-am retinut. Deci ce spune Relu se dovedeste adevarat: pachetul de drumuri grele, la O2, face masina mai stabila, mai ferma (mai ales la puntea spate).

La Golf nu s-a schimbat nimic, pachetul drumuri grele o inalta, schimba centrul de greutate, suspensiile sunt la fel si masina devine mai instabila.

Comparatiile intre Golf si Octavia sunt irelevante daca nu se aleg bine versiunile de echipare. Si VAG nu face de ieri masini, i-a dus capul sa gandeasca liniile de echipare in asa fel incat sa se intrepatrunda si sa ajungi in faza sa compari mere cu pere. Eu am comparat weekendul asta O2 cu facelift cu G5 din 2008!!! Comfortline vs Business fara prea multe optionale si masinile NU sunt deloc la fel. Vorbim de tinuta de drum diferita, vorbim de finisajele din zonele mai putin vizibile si mai vorbim si de aspect. Corect, plasticul din partea superioara a Octaviei, acuma in 2012, este moale si placut la atingere ca in Golful meu din 2008. Dar cand bagi o sticla in buzunarul usii, plasticul la O2 e dur si ieftin, tapiteria din O2 e placuta dar mai putin rezistenta si tot asa. Deci diferenta de pret, daca o cauti, o gasesti.

Calitatea de fabricatie, totala sau partiala sau cum vreti voi, NU se face comparand alcantara [cine are habar de cum se intretine materialul asta stie ce vorbesc!] cu tapiteria textila sau chiar si cu pielea.
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#704 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:
Inregistrat: 09-mai 02
  • Marca:Volvo
  • Model:S40 T5 R
  • Motorizare:2.5T 2XX

Scris 05 martie 2012 - 11:15

O2-ul care l-am avut NU avea pachetul de drumuri grele si instabilitatea in curbe era evidenta pt cine a mai mers cu un Golf nou.
Dealerul mi-a spus ca acuma, pachetul de drumuri grele presupune si o alta suspensie spate, cred ca Multilink a spus, n-am retinut. Deci ce spune Relu se dovedeste adevarat: pachetul de drumuri grele, la O2, face masina mai stabila, mai ferma (mai ales la puntea spate).

:blush::lol::lol: Pachetul drumuri grele presupune arcuri mai inalta si alte amortizare, atat.
Legat de materiale care nu se vad si eu iti pot da exemplu de compartimentul din partea soferului de sub bord, la octavia e mochetat la golf e plastic plastic si daca pui niste chei pe acolo zdrangane nasol.

Aceasta postare a fost editata de Maxy: 05 martie 2012 - 11:17

• 0

#705 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 05 martie 2012 - 11:36

La Astra H cu PDG sunt si alte amortizoare,mai barcoase :blush:
  • 0

#706 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 05 martie 2012 - 11:42

Pachetele de drumuri grele au amortizoare mai TARI, nu mai moi !
  • 0

#707 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 05 martie 2012 - 11:42

La 'masini' poate :blush:

Oricum ce castigi din amortizoare un pic mai tari pierzi odata cu ridicarea centrului de greutate. Eu nu mi-as lua un astfel de pachet.

Aceasta postare a fost editata de pejte: 05 martie 2012 - 11:45

• 0

#708 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 05 martie 2012 - 12:34

:blush::lol::lol: Pachetul drumuri grele presupune arcuri mai inalta si alte amortizare, atat.
daca dealerul a mancat kakat atunci mananc si eu :D

Legat de materiale care nu se vad si eu iti pot da exemplu de compartimentul din partea soferului de sub bord, la octavia e mochetat la golf e plastic plastic si daca pui niste chei pe acolo zdrangane nasol.

Tu iar vorbesti despre Octavia L&K versus Golf Comfortline sau chiar Trendline?!? La Q2 Business pe care am avut-o pana azi nu avea in partea soferului de sub bord decat un sertar mic care era plastic ca la Golf. Dar daca tot te mananca, pot sa-ti spun ca in buzunarele usilor Golf are mocheta, Octavia nu are nimic. Si putem vorbi si despre insonorizare care la O2 e mai part-time ;) si despre amortizorul de la capota, si despre cheia briceag cu telecomanda care la O2 e dotare OPTIONALA contra cost.
Insa nu pricep care-i finalitatea discutiei? Tu iti alegi masina dupa capitonajul din torpedou?

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 05 martie 2012 - 12:37

• 0

#709 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 05 martie 2012 - 02:04

Tu bag dr seama ca nu citesti ce scriu. Am zis pe cealalta pagina ca vb de un golf sportline. insonorizarea este la fel. mocheta in fete usilor nu exista nici la golf e un cauciuc mai tare. La golf parasolarele sunt plastic nu din material precum plafonul. Octavia l & k este doar o echipare nimeni nu iti pune alte materiale la interior in functie de echipare. Si ca tot vb de plasticarie fetele usilor spate la g5 sunt plastic plastic lucru preluat si de o2 facelift.
Finalitatea discutiei este ca diferente intre cele doua sunt mai mult de gust nu ca e diferenta enorma asa cum sustine relu.
Dar nu ne ai zis bleu de concertul gurii de aerisire din bord. La tine cum e?

Aceasta postare a fost editata de Maxy: 05 martie 2012 - 02:06

• 0

#710 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 05 martie 2012 - 02:36

Octavia l & k este doar o echipare nimeni nu iti pune alte materiale la interior in functie de echipare. Si ca tot vb de

Asta e PERLA ANULUI :blush: :lol: :D
Cum pana mea sa n-ai materiale PREMIUM la echiparea DE TOP a unui model?!?! ;) :D ;)

Janeeeee, Sportline este undeva intre Trendline si Comfortline, are multe minusuri. Eu un buzunarele usilor am mocheta. Nu inteleg insa la ce plastic de pe usi te referi?!? atat golful cat si o2 FL au plastic moale in partea superioara a bordului si a usilor.

Gura de aerisirea de deasupra consolei centrale face oaresce zgomote si la mine, dar nimic ingrijorator. In niciun caz nu e vorba de un concert, ci doar de usoare zcartaieli.

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 05 martie 2012 - 02:40

• 0

#711 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 05 martie 2012 - 03:01

La 'masini' poate :blush:
....

Clar, vrei seminte, si le ai de la mine !!! :lol:
  • 0

#712 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 05 martie 2012 - 03:27

Asta e PERLA ANULUI :blush: :lol: :D
Cum pana mea sa n-ai materiale PREMIUM la echiparea DE TOP a unui model?!?! ;) :D ;)

Janeeeee, Sportline este undeva intre Trendline si Comfortline, are multe minusuri. Eu un buzunarele usilor am mocheta. Nu inteleg insa la ce plastic de pe usi te referi?!? atat golful cat si o2 FL au plastic moale in partea superioara a bordului si a usilor.

Gura de aerisirea de deasupra consolei centrale face oaresce zgomote si la mine, dar nimic ingrijorator. In niciun caz nu e vorba de un concert, ci doar de usoare zcartaieli.

Eu ti-as propune sa incerci sa nu mai mananci atata shaorma pentru ca iata, gandirea ta iti este foarte afectata. Deci reiau, cum aia a calului sa ai ma alte plastice pe usi, pe bord, diverse chestii in interior mochetate si asa mai departe in functie de echipare. VORBIM DE MATERIALE, NU DE TAPITERIE DE PIELE DOTARI SI GADGETURI!. Unde ai mai vazut tu vreo masina sa aiba bord din plastic tare la o echipare slaba si bord moale la echiparea de top? Trezeste-te si nu mai manca atat ca uite ce ajungi sa scoti pe gura si dupa aia te plangi ca toata lumea are ceva cu tine. Dupa capul tau daca iei un Ford Fiesta Ghia ai casmir si piele pe bord fata de un ambiente nu? :D:lol:;):lol:
Vrei sa imi spui ca fetele de usi difereta la o octavie normala fata de un L&K sau bordul sau consola centrala????? Pai asta ar insemna diferite linii de productie. Doar daca vrei bord imbracat in piele as mai zice dar asta e o optiune pe care in niciun caz nu o gasesti la Skoda sau la VW.
Ma refer la fete usilor DIN SPATE unde la Octavia FL si la G5 sunt din plastic tare.
E luni si poate nu te-ai trezit, sau nu ai mancat si atunci iti inteleg aberatiile. :lol:

Aceasta postare a fost editata de Maxy: 05 martie 2012 - 03:37

• 0

#713 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 05 martie 2012 - 03:51

da mah, asa cum tu pe sportline ai buzunarele usilor CHIOARE si eu la Comfortline am un material in ele, asa poate sa difere si materialul bordului si mai ales fetele de usi. Eu la comfortline am parasolarele imbracate in acelasi material ca si plafonul si fetele usilor din spate sunt MOI. Pana mea vrei sa aducem 3 golfuri acuma unul langa altul sa pricepi?!? (sportline-ul tau, comfortline-ul meu si pune si relu un trendline).

In pusca calului si eu pe Logan PRESTIGE am bordul in doua culori si capitonajul fetelor de usi din ALT MATERIAL..... Uita-te si la KIA Rio si ai sa intelegi ce-ti spun. Pana una alta ai pus si tu mana pe doua masini si insisti sa te masturbezi cu gandul ca sunt amandoua la fel chiar daca una e o pseudo-echipare de baza si alta e varf de gama :lol:
  • 0

#714 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 05 martie 2012 - 03:53

vrei sa aducem 3 golfuri acuma unul langa altul sa pricepi?!? (sportline-ul tau, comfortline-ul meu si pune si relu un trendline).

Eu as vrea sa vad comparatia asta :lol:
  • 0

#715 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 05 martie 2012 - 03:54

Materialul de pe fata de usa normal ca difera de la echipare la echipare ca in general se ia in functie de tapiteria pe care o ai pe scaune. Bine pentru tine e logic, tu te masturbezi cu gandul ca Loganul e masina si nah e logic sa ai fetishuri.
Bordul in doua culori inseamna alte materiale nu? :lol::lol::lol:

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 05 martie 2012 - 07:04

• 0

#716 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 05 martie 2012 - 04:04

ai vazut vreodata o fata de usa desfacuta? ai habar cum e 'asamblata'? si daaaaaa, daca jumate de bord il poti oferi in culori diferite acea jumatate de bord poti sa o faci si din plastic chior si din plastic de buna calitate.

pusca mea, mare CEO de Service si nu face diferenta intre un VW si o SKODA. Bine Jane ca nu compari Logan Ambiance cu C-Klasse Elegance :lol: :lol: :lol:

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 05 martie 2012 - 07:04

• 0

#717 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 05 martie 2012 - 04:14

Ti-am pus mai sus diferentele clare ceea ce vede un utilizator, am pus si probleme la motorul 2.0 tdi si la golf si la octavia si tu imi spui mie ca nu stiu care e diferenta?

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 05 martie 2012 - 07:06

• 0

#718 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 05 martie 2012 - 04:17

cine a zis ca bordul in doua culori de la Logan este din alt material? eu ziceam ca e finisat in alta culoare. asa fain frumos poate fi finisat si in alt material. ce nu e clar?
parasolarele mele de ce sunt imbracate in material textil si ale asociatului tau sunt chioare?!?

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 05 martie 2012 - 07:06

• 0

#719 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 05 martie 2012 - 04:20

Cu ce nu am dreptate dragule? Tu vi sa imi spui mie ca materialele din bord si usi difera de la o echipare slaba la o echipare de top si eu te intreb, zi-mi o masina care are un plastic la o echipare si un alt plastic la alta echipare. Nu vorbesc de materiale gen tapiteria de pe usi ca iti poti lua o octavia care sa nu aiba decat aer conditionat manual si sa ii pui piele si automat si fata de usa va avea tot acelasi material ca si scaunul, eu vorbesc STRICTde plastice! Vrei sa iti fac un desen, o schita?
Ce an e masina ta?

Aceasta postare a fost editata de Maxy: 05 martie 2012 - 04:24

• 0

#720 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 05 martie 2012 - 04:23

ti-am scris mai sus de Kia Rio, dar tu esti preocupat de josnice jigniri, ca atat te duce capul.
  • 0

#721 unipower

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.173 Mesaje:
Inregistrat: 04-iulie 10
  • Marca:Doua
  • Model:Nu le zic
  • Motorizare:Strict Secret

Scris 05 martie 2012 - 04:24

Having fun, boys? Maxy, sigur esti mai vechi pe aici. Chiar nu stiai? :lol: :lol: :lol:
  • 0

#722 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 05 martie 2012 - 04:27

@Egdf: Da sincer... analizand putin situatia, este greseala mea nu stiu ce a fost in mintea mea sa ma pun la mintea unora ca cel de mai sus, dar totusi te intristeaza cand vezi unii oameni ce pot debita, auzi si tu am bord in doua culori la echiparea de top, asta inseamna material diferit fata de un logan standard :lol::lol::lol::lol: genial nu am ce zice.
Intrebare de final, ce an e prietene Golful pe care il mai conduci tu, al nostru e 2006, ca asa iti pot zice ca si la Octavia generatia 2005 avea butoanele de la geamurile electrice si comutatorul de lumini imbracat intr-un plastic cauciucat ca la Audi dar care se scorojea iar dupa 2007 toate sunt din plastic plastic.

Aceasta postare a fost editata de Maxy: 05 martie 2012 - 04:28

• 0

#723 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 05 martie 2012 - 04:31

Porumbelule, citeaza-ma acolo unde am zis ca materialul la bordul in doua culori e DIFERIT.
  • 0

#724 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 05 martie 2012 - 04:33

Ati beneficiat de mici si bere... multa bere azi la masa de pranz? :lol::lol::lol:
  • 0

#725 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 05 martie 2012 - 04:34

hai mah da cu citatul ala, sau ti-ai dat seama ca n-ai citit nimic?

stai linistit acolo, AUDI=VW=SKODA daca vrei, pt tine, si doar pt tine cel care ai reusit sa dovedesti din doar cateva postari ca esti un barbat fin, educat si manierat.

ca ultima chestie: n-ai raspuns la nicio intrebare legata de ce am eu pe Comfortline si tu pe Sportline vax.... usi spate MOI, capitonaje in buzunare, parasolare finisate altfel etc etc...

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 05 martie 2012 - 04:40

• 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi