Mai bine nu ....
Reductorul este de neinlocuit ( exceptie oarecum cele aftomate cu convertizor.. ) in situatiile in care e nevoie de ceva forta si viteza extrem de mica.
La subaru ambreiajul se poate praji foarte repede daca-l patinezi. Ma rog, nu numai la subaru, ci la orice masina cu transmisie cu adevarat integrala.
Concluzia clara e ca ce poate aspirata cu reductorul, nu poate face XT-ul.
Si invers ! 
Să zicem că e mai simplu cu reductor. Poate și el, dar trebuie exercițiu. Pentru că la Subaru dacă ridici ambreiajul până sus hăt hăt, nu moare. Ai timp să accelerezi ușor și poți urca liniștit. V-am spus că am făcut asta câteva ore bune cu Jaffar. Ba chiar și când am fost după Defender sau ce dracu RR era ăla, n-am avut probleme. O singură dată a fost necesar puțin control și din ambreiaj. De prăjit e foarte simplu și foarte rapid și nici nu trebuie off-road. Suficient să dai cu spatele peste o bordură ceva și dacă nu ai înțeles cum se face, îl faci praf rapid. Foarte mulți au făcut asta. Eu am fot surprins de cum poate să urce, peste așteptări.
Dacă cumva pierzi aderența pe diagonală, acolo rămâi. Prima șansă și soluție pentru a pleca singur este frâna de mână folosită ușor. Funcționează.
Treapta a 6-a nu știu cât de utilă mai era în mod normal, pentru că oricum dacă mergi regulamentar sau pe aproape, mașina e ok. Ai 3-a până la 150, 4 la 190 și a 5-a la 240 (dacă condițiile sunt prielnice). Asta pe bord. Real vitezele sunt ceva mai mici.
Pe vremea mea se putea merge incomparabil mai tare. Acum dacă țin cont și de noul cod rutier, deja distracția s-a cam terminat.
A, ce aș mai fi schimbat eu la Subaru ar fi frânele. Costă, dar poate prinzi vreun set la preț bun. Frânele erau mult sub ce poate mașina aia.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.

despre fotografie
Users ignored today: mecea