Aproape la indigo si update-ul meu.
15,000 impliniti ieri, de paste s-a agatat un caine de usa din dreapta (era cainele bunicii mele entuziasmat ca o vede pe bunica-mea)
Azi am pus cauciucirile de pe fata pe spate - sunt aproape la minim. Surprinzator cele care erau pe spate sunt inca ca noi, asa ca incerc sa trag de ele sa le schimb pe toate 4 primavara viitoare. Cu jantele de pe fata stau destul de prost, sunt aproape strambe. 109 lei costa echilibratul per janta, sper sa gasesc altundeva putin mai ieftin.
Am schimbat cauciucurile pentru ca deja rupea aderenta si intr-a 3-a, acum are aderenta ok; sper sa nu fuga de spate.
Cu zarieturile care s-au adunat cred ca nu mai fac nimic momentan. Mai stau un an si atunci ii schimb cauciucurile, ii cumpar o janta noua (e zgariata), schimb evacuarea si colantez masina. Cred ca o fac galbena.
Tot zilele trecute mi-am dat seama ca am circulat fara rovinieta o saptamana. Asadar, in cazul in care nu aveti o secretara draguta sa va aminteasca, ca sa nu aveti "surprize", poate treceti si voi prin acte.
La intoarcere ieri am mers cuminte mai putin cand m-am bagat intr-o depasire dar m-am entuziasmat peste masura de am sfarsit prin a depasi vreo 5-6 masini pana cand m-am repliat pentru ca se apropia un varf de panta. Dupa varf - rafar in mers pe sensul opus. Cred ca aveam 130 pe bord dar am franat imediat.
Astia cu radarul din mers pe sens opus stiu sigur ca te iau, ideea e ca nu stiu cu ce viteza trebuie sa mearga masina de politie ca sa fie radarul activat. E vreun standard? Politia rula normal, cred ca avea 70-80 la ora. Radarul ala e activat tot timpul? Intreb ca putin mai incolo m-am intalnit cu un alt radar in mers pe sens opus, dar aia rulau in localitate cu 25 la ora si ii vedeam cum umbla la aparat. - noroc ca aveam fix 50 pe bord.
Aceasta postare a fost editata de lexus: 07 mai 2013 - 07:50