Jurnal de Bord: VW Tiguan 2.0BiTDi 4Motion Highline
Scris 17 aprilie 2012 - 07:53
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 17 aprilie 2012 - 07:57
Im cazul asta, in care vrei si siguranta, calitate si confort, tinuta de drum, materiale si devalorizare in limita bunului simt, momentan as merge pe touareg, cu toate ca i se poate parea cam mare. Mai greu pri oras, dar pana la urma o sa ai casco pentru zgarieturi si stalpisori.
Ai mers cu touareg? Doamna a mers cu Touareg? Cel putin visul prietenei mele e Touareg, m-a zapacit
Scris 17 aprilie 2012 - 08:01
Sau cand te intorci seara acasa ....
Scris 17 aprilie 2012 - 08:05
Touaregul e foarte misto
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 17 aprilie 2012 - 08:06
Scris 17 aprilie 2012 - 08:10
Sta foarte prost la cutia automata si la fiabilitate ...
....
Scris 17 aprilie 2012 - 08:11
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 17 aprilie 2012 - 08:11
Aici cam ai dreptate !Unde parchezi un touareg? Oriunde, pe bordura, peste stalpisori, in statii de ratb, peste masini mai mici, etc...
Scris 17 aprilie 2012 - 08:13
Scris 17 aprilie 2012 - 08:15
Nu mi se pare asa mare, ma descurc sa il parchez, incape pe locul meu de parcare
Dar ma gindesc doar la cel de 204 CP, cel de 245 CP cam sare din buget, mecea, de ce zici ca nu cel de 204 CP?
Un amic de-al meu are unul de 204 CP (ma rog, company car) si e foarte multumit, cica se infige f. bine. Si in definitiv, e resoftabil la 230-240 CP fara indoiala.
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 17 aprilie 2012 - 08:15
Scris 17 aprilie 2012 - 08:17
Mai vorbim cand vei merge ZI DE ZI cu un camion d-asta !
Eu am avut asa ceva acum vreo 10 ani ( cand circulatia era infinit mai lejera ), si cand am trecut din nou pe turisme, imi venea sa dau o petrecere de fericire !!
Aceasta postare a fost editata de Relu: 17 aprilie 2012 - 08:20
Scris 17 aprilie 2012 - 08:18
Scris 17 aprilie 2012 - 08:20
- Frank nu [cred] ca se duce in offroad =>
- Frank [inca] nu are 2-3 copii =>
- Frank vrea oleaca de spirit sportiv =>
cu toate ca Touaregul pare/este o alegere excelenta, eu nu vad de ce si-ar cumpara ditamai dulapul ca sa mearga 15k km pe an in concedii!!! http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
eu sustin in continuare GLK-ul, cred ca trebuie vazut pe viu - am impresia ca ultima versiune cu FL arata mai bine live decat in poze.
in orice caz, spetei de mai sus i se preteaza un SUV compact nu un mastodont!
my parere...
Scris 17 aprilie 2012 - 08:23
Ba sa NU IASA ! Sa mearga cateva zile numai prin Buc. si-i trece !... iesi cu el din bucuresti..
Scris 17 aprilie 2012 - 08:26
Scris 17 aprilie 2012 - 08:27
Touaregu are dinamica pe sosea excelenta bleu, cel putin generatia asta chiar si fara suspensia smechera.
frank daca il iei, chiar si ala de 204, sa nu il iei fara pneumatica, decat fara aia mai bine x3 de 30d.
Scris 17 aprilie 2012 - 08:28
Daca ai loc, da !Se conduce/parcheaza ok.
.....
Scris 17 aprilie 2012 - 08:30
Scris 17 aprilie 2012 - 08:32
Touaregu are dinamica pe sosea excelenta bleu, cel putin generatia asta chiar si fara suspensia smechera.
o fi excelenta, dar ce rost are atat de multa masina?!?
plus ca Touareg-ul ca si X5 ca si Passat si alte modele, a devenit foarte polular in randul romanilor... parca nu mai are niciun farmec
GLK mi se pare o prezenta foarte eleganta si mult mai plina de stil decat Touareg.... si nu cred ca are o tinuta pe sosea mai proasta, din contra...
Scris 17 aprilie 2012 - 08:37
Cu masina aia iti faci loc.Daca ai loc, da !
Glk e mic, portbagaj mic, frank nu are acuma copil/ii dar poate peste un an doi ? Ce face iar schimba masina ? Priveste in ansamblu nu doar azi maine, omul a zis ca ar vrea sa tina masina 6-7 aniGLK mi se pare o prezenta foarte eleganta si mult mai plina de stil decat Touareg.... si nu cred ca are o tinuta pe sosea mai proasta, din contra...
asta fara sa zic nimic de reputatia retelei de service din grupul auto tiriac sau de fiabilitatea mercului
Scris 17 aprilie 2012 - 08:42
Relu, tu cum te chinuiai cu Handeiul ala?
Scris 17 aprilie 2012 - 08:46
frank daca il iei, chiar si ala de 204, sa nu il iei fara pneumatica, decat fara aia mai bine x3 de 30d.
X3 3.0d e 51k pret de lista. Cu ceva dotari, chiar si cu reduceri, nu prea se pupa cu 35k+TVA
GLK mi-a placut, si imi mai place, desi facelift-ul mi se pare mai urit decit versiunea initiala, si sunt reduceri interesante la GLK220 CDI 4Matic. Dar:
- Cilindreea minima e 2.2, nu au nimic la 2.0 => taxe mai mari
Cred ca nu vorbesti chiar serios, nu? La o masina de 35k+TVA o diferenta de nici 150 euro anual la impozit nu poate fi un criteriu in alegerea masinii
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 17 aprilie 2012 - 08:48
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 17 aprilie 2012 - 08:52
S-o crezi tu !trebuie sa fie cumplit de greu sa pleci in concediu cu 2 copii intrun GLK.....
Intreaba colegii de forum ( in special pe kinder ), cam cate bagaje am dat jos din vereics la Cheile Gradistei, pe langa 3 adulti si 2 copii !Relu, tu cum te chinuiai cu Handeiul ala?
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi