CX5 e interesanta. Trebuie draivtestata si vazuta.
X3... e overall o masina excelenta, atata timp cat nu ai pb cu ea
Touareg... mi se pare compromisul cel mai bun. ok e mai scump, dar daca tii masina mai mult timp, merita.
Prietenul meu cu Touareg V8, adus in DE, e foarte multumit de masina ( asta la aprox 7000km intr-o luna )...
ok... poate ca 50% din multumire e si din cauza motorului , dar chiar e o masina super ok.
Poate merita sa iei credit sa-ti aduci una din Germania 1/2ani, km putini... clar iesi mai ieftin decat una noua
Jurnal de Bord: VW Tiguan 2.0BiTDi 4Motion Highline
Scris 09 ianuarie 2013 - 03:57
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 09 ianuarie 2013 - 03:58
@alex: de ce nu X3?
@cata: ce cross de la subaru? Impreza ala XV? e destul de lenta si mica la portbagaj.... si nu are aftomata pe diesel....
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 09 ianuarie 2013 - 03:58
la design X3 sta cam prost, sa nu mai vorbim de fiabilitate
chinezariile de la Kia si Hyundai nu le-as cumpara pe banii mei.
CX-5 si noul 6 sunt printre cele mai misto Mazde ever.
Scris 09 ianuarie 2013 - 04:07
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 09 ianuarie 2013 - 04:13
XV e o Impreza ranforsată. Se mișcă foarte bine. Bate la fund mașini cu 180-200 de cai enumerate. Bine, nu BMW.
hai, detaliaza, ca-s curios
Scris 09 ianuarie 2013 - 04:16
XV-ul e un mega kakat ! Mie nu mi-ar fi buna nici sa merg la pescuit cu ea, de mic ce-i gunoiul ala de portbagaj.
Scris 09 ianuarie 2013 - 04:17
bai cazenele sunt mega masini (chiar daca Relu nu recunoaste) da nu prea ai ce face la noi cu ele.Daca nu iti ciordesc oglinzile iti mananca viata serviceul si drumurile(am inteles ca astea noi sunt totusi mai confortabile) toata lumea o sa iti repete ca de banii aia iti luai japoneza si ce mare plasa ai luat.O sa te doara sufletul la fiecare zgarietura si in fiecare seara o sa te gandesi ce iti mai iau ciorditorii de pe masina,asta e.So Duster e ideal daca ma gandesc eu bine.A umbla vorba prin targ ca si Touaregul "scapa" de oglinzi si de meseriasii din service de la Porsche mi-ar trebui prea mult timp sa povestesc ce patanii au fost cu G5 de firma(65.000 km masina)-de fapt i-am mai povestit lui Cata una alta.
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 09 ianuarie 2013 - 04:19
Scris 09 ianuarie 2013 - 04:33
Mașina MERGE bine! E noua platformă de Impreza, e ușoară, suspensia ușor tare, unghiuri bune de atac și degajare.XV-ul e un mega kakat ! Mie nu mi-ar fi buna nici sa merg la pescuit cu ea, de mic ce-i gunoiul ala de portbagaj.
Service - ul de reprezentanță la noi e sinonim adesea cu bătaie de joc. Porsche nu face excepție.bai cazenele sunt mega masini (chiar daca Relu nu recunoaste) da nu prea ai ce face la noi cu ele.Daca nu iti ciordesc oglinzile iti mananca viata serviceul si drumurile(am inteles ca astea noi sunt totusi mai confortabile) toata lumea o sa iti repete ca de banii aia iti luai japoneza si ce mare plasa ai luat.O sa te doara sufletul la fiecare zgarietura si in fiecare seara o sa te gandesi ce iti mai iau ciorditorii de pe masina,asta e.So Duster e ideal daca ma gandesc eu bine.A umbla vorba prin targ ca si Touaregul "scapa" de oglinzi si de meseriasii din service de la Porsche mi-ar trebui prea mult timp sa povestesc ce patanii au fost cu G5 de firma(65.000 km masina)-de fapt i-am mai povestit lui Cata una alta.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 09 ianuarie 2013 - 04:33
Asa si ? Ce faci cu ea, te dai pe macadam ca bolovanu singur, cu borseta dupa tine ???
Scris 09 ianuarie 2013 - 04:34
mie XV-ul mi se pare oribil.
eu nu l-as lua doar din punctul asta de vedere.
in schimb Foresterul e ok. sa-l vedem si pe asta nou...
Scris 09 ianuarie 2013 - 04:39
De fapt ce vrei de la mașină? Astea sunt vremurile. Decât mare și proastă... Tu ce bagi în Golf? Bine, după mine e și foarte scumpă aici.Asa si ? Ce faci cu ea, te dai pe macadam ca bolovanu singur, cu borseta dupa tine ???
Îl vând.mie XV-ul mi se pare oribil.
despre fotografie
Scris 09 ianuarie 2013 - 04:49
De fapt ce vrei de la mașină? Astea sunt vremurile. Decât mare și proastă... Tu ce bagi în Golf? Bine, după mine e și foarte scumpă aici.
Golfu are portbagaj chiar foarte mare pentru un hatch !
Scris 09 ianuarie 2013 - 04:51
despre fotografie
Scris 09 ianuarie 2013 - 04:54
410 litri ti se par putini ?
Aceasta postare a fost editata de Relu: 09 ianuarie 2013 - 04:56
Scris 09 ianuarie 2013 - 05:03
despre fotografie
Scris 09 ianuarie 2013 - 05:05
Exact.
Scris 09 ianuarie 2013 - 05:20
unde are golful 410 litri?
are fix 350 cea cu tractiune fata si 275 aia cu 4motion 2.0TDI
Scris 09 ianuarie 2013 - 05:27
Si 125 aia cu roata de rezerva normala!
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 09 ianuarie 2013 - 05:29
Îl vând.
apoi tati, daca tie iti place, nu trebe sa-l vinzi !
tot prietenul meu ramai !
Scris 09 ianuarie 2013 - 05:36
Sincer, un 350 țineam minte.
despre fotografie
Scris 09 ianuarie 2013 - 05:38
eu la a mea 350 am. acuma m-am uitat pe niste specificatii are spun ca la 4motion e mai putin.
410 ai lu relu nu-mi rezulta pe nicaieri.
anyway 350l pt o compacta lansata in 2003 este SUPER!
Scris 09 ianuarie 2013 - 05:39
http://www.auto123.c...arid=1116300505
Papagalule ....
Scris 09 ianuarie 2013 - 05:44
esti praf mosule.... Golf 7 are 380 litri (vezi pe la ultimele pagini)
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 09 ianuarie 2013 - 05:44
Scris 09 ianuarie 2013 - 05:47
mai cx5 > vibreaza retrovizoarele si capota la viteze de autostrada la ea, evident daca intrebi posesorii asa ceva nu deranjeaza, dar macar recunosc ca exista ... concluziile le trageti singuri
dieselul la cx5 e o permanenta durere de cap datorita DPF-ului
masina e mai ieftina fata de altele din aceeasi clasa, dar nu e un chilipir, diferenta de bani se regaseste in calitatea fabricatiei, am avut mazda si nu-mi mai trebe veci, arata bine dar dai pe ea exact cat face
pentru x5-ul nou eu zic ca trebuie sa astepti minim 3 ani > 1 an pana iese si inca doi pana in rezolva bubele cu care iese ...
asa cum zicea si cata in functie de nevoi un x3 20d este alegerea cea mai echilibrata
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 09 ianuarie 2013 - 05:48
@Bleu
Citeste gugustiucule !
Aceasta postare a fost editata de Relu: 09 ianuarie 2013 - 05:49
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi