Incet-incet ajungeti tot la vorbele mele ...
Jurnal de Bord: VW Tiguan 2.0BiTDi 4Motion Highline
Scris 19 februarie 2013 - 10:59
Scris 19 februarie 2013 - 11:15
Incet-incet ajungeti tot la vorbele mele ...
adica; ia-ti un mac ! )
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 19 februarie 2013 - 11:16
Vor ajunge si la maci, stai linistit ...
Scris 19 februarie 2013 - 11:42
sfatul meu pentru el e sa uite de seria 3, in rest sa ne auzim de bine
de ce, din cauza de N47? Nu-i bai, ca vrea pe benzina, si probabil asta noua
ce sa fac daca in capul meu ma simt psihic mult mai sigur si mai protejat intr-un SUV?.....
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 19 februarie 2013 - 11:54
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 februarie 2013 - 12:13
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 20 februarie 2013 - 12:13
Scris 20 februarie 2013 - 12:40
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 februarie 2013 - 12:43
Outlanderul acela a fost probabil luat din curiozitate strict personala!
Scris 20 februarie 2013 - 01:18
despre fotografie
Scris 20 februarie 2013 - 08:14
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 20 februarie 2013 - 08:21
ma gindeam la noul posesor de xt..............totul ok,dar la preturile carburantilor ce urca,si veniturile ce scad,te pune pe ginduri.....ma rog ma refer la cei ca mine,ce sunt limitati baneste,si nu schimba cazanele des....
Scris 20 februarie 2013 - 08:47
Consumul a devenit deja o foarte mare problema. Dar, judecand drept, nu mai are nicio imortanta in situatia in care achizitia masinii costa extrem de putin.
Te pishi pe el de consum mic daca la achizitie dai cateva zeci de mii de oiro, fata de o masina cu consum de XT care a costat de 7 ori mai putin decat un suv nou !
Scris 20 februarie 2013 - 09:08
Te pishi pe el de consum mic daca la achizitie dai cateva zeci de mii de oiro, fata de o masina cu consum de XT care a costat de 7 ori mai putin decat un suv nou !
si uite asa se umple de inteligenti care au bani de masini dar se plang ca nu au bani de benzina si costa enorm intretinerea ...
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 20 februarie 2013 - 09:48
Consumul a devenit deja o foarte mare problema. Dar, judecand drept, nu mai are nicio imortanta in situatia in care achizitia masinii costa extrem de putin.
...
În Parlament urmează să se voteze o lege prin care, la fiecare staţie de benzină, să se pună un psihiatru şi un poliţist.
Psihiatrul să constate starea de sănătate mintală a celor care cumpăra, iar, dacă sunt întregi la cap, să-i dea pe mâna poliţistului, să vadă de unde au bani ...
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 20 februarie 2013 - 10:15
totul e in functie de citi km ai de facut.Matematica nu e o parere...Si va mai mirati cind le gasiti cu km putini?tind sa cred de multe ori ca acei km sunt reali...Cine fute un rezervor pe citeva zile trebuie sa aiba incasari de asa ceva...........multa lume freaca menta,adica 10-20 km pe zi,restul simbata la Mcdonalds,o biriiala pe bulevard si se duse saptamina....bravo lor....
Scris 20 februarie 2013 - 10:22
În Parlament urmează să se voteze o lege prin care, la fiecare staţie de benzină, să se pună un psihiatru şi un poliţist.
Psihiatrul să constate starea de sănătate mintală a celor care cumpăra, iar, dacă sunt întregi la cap, să-i dea pe mâna poliţistului, să vadă de unde au bani ...
da, e buna. Revenind oarecum la subiect, la noi monovolumele sunt rejectate din start, dar afara sunt foarte apreciate. De fapt sunt un fel de SUV fara 4x4. Probabil ca la unele modele exista si posibilitatea aceasta. Un Opel Zafira dasta nou cred ca este destul de ok.
Scris 20 februarie 2013 - 10:24
aici e apreciat Zafira pe metan,mergi moka............
Scris 20 februarie 2013 - 10:27
despre fotografie
Scris 20 februarie 2013 - 10:31
Stiam ca in occident monovolumele sunt ok, le-am vazut si prin Franta umplu strazile. SUV-urile la Paris sunt foarte rare, in schimb monovolumele sunt garla. Prima data cand m-am gandit mai serios la ele a fost cand un dobitoc cu un Mercedes sport ultima generatie, ceva tare oricum , a intrat intr-un Opel Zafira modelul anterior in care erau 2 adulti si 2 copii, lovitura frontala. Rezultatul ? Soferul Mertanului plin de airbag-uri etc. s-a facut praf iar cei din Zafira s-au dat jos fara nicio zgarietura si masina n-avea decat 2 airbag-uri frontale si nici macar 5 stele ca Mertzanu'. Masina sport intrase sub monovolum fiind mai joasa.
Aceasta postare a fost editata de greierele: 20 februarie 2013 - 10:32
Scris 20 februarie 2013 - 10:35
despre fotografie
Scris 20 februarie 2013 - 10:41
Daca se va intampla asa inseamna ca ai dat banii degeaba pe SUV. La o lovitura frontala fara ca masinile sa alunece unele sub altele va insemna ca vor conta doar diferentele de mase si cum aceasta diferenta nu este extraordinar de mare inseamna ca daunele pasagerilor se vor imparti intre masini. In loc sa ai raniti doar intr-o masina vor fi in ambele masini. Cand cealalta masina intra sub masina ta unda de soc transmisa corpului uman este mult diminuata iar ranile interne inexistente. De fapt asta e si ideea, sa nu existe rani interne.
Aceasta postare a fost editata de greierele: 20 februarie 2013 - 10:44
Scris 20 februarie 2013 - 11:29
despre fotografie
Scris 20 februarie 2013 - 12:26
teoretic suv-urile noi au o structura de rezistenta coborata, dar realitatea practica nu e chiar asa din cauza garzii la sol, plus ca un suv full size intotdeauna va fi considerabil mai greu decat un monovolum, iar spatiul deformabil frantal iarasi va fi considerabil mai mare.
pentru cei care nu cred in superioritatea suv-ului in astfel de situatii sa verifice accidentul lui huidu, in plus ml-ul din accident este model nou care beneficiaza de noile tehnologii, introduse pe la mijlocul anilor 2000.
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 20 februarie 2013 - 12:30
Va face maxim 2 drumuri pe lună parcă, nu sărăcește din asta. Și mașina cât timp nu este implicată în activități de producție, e o simplă plăcerea. Sunt oameni care dau zilnic sume mari pe mâncare, dar nu ar da pe benzină. Oameni și oameni.
Din martie ne mutam cu biroul la 5 minute de mers pe jos de unde locuiesc. Teoretic mai am access si la masina de serviciu deci nu prea sunt motive pentru care sa merg cu ea mai mult de 2 weekend-uri pe luna si concediile. Foarte posibil ca in curand sa-si ia si prietena carnetul caz in care o sa mai apara o masina (probabil un Peugeot 206). Deja ma gandesc serios sa vand BMW-ul pe bucati sau sa-l duc la fier vechi ca imi ocupa un loc de parcare. Benzina nu cred sa fie o problema dupa ce am avut BMW cu motor de 2.5 si Jeep cu motor de 5.2l E adevarat insa ca am ramas socat cat de putin m-a costat motorina pentru un concediu la munte cu Honda.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 20 februarie 2013 - 12:46
pentru cei care nu cred in superioritatea suv-ului in astfel de situatii sa verifice accidentul lui huidu
Pentru ca Loganu e un simbol al sigurantei rutiere, nu ?
Aceasta postare a fost editata de pejte: 20 februarie 2013 - 12:46
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi