...... În plus vreau mașină nouă.
Esti sigur ca nu vrei defapt "leptop" ?
Scris 19 august 2013 - 03:45
...... În plus vreau mașină nouă.
Esti sigur ca nu vrei defapt "leptop" ?
Scris 19 august 2013 - 03:56
Esti sigur ca nu vrei de fapt "leptop" ?
Sigur, poate aipad!
Aceasta postare a fost editata de kng: 19 august 2013 - 03:57
Scris 23 septembrie 2013 - 11:50
In final am schimbat bucsele pe fata, am pus originale, de O2 si nu de Fabie, cost total 680 roni. Uitandu-ma acasa pe cele vechi am constatat ca le-am schimbat absolut inutil, nu aveau nimic, desi ziceau mecanicii ca au iesit usor, cu mana, ca nu a trebuit sa forteze. Vrajeala as putea zice. Pana la urma le-am schimbat pentru linistea mea, masina are acum 206 000 km la bord.
Cat priveste drumul cu detectorul, a fost de MARE ajutor prin tara, unde m-au luat cu un instant on la 120 in localitate, am franat pana la 70 (in Lipova) si m-au lasat sa trec (un politai era in masina la butoane, altul era ocupat cu un tir tras pe dreapta), nu m-au oprit. Altfel drumul a fost cam plin de radare prin RO. Asteptam posta acum, sa vedem poza
Scris 23 septembrie 2013 - 12:53
Daca nu ai vrut cu statie.
In August cand am trecut pe acolo stiam cam cu juma' de ora mai devrele ca in Lipova imediat dupa intersectia cu drumul de Timisoara, spre Arad, e radar.
Scris 23 septembrie 2013 - 01:21
La dus m-au flashuit unii si stiam si eu. La intors, in weekend, era mai pustiu. Si tirul pe care l-am depasit, mergea cu 70 desi limita era de 50 pe acolo. Cand vor interzice astia detectoarele urc la o statie. Oricum,ma declar foaaarte multumit de el.
Scris 12 decembrie 2013 - 01:35
Scris 12 decembrie 2013 - 01:39
era rom ? nu avea rca ?
Scris 15 decembrie 2013 - 08:36
Scris 15 decembrie 2013 - 08:57
Nu stiu cum am la Forester care e asigurat la Allianz, dar la Accent care e asigurat la Generali, daca fac o reparatie cu regresie la RCA-ul vinovatului nu platesc fransiza.
De fapt nu sunt sigur la care din ele e asa..., dar parca as zica ca totusi e Generali.
Scris 15 decembrie 2013 - 09:10
NU se plateste fransiza la daunele in regres la nicio firma de asigurari.
Sunt obligati sa deschida dosarele de dauna in regres catre RCA-ul vinovatului fara a considera evenimentul "pe casco".
Daca vreun inspector indrazneste sa afirme altceva ori e magar ori e prost.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 15 decembrie 2013 - 09:12
Scris 15 decembrie 2013 - 09:40
Scris 15 decembrie 2013 - 10:13
kng, pare ciudat ceea ce spui, in sensul ca ai fost lovit usor in spate si ai probleme la directie...Ai intrat in vreo bordura ceva in urma impactului, fiindca nu ar trebui sa ai probleme la directie decat in cazul unei lovituri puternice, cu mai multe elemente strambate....?
Legat de fransiza, mi se pare o prostie. In tinerete aveam casco atat la masina cat si la moto, la Tiriac, dar fara fransiza. Mi se pare un usor nonsens cu fransiza de 100 de euro, care-s banuti si pentru majoritatea ,,zgarielilor'' te determina sa nu apelezi la casco...
Scris 15 decembrie 2013 - 10:51
Scris 15 decembrie 2013 - 10:56
Aha...motive pentru a face odata si odata pasul catre gipan...Daca aveai gipan, trecea ala pe sub tine...
Scris 15 decembrie 2013 - 11:02
Scris 15 decembrie 2013 - 11:33
Scris 15 decembrie 2013 - 11:37
Scris 16 decembrie 2013 - 07:25
E de preferat sa faci pe Casco-ul tau cu regres din doua motive:
-daca ai facut amiabila, pe RCA trebuie rechemat si romul la firma de asigurari.
-Daca faci pe RCA e posibil sa-ti blocheze masina in service pana scoate firma lui de asigurari banii.
Aceasta postare a fost editata de lexus: 16 decembrie 2013 - 07:26
Scris 16 decembrie 2013 - 07:56
Eu tot la omniasig am casco si e fara fransiza. Doar ca e prima mai mare....
La Omniasig la constatare "agentul" nu stie sa iti spuna nimic. El nici macar nu este angajatul lor ci al altei firme care le ofera acest serviciu. Cel putin asa este la Cluj.
Informatii despre asigurare afli telefonic sau de la un agent de asigurari. E posibil ca acestia sa fie chiar in aceiasi locatie.
Scris 18 decembrie 2013 - 10:58
Daca te-a lovit in spate-dreapta volanul si directia nu au nimic, in schimb beleaua vine probabil de la puntea spate care nu mai este perfect aliniata acum. Una peste alta nu cred ca se mai chinuie cineva sa ti-o traga la linie si nici nu cred ca mai reuseste. Ori te vei invata asa cu ea, ori iti cumperi alta. Cand si daca ti-oi lua vreodata SUV, ia-ti-l pe cel mai mare si mai greu pentru care ai bani. La fel si cu inaltimea la volan. De ex. la modul teoretic eu am ales cea mai potrivita masina din toate punctele de vedere, consuma cel mai putin, este spatioasa, impozitul extrem de mic, se conduce aproape perfect, are performante bune, e de firma buna, intretinerea este minima dar cu toate astea lipsa Pajero-ului anuleaza instantaneu orice judecata logica. Mai gandeste-te cu GLK-ul, la aceeasi bani poate un Touareg sau de ce nu un Pajero
Scris 18 decembrie 2013 - 11:43
Daca te-a lovit in spate-dreapta volanul si directia nu au nimic, in schimb beleaua vine probabil de la puntea spate care nu mai este perfect aliniata acum. Una peste alta nu cred ca se mai chinuie cineva sa ti-o traga la linie si nici nu cred ca mai reuseste. Ori te vei invata asa cu ea, ori iti cumperi alta. Cand si daca ti-oi lua vreodata SUV, ia-ti-l pe cel mai mare si mai greu pentru care ai bani. La fel si cu inaltimea la volan. De ex. la modul teoretic eu am ales cea mai potrivita masina din toate punctele de vedere, consuma cel mai putin, este spatioasa, impozitul extrem de mic, se conduce aproape perfect, are performante bune, e de firma buna, intretinerea este minima dar cu toate astea lipsa Pajero-ului anuleaza instantaneu orice judecata logica. Mai gandeste-te cu GLK-ul, la aceeasi bani poate un Touareg sau de ce nu un Pajero
Desi pare ,,cocalarism'', sunt de acord.
Gipanul trebuie sa aduca valori noi, clare si nu....surogat.
Scris 18 decembrie 2013 - 12:43
Nu e vorba de cocalarism, pur si simplu mai degraba e o adaptare la realitatea romaneasca actuala. Pana la urma indiferent de firma sau de nivelul tehnicii, dupa cativa ani nu ramai decat cu fierul la kilogram. Asta nu se demodeaza niciodata.
Scris 18 decembrie 2013 - 12:55
Nu e vorba de cocalarism, pur si simplu mai degraba e o adaptare la realitatea romaneasca actuala. Pana la urma indiferent de firma sau de nivelul tehnicii, dupa cativa ani nu ramai decat cu fierul la kilogram. Asta nu se demodeaza niciodata.
Scris 23 decembrie 2013 - 10:32
Scris 23 decembrie 2013 - 11:09
care tabla, bre?
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi