ce mah, ti-ai luat masina?
aia-i masina?!?
SUBARU-i masina tati...
Scris 11 ianuarie 2013 - 08:31
ce mah, ti-ai luat masina?
aia-i masina?!?
SUBARU-i masina tati...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 11 ianuarie 2013 - 08:37
Am primit derogare de la șefu cel mare aruncător de semințe și dătător de bolte.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 11 ianuarie 2013 - 08:44
Semințe sau sămânță??
Scris 11 ianuarie 2013 - 08:51
Băăăăăăăăăăăăăăăăhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Cică oameni serioși cu Subaru. Sau ...
De fapt la câți cai are, ai decăzut din categoria aia
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 11 ianuarie 2013 - 08:55
Bah, cel putin la samanta v-am TAIAT pe toti !
Scris 11 ianuarie 2013 - 08:56
Ce vrei sa spui ??
Scris 11 ianuarie 2013 - 08:57
Ca sunt TARE, si NU ma laud !
Aceasta postare a fost editata de Relu: 11 ianuarie 2013 - 08:57
Scris 11 ianuarie 2013 - 08:58
Adica nu ne mai da sămânță. Pardon, semințe!
Ce vrei sa spui ??
Scris 11 ianuarie 2013 - 09:28
Pai a si zis ca va trece pe castane ...
Scris 11 ianuarie 2013 - 09:36
Gata, am futizat si topicu asta ....
Scris 11 ianuarie 2013 - 09:40
Păi io de ce l-am făcut preventiv
despre fotografie
Scris 11 ianuarie 2013 - 09:40
Freezone, ?, masina de paine, ghinionistu', iphone contra si impotriva... what's the difference?
Scris 11 ianuarie 2013 - 09:59
Scris 11 ianuarie 2013 - 10:04
E cuva de inox, no problem.
Scris 11 ianuarie 2013 - 11:01
Oare unde am ajunge daca toti am face tot timpul alegerile rationale, eventual cu spreadsheet-ul de costuri in fata? :-)
Cata, cum e cu slip-ul la DSG? Ai apucat sa vezi ce si cum? Btw, ce tip de DSG e? Nu cred ca e acelasi ca la 5 GTI.
Scris 11 ianuarie 2013 - 11:47
despre fotografie
Scris 12 ianuarie 2013 - 07:35
Băi, incredibil, nu găsesc jante. Nu vrea nimeni să-mi ia banii.
despre fotografie
Scris 12 ianuarie 2013 - 07:37
tu cauti pe 18 pt iarna? sau si pt vara?
pe 17 nu merg iarna? sau nu incap etrierii?
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 12 ianuarie 2013 - 07:37
Scris 12 ianuarie 2013 - 07:46
Eu caut niște jante de om inteligent, nu raiser.
Îmi trebuie ideal 7.5x18" cu ET51. Merge și 8x18" cu ET45, dar nu mai late și nici cu ET mai mic, pentru că e nepotrivit. Nu-s de iarnă, că nu-i mai iau pentru câteva luni roți de iarnă acum. Am X3-ul, nu are sens. Nici nu știu dacă îi voi lua vreodată roți de iarnă.
despre fotografie
Scris 12 ianuarie 2013 - 08:10
Despre primul nu zic nimic că e de la Bihor. Al doilea cred că reprezintă un copycat GTI.
Caut niște jante țepene, prefer noi să nu-mi bat capul cu ele.
despre fotografie
Scris 12 ianuarie 2013 - 08:12
mie nu-mi place niciunele din cele puse de Forester.
Cata, ai incercat sa la Porsche sa vezi ce pot oferi?
Scris 12 ianuarie 2013 - 08:14
Mie-mi plac foarte mult primele. Nu ca ar conta.
Scris 12 ianuarie 2013 - 08:15
Cauta originale direct in Germania, sau ceva OZ-uri ..
Scris 12 ianuarie 2013 - 08:22
Conform catalogului, OZ pe 18 cu latime 7.5 sunt doar Superturismo, pe cand pe 8.0 sunt tone.
Am vazut si niste Rial-uri dragute, dar probabil ca nu se ridica la nivelul OZ-urilor.
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi