asta mai mult e masina de tanar si nelinistit daca ma intrebi pe mine
Volkswagen Golf 6 R DSG 5 usi 270 CP
Scris 11 ianuarie 2013 - 01:50
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 11 ianuarie 2013 - 01:57
+1
Scris 11 ianuarie 2013 - 01:59
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 11 ianuarie 2013 - 02:07
ia un 6.0 si nu ai sa mai fii de rahat, ai sa fii de invidiat
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 11 ianuarie 2013 - 02:10
despre fotografie
Scris 11 ianuarie 2013 - 02:44
asta mai mult e masina de tanar si nelinistit daca ma intrebi pe mine
Si R32-ul nu e?
Nici nu vreau să mă gândesc ce reacții ar avea lumea. Împreună am aproape 5.
Si eu la fel, ba daca adun si Logan-ul am 6.6
Ramane cu oglinzi in principal,altfel doar ca si demaraj 0-100 R20 e mai rapid cu o sec(daca tot am zis ca e masina de liniute)
sau aia cu ocazia aparuta a indeplinirii unui vis umed.
Vi se pare. E răspuns la tot.
nu e. Nu stim pret si numar de km, nu sunt poze.
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 11 ianuarie 2013 - 02:47
nope, R32-ul nu e, nici un tanar nelinistit care-si permite impozitul de la asta nu-si ia un motor asa de mic ca cel de pe R20 ...
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 11 ianuarie 2013 - 02:47
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 11 ianuarie 2013 - 02:59
despre fotografie
Scris 11 ianuarie 2013 - 03:50
'mersul in sine nu e un scop' - atunci puteai sa iei un Logan ionizat, ieseai mai eftin la jante
hai mai cata, las-o moarta, masina e senzatie, nu poti spune ca nu te uzi tot cand mergi cu ea....
Scris 11 ianuarie 2013 - 04:02
despre fotografie
Scris 11 ianuarie 2013 - 04:31
Mai sunt unii oameni care se dau rotunzi afisand o indiferenta de aparenta, ceva de genul 'mda, mi-am luat masina noua sa am cu ce merge la cumparaturi, mda, un kakat de S-Klasse'. dar sunt convins ca nu te incadrezi in categoria asta.
O masina ca a ta, R20-ul adica, nu ma duce cu gandul la liniute sau alte bufonerii pe 4 roti. Dar ma excita teribil chiar si numai gandul de a ma plimba 2 ore cu asa ceva. Pentru ca imi plac masinile si imi place sa le conduc, asa cat ma pricep si ma duce capul. Daca tu eviti sa conduci si alegi sa nu o faci ori de cate ori ai ocazia, la ce ai mai stricat ditamai caciula de bani?!?
Da-ti doo palme si revino-ti!
Scris 11 ianuarie 2013 - 05:01
No am zis, o ultimă aroganță cel mai probabil. Următoarea va fi una cu fir
Când io zic că nu citiți.
despre fotografie
Scris 11 ianuarie 2013 - 05:08
bah, io cu cat am avut masina mai puternica sub cur, cu atat m-a mancat mai putin sa-i dau in goarna, tocmai pentru ca stiam ca merge atata de tare inca nu e nevoie sa "demonstrez" nimic
la astea mai subnutrite, parca-i vine sa le mai chinui un pic
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 11 ianuarie 2013 - 05:41
Știi cum e, după ce că nu-ți place, să o mai faci și pe uscat ...
despre fotografie
Scris 11 ianuarie 2013 - 06:04
Stii ce se zice, fara poze, masina e un jaf
Scris 11 ianuarie 2013 - 06:26
E al meu.
despre fotografie
Scris 11 ianuarie 2013 - 06:42
egdfjldflnlkfanfpower e doar invidios
Scris 11 ianuarie 2013 - 06:49
Clar ... ca si cum m-ar durea in koor de masini Oricum, nu dau portavionul meu pe nimic, poate doar ceva clasa mare, sa zicem un Lexus LS600h.
"egdfjldflnlkfanfpower" - vezi ca ai nimerit doar cateva.... ai grija cu Parkinsonu'
Scris 11 ianuarie 2013 - 07:14
Cata, eu zic sa mai astepti un pic pana deschizi topicul cu adevarat dedicat masinii, sa nu reinceapa si acolo imediat "polutiile"
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 11 ianuarie 2013 - 07:37
Acolo le mut aici
despre fotografie
Scris 11 ianuarie 2013 - 07:59
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi