Asa o fi, poate, la masinile voastre. Parerea mea e ca, CHIAR NU CONTEAZA ASTA.
Eu vorbesc din experienta de o viata de facut aluat la modul manual. NEVER EVER N-AM PUS INTAI LICHIDELE.
De ce? Pentru ca in functie de duritatea fainii pun mai mult sau mai putin lichid pana o simt la mana cum trebuie sa fie de moale.
Dar, la fel cum a zis si pejte, aia de n-au dat pe la bucatarie decat sa bea apa...mai greu cu priceputul.
Apropo, cred ca se aplica si aici:
6338178_460s.jpg 37,5KB
12 downloads
Torquemada...ai facut aluat manual vreodata? NU! Asa ca, TE ROG SA TE OPRESTI.
PRIMUL LUCRU CARE SE FACE E MAIAUA. Stii cum se face? SE AMESTECA DROJDIA CU O LINGURA DE ZAHAR, LAPTE SAU APA CALDUTA SI O LINGURA DE FAINA!!!
Deci, lasa-ma cu idiotenia asta ca drojdia nu trebuie sa ia contact cu apa.
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 24 ianuarie 2013 - 10:34
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."