noua ne place bruna,ca asa suntem siguri ca nu e cruda.....mai ales la faina integrala cu seminte,are tendinta sa se incruzeasca din cauza semintelor....
Masina de paine
#201
Scris 23 ianuarie 2013 - 01:31
#202
Scris 23 ianuarie 2013 - 09:51
Poza facuta cu cartofu'
#203
Scris 23 ianuarie 2013 - 06:38
e facuta cu camera laptopului,la ora aceea nu aveam chef sa scot camera sa produc foto hd...
#204
Scris 23 ianuarie 2013 - 06:41
Faina Manitoba au aia p-acolo ? Daca da, e scumpa ?
Aceasta postare a fost editata de Relu: 23 ianuarie 2013 - 06:41
#205
Scris 23 ianuarie 2013 - 06:42
habar nu am,o fi pe la magazine naturiste....Cred ca daca as fi in tara as folosi faina de tara,cu taritze cu tot....
#206
Scris 23 ianuarie 2013 - 06:47
O sa incerc sa vorbesc pe la tzara unde am cunostinte sa vad daca pot gasi ceva bun, si oi vedea ce iese ...
#207
Scris 23 ianuarie 2013 - 06:50
La noi vad ca e 19 ron/kg. Merita diferenta de pret?
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
#208
Scris 23 ianuarie 2013 - 06:53
Doar de pofta, merita.
#209
Scris 23 ianuarie 2013 - 06:57
din ce am forat acum cica se gaseste intre 1 si 2.5 euro kg...pe aici...
#210
Scris 23 ianuarie 2013 - 06:58
Cam E ceva diferenta de pret ...
#211
Scris 23 ianuarie 2013 - 07:07
Aici, de ex, zice "am cautat peste tot faina manitoba produsa de Spadoni si nu de Lo Conte care se gaseste peste tot dar nu este la fel de buna", deci probabil de acolo apar si diferentele de pret. Daca aia la 2.5 e buna si cu transportul se rezolva ieftin, merita luata o cantitate mai mare, macar stii o treaba
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
#212
Scris 23 ianuarie 2013 - 07:13
Sa intre si adytzu pe linkul pus de tine, si sa MA ASCULTE cand ii dau sfaturi !!
Picture 8.png 31,66KB 12 downloads
#213
Scris 23 ianuarie 2013 - 07:15
pe mine ma apelati la cantitati pina in suta de kile,eventual si transport moka pina in tara.Cu jantele ma taxa omul,nu a crezut ca le donez,de aceea...
#214
Scris 23 ianuarie 2013 - 07:16
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
#215
Scris 24 ianuarie 2013 - 08:15
Sa intre si adytzu pe linkul pus de tine, si sa MA ASCULTE cand ii dau sfaturi !!
Ce sa citesc, bre? Ce scriu pitzipoancele pe net? Hai ca esti copil...numai aia fac numa ce le zice Doamna...daca tu ca parinte le spui acelasi lucru nu e bine.
Asa ca idee...de cate ori ai intrat tu in bucatarie (nu sa mananci) de dai sfaturi atat de hotarat?
Acum pe bune: eu fac mancare de toate felurile de cand ma stiu, la fel si cozonaci si tot felul de alte aluaturi. Ma crezi pe mine sau pe fufa aia???
Daca o crezi pe aia, nu ma mai suna, te rog, nici pentru altceva.
Inseamna ca nu ai deloc incredere in ce spun eu si-ti vreau raul. Finish!
#216
Scris 24 ianuarie 2013 - 09:52
Eu dadusem link'ul ala strict legat de faina de manitoba, n'am stat sa citesc si ce scrie mai departe, chiar nu ma intereseaza subiectul, eu's cu integrala (de la Dobrogea )
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
#217
Scris 24 ianuarie 2013 - 09:58
Eu nu inteleg care este motivul de disputa, in link procedura descrisa este absolut corecta.
Relu, eu ma bag cu niste faina. Vb tu ?
#218
Scris 24 ianuarie 2013 - 09:59
Legat de problema faina sau apa prima data, e simplu. Cauta orice reteta de facut paine pe net. Cum se face, se pune apa in faina (+ingredientele uscate) sau se pune faina in apa ?
#219
Scris 24 ianuarie 2013 - 10:02
Nu despre asta era vorba ci despre faptul ca drojdia NU trebuie sa ia contact cu apa decat in momentul framantarii.
Ce naiba, nu sunteti in stare nici sa cititi ?
#220
Scris 24 ianuarie 2013 - 10:04
Sa mori tu?
Iete ca io fac invers si inca nu am avut probleme de dospire (ca daca zic crestere iar interpretezi aiurea...).
#221
Scris 24 ianuarie 2013 - 10:06
Eu amestec faina cu drojdia, sarea si cu zaharul, fac o gaura in amestec, adaug apa + ulei/unt si le ameste si niciodata n-am avut probleme ca nu a crescut/nu s-a facut. E vorba atat de paine cat si de cozonac.
Dar probabil e mai greu ca cineva care n-a gatit/copt ceva in viata lui sa inteleaga anumite lucruri.
Aceasta postare a fost editata de pejte: 24 ianuarie 2013 - 10:08
#222
Scris 24 ianuarie 2013 - 10:07
perfect deacord, drojdia nu ia contact cu apa decat la framantare. care-i prima faza la masinile voastre? nu framantarea?
#223
Scris 24 ianuarie 2013 - 10:17
Absolut toate recomandarile, de la producatori la ehow si wikipedia, recomanda "liquids first" cu "dry layers on top". Avand in vedere ca dupa ce punem noi ingredientele in secunda 2 incepe framantarea, probabil ca nu are mare importanta la programul de 2 ore.
#224
Scris 24 ianuarie 2013 - 10:26
Pai normal ce zice aia...eu consider si poate asa fac si aia, ca vrei sa ai painea gata la ora mesei.
Deci pui ingredientele de cu noaptea, programezi masina sa ai painea gata la 7 dimi si te culci. La fel la pranz sa aibe copchii painea calda, deci o programezi la 8 dimi (inainte sa pleci la servici) pentru 14-15 sau chiar seara 19-20...
In aceste cazuri nu cred ca e bine sa pui apa peste faina si sa stea asa 2-3 ore sau mai mult, pana incepe sa le framante.
Daca faci numai programe scurte si dai drumul imediat la framantare, are sens faina intai si lichidele deasupra.
My parere!
#225
Scris 24 ianuarie 2013 - 10:28
Bai, voi sunteti TURCI ???
Discutia era despre contactul DROJDIEI cu APA !!!!!!!!!!
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi