Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Subaru Forester 2.5 XT 2007

subaru forester xt 2007

• Please log in to reply
1030 replies to this topic

#426 ska

nobody...

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 23 iulie 2013 - 01:35

andrei nu pune botu la reAlu, ca la mine trebuia sa sara cu doua torturi, si in loc de torturi nu face decat sa sara contra plus ca in schimb la ultima intlanire dupa ce ma suna vineri sa-i confirm ca vin, pe duminica imi trage teapa si nici macar nu mai raspunde la telefon, alin a fost de fata si poate sa confirme

pai cand aude (citeste) cate prostii scrieti pe forum, te mira ca nu-ti mai raspunde la telefon?!?! :lol: :lol: :lol:

Aceasta postare a fost editata de ska: 23 iulie 2013 - 01:36

• 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#427 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 23 iulie 2013 - 02:28

La tine pleaca tortu! :lol::lol::lol:
  • 0

#428 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 23 iulie 2013 - 03:29

Ati dat-o pe torturi? 

• 0

#429 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 23 iulie 2013 - 03:42

palinca o baut-o, semintele le-o spart pe balta, peste n-o dus acasa, cu ce altceva sa ma serveasca?!?! :lol: :lol: :lol:

Aceasta postare a fost editata de ska: 23 iulie 2013 - 03:42

• 0

#430 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 23 iulie 2013 - 04:05

...nu-l provoca ca ti le arata si tie, numa' sa vezi care-i culoarea, trendul anului...:)

• 0

#431 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 24 iulie 2013 - 01:25

Atata timp cat da si berea, poa' sa faca ce vrea cu torturile :P
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#432 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:
Inregistrat: 27-decembrie 09
  • Marca:Tractor
  • Model:Modern
  • Motorizare:Fumigen

Scris 24 iulie 2013 - 09:36

exact, o sa-ti dea berea cum da si torturile

• 0
567576.png

VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI 
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#433 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 24 iulie 2013 - 10:46

exact, o sa-ti dea berea cum da si torturile

Credeam si io ca uiti :lol:
  • 0

#434 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:
Inregistrat: 27-decembrie 09
  • Marca:Tractor
  • Model:Modern
  • Motorizare:Fumigen

Scris 24 iulie 2013 - 10:54

tu esti moshodorog in ramolire, io-s tanar in putere .... inca

• 0
567576.png

VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI 
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#435 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Marca:Volkswagen
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 24 iulie 2013 - 10:57

relu, am o presimtire ca trebuie sa dai o fuga la real si un telefon la curier :lol: 

• 0

#436 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 24 iulie 2013 - 11:04

Da-ti peste gura :angry:
  • 0

#437 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Marca:Volkswagen
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 24 iulie 2013 - 11:11

Nu cred ca ajuta, dar daca te face sa te simti mai bine...  :D

Aceasta postare a fost editata de alexx_elf: 24 iulie 2013 - 11:11

• 0

#438 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 24 iulie 2013 - 11:18

Vedem daca XT=laptop ! :lol:

• 0

#439 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 24 iulie 2013 - 11:48

Un lucru e clar, macar pana in septembrie aflii sigur daca isi va lua sau nu. :D

• 0

#440 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 24 iulie 2013 - 11:49

Andrei, ti-ai luat Foresterul ori ba? Daca nu, ce minusuri i-ai vazut?

De ce si-ar lua cineva Forester xt? Care-i sunt atuu-rile? Io, din auzite, stiu ca 0-60km/h il face alaturi de supercar-uri, avand consumul aferent. Asta-i principalul plus pe care i l-am vazut. In rest, avand o garda de vreo20- 22cm cred, nu poate excela nici ca masina sport (sa se tina bine pe viraje), dar nici in off road. Modelul full( piele@co.) are un interior super.

Eu il vad ca pe un hibrid, struto-camila, care nu exceleaza in nimic. Clar ca da bine in fata ,,cunoscatorilor'', in fata ego-ului...:)

Mai orice model de Subaru se distinge prin ceva. Singurele Subaru in care m-am tras au fost ale lui Adytzu( rafinata, discreta) si Relu, slabuta( Octavia mea ii dadea ceata :) ), dar avea reductor, un plus imens din punctul meu de vedere...

Grinch, pe final, inainte de achizitie, care a fost versusul?

La cei la care nu exista un versus, discutiile cred ca nu-si au rostul, neputandu-le cere explicatii. Le place. Punct.

• 0

#441 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 24 iulie 2013 - 12:09

Mol, mai ai de studiat despre Subaru. In unele privinte il subestimezi - de exemplu Foresterul n-are scaune ca sa ma tina bine pentru virajele pe care le poate lua, in altele il suprastimezi - de genul "piele  si interior super". Pielea e un rahat indiferent ce culoare ii dai si in ce masina o pui. My parere.

• 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#442 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 24 iulie 2013 - 12:45

Forester, incearca sa ma ajuti...

Concret, de ce Forester xt si nu altceva, de pe aceeasi plaja sau nu?

Fiecare avem fixurile noastre raportate la varsta, bani, utilitate, poate.

In tinerete io am avut fixul cu coupe-urile (de la DaciaSport(scaune Recaro :), pana la Audi coupe).

Acum am fixul cu 4x4, diesel, in principiu mare-,,incapatoare'' (LC120, Pajero, Patrol)... garda generoasa, automata (cam riscant la sh). Nu mai enumar reductor, blocabile, bla, bla...,,ca cam exista'' pe astea...O astfel de masina iti induce starea de relaxare, ,,de nesimtire'', nemaitrebuind sa fii cu ochii cat cepele la fauna de pe strazi (gropi, soferi...). Aceste masini exceleaza iarna.

Varianta de ,,lux'', in functie de terenul pe care se ruleaza ar fi Audi allroad. Io ma refer la sh-uri, ca de noi iti da cu virgula.

Sa presupunem ca ma doare-n cot de banuti, alegand un 4x4 benzinar. Pentru offroad iti trebuie un aspirat mare, fie un turbo, garda generoasa, reductor, blocabile...

Forester nu intra alaturi de cele de mai sus, deci nu avem ce compara. Presupun ca-i incadrat suv, desi io il vad ca un crossover. Pentru comportament, performante stradale, strict ca suv, exceleaza fata de un x3 ?

Presupun ca la acei banuti, cautandu-se suv cu ceva aspiratii sportive, nu exista alternativa. 

Suv cu inclinatii sportive mi se pare un non sens, intrand intr-un cerc vicios. Concret, io il vad ca pe un mutant (vorba lui DMihnea :) ) , hibrid, neexceland in nimic, un nonsens, dar acoperind nisa pentru Subaru.

Poate vad io ceva mai mult alb/negru, adica fie te duci catre sport accesibil (sti, evo), fie catre offroad, Calea de mijloc la Subaru o vad prin Outback-ul turbo, cum a avut Relu...Ce aduce Forester in plus fata de outback? Cu sti, clar, n-are nici o treaba.

Poate gresesc ca lojica...

• 0

#443 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 24 iulie 2013 - 01:12

In primul rand Foresterul SG (de care am eu adica) este cross-over, nici pe departe SUV. De la SH incoace chiar este SUV. Spatiul interior si portbagajul sunt asemanatoare cu cel dintr-o compacta obisnuita, nici macar printre cele mai mari.

De ce cross-over (hai sa zicem si SUV) si nu o limuzina - pentru ca eu nu am mers/nu merg niciodata atat de repede incat sa zic ca dom'le, nu sta suficient de bine pe sosea incat sa nu-l iau.

Apoi, indiferent de tipul/clasa autovehiculului, imi place/vreau cat mai multa putere posibila. La banii mei, niciodata nu e suficienta.

Masini mai "speciale" gen cabriolet/coupe nu m-au atras, nu m-au atras nici masinile care "spun" cate ceva despre posesor - de genul BWM, Merc, Audi, mai ales ca in categoria asta intra doar masini acre. Iar de sh m-am ferit muuuuulta vreme, pana cand baleala dupa XT m-a impins sa fac si pasul asta. Dar inca nu m-a convins (in lupta nou vs sh).

Camioanele enumerate sunt prea mari/lente/inutile pentru mine, pe langa nelipsita acreala.

Acum, dupa ce am avut mai multe motoare mi-am  mai rafinat cerintele, ocazie cu care evident au devenit si mai greu de indeplinit. Vreau motor mare,  pe benzina, aspirat, cu ture multe. Daca Foresterul anterior avea 2.5 aspirat in loc de 2.0 poate ma mai gandeam daca faceam pasul la XT. Daca acel 2.5 avea si ture multe, aproape sigur nu mai faceam pasul. Inca duc lipsa reductorului, motiv pentru care cu Xt-ul nici nu am mai iesit pe unde/cum ieseam cu aspirata.

In rest, sunt genul usor de multumit, nu-mi trebuie milioane de brizbriz-uri, electronicalitati etc. X3-ul nu ma inspira, nici macar nu m-am gandit vreodata la el ca la o masina pe care sa o am. Alte SUV-uri - am mai visat doar putin, pana sa aflu mai multe despre ce are/stie un SUV in general si sa fac comparatie cu Foresterul in particular - desi repet, Foresterul e cross. Si desi pare greu de crezut, Foresterul imi ofera suficienta prestanta, "bah stai ca e un fel de lighioana langa mine" feeling ca sa imi ajunga in trafic.

Ce Outback turbo a avut Relu??? Alea nici nu s-au adus prin Europa - pacat. Outback-ul mi-a placut si ala, e mult mai stilat si l-as fi luat cu ochii inchisi, dar si ala a fost agurida rau de tot.

Si absolut ilogic, o mare parte in atractia pentru Foresterul a fost chiar numele. Cei mai multi cred ca stiu si de ce...

• 0
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#444 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 24 iulie 2013 - 02:40

bah mol, tre sa conduci una cateva sute de km sa-ti dai seama despre ce-i vorba cu masina asta.

io stiam ca-i tare, ca am citit pe net :)
nu poti sa intelegi pana nu conduci.

Aceasta postare a fost editata de ska: 24 iulie 2013 - 02:40

• 0

#445 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 24 iulie 2013 - 03:46

Andrei, ti-ai luat Foresterul ori ba? Daca nu, ce minusuri i-ai vazut?

De ce si-ar lua cineva Forester xt? Care-i sunt atuu-rile? Io, din auzite, stiu ca 0-60km/h il face alaturi de supercar-uri, avand consumul aferent. Asta-i principalul plus pe care i l-am vazut. In rest, avand o garda de vreo20- 22cm cred, nu poate excela nici ca masina sport (sa se tina bine pe viraje), dar nici in off road. Modelul full( piele@co.) are un interior super.

Eu il vad ca pe un hibrid, struto-camila, care nu exceleaza in nimic. Clar ca da bine in fata ,,cunoscatorilor'', in fata ego-ului... :)

Mai orice model de Subaru se distinge prin ceva. Singurele Subaru in care m-am tras au fost ale lui Adytzu( rafinata, discreta) si Relu, slabuta( Octavia mea ii dadea ceata :) ), dar avea reductor, un plus imens din punctul meu de vedere...

Grinch, pe final, inainte de achizitie, care a fost versusul?

La cei la care nu exista un versus, discutiile cred ca nu-si au rostul, neputandu-le cere explicatii. Le place. Punct.

Ai uitat de 4x4!

Tocmai versatilitatea de a fi si SUV si sedan (adica un crossover), spatiul mare, garda ceva mai inalta dar nu foarte il fac o masina buna la toate. Boxer, 4x4, symetric ii da stabilitate pe sosea mai mult decat multor altor modele de masini. 95% din soselele pe care alergi sunt in linie dreapta (nu-mi spune ca faci liniute pe serpentine) iar pentru restul, timpul ala in care ajunge de la 0 la 100 e definitoriu (eg. esti in coada unei coloane care merge cu 60/h si ai prins o portiune pe care poti sa depasesti).

La mine pe final ramasese Forester 2.0 si RAV4 2.0 diesel. 2.0 (si diesel in cazul RAV-ului) din motive de consum si costuri de intretinere. As fi vrut un 2.5-3.0 pentru ca odata ce ai avut sub tine o masina cu 150+ cp nu te mai impaci bine cu mai putin. Faptul ca am dat de un 2.5 turbo la un pret imbatabil, numeste-mi macar un model care sa-l poti lua la 7.000-8.000 Euro (si tine cont ca eu am dat mai putin de 7), a fost un noroc. D'aia am si acceptat sa sar la 2.5 cu costurile de rigoare (consum, impozit si asigurare). Altfel probabil ca ma alegeam cu un RAV4 2.0 diesel AT (desi nu-mi plac dar sunt comode).

Da, Subaru Forester este un jack of all trades, master of none dar face bine ceea ce faci cu o masina in 80% din situatii. Pentru restul de 20%, noi subaristii, inchidem ochii :) In fond principiul lui Paretto se aplica si la automobile si conducatorii lor.

Cum zice si Forester, nici eu nu sunt mort dupa tot felul de gadgeturi in masina, in fond daca o conduci stai cu ochii doar pe sosea. E30-ul ca dotari ma satisfacea deplin daca nu erau costurile mari de intretinere din lipsa de mecanici auto. Singurul lucru caruia chiar i-am simtit lipsa la BMW a fost aerul conditionat.

• 0

Life must be taken one disaster at a time

#446 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:

Scris 24 iulie 2013 - 03:48

Forester, merge un versus cu asta din link, 2,5litri, turbo? Ce are in plus Forester? Nu ma intelege gresit, intorc capul ori de cate ori vad unul, vazusem unul tunat la exterior, cu numere straine, emana forta prin toti porii...DAR, de ce xt si nu asta?

http://www.garajul.r...ts-wagon-my-07/

N-am idee de puterile dezvoltate, greutatea fiecareia, garda la sol, spatiul interior...

Grinch, iti stiam criteriile care ti-au determinat decizia si...sunt logice.  Logice prin prisma pasiunii, ca rational ar fi fost RAV-ul...

Daca nu acum, atunci cand?  :)

Eu, de la 150cp (sau mai multi daca o fi fost remapata, dupa unii), am trecut la cca. 110cp. 

Plusul ar fi ca m-am linistit, am devenit calm...:)

Aceasta postare a fost editata de mol: 24 iulie 2013 - 03:55

• 0

#447 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 24 iulie 2013 - 03:53

Fata de wrx-ul (fostul) lui Relu, Foresterul n-are in plus decat garda la sol si ceva portbagaj. Si trapa mare, pentru cei carora le pasa de prostii d-astea. In rest, Impreza e superioara cam la toate capitolele. De unde si gustul pe care il are, chiar si sh (pentru buzunarul meu): acru! :)

Aceasta postare a fost editata de Forester: 24 iulie 2013 - 03:53

• 0

#448 Grinch

antisocial

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.354 Mesaje:
Inregistrat: 15-mai 02
  • Model:Forester XT 2007
  • Motorizare:2.500cc 230hp

Scris 24 iulie 2013 - 03:58

Pentru cei care vor neaparat un WRX exista si Subaru Forester STI iar aia chiar e o bestie :)

• 0

Life must be taken one disaster at a time

#449 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 24 iulie 2013 - 04:02

Da, dar exista doar pe partea gresita a drumului! :(

• 0

#450 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 24 iulie 2013 - 04:19

http://home.mobile.d...G#des_179927005
mai era una pe PF la 11.000euro..

cat ziceati ca-i taxa la ele? :)

• 0

Also tagged with one or more of these keywords: subaru, forester, xt, 2007

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi