Azi am reusit sa-mi iau si eu permisul inapoi. Pentru cine nu ma are pe Facebook, m-am dus la politie sa dau examen pentru reducerea perioadei de suspendare ca sa aflu ca perioada de suspendare se incheiase pe 15 Iulie, cu doua saptamani in urma, si din cauza unui calcul gresit am crezut ca trebuie sa-l iau pe 15 August in loc de 15 Iulie. Azi dimineata, dupa ce prietena a dat traseul si l-a luat (o sa fac topic separat ca vrea si ea masina), am ajuns si eu la Udriste de unde mi-am ridicat permisul
Revenind, ieri m-am dus si am spalat masina (permisul nemaifiind suspendat aveam dreptul sa conduc), azi ca tot n-am avut ce face vreo cateva ore (cat a durat pana s-a terminat proba de traseu) am stat sa o bibilesc (m-am uitat si dupa urmele de rugina de la scaune) si concluzia a fost ca am luat o masina super tare la un pret super bun (ramane sa-i fac cinste lui Andrei ca a gasit-o si lui Relu si Forester pentru suportul tehnic si moral). Foarte putine probleme, majoritatea estetice sau superficiale (geam proiectoare crapat, urme de rugina la unul dintre sistemele de prindere a scaunului, lipsa ceva elemente de cauciuc de pe aripa, o aparatoare de noroi rupta) in rest masina arata si se comporta impecabil.
Deocamdata am comandat suspensiile spate, inca nu stiu sigur daca o sa le montez acum sau mai incolo, eu nu prea simt sa fie probleme cu cea actuala dar mi s-a facut o oferta de montaj destul de buna (300 RON), sa vad daca profit de ea si poate cu ocazia asta fac si o revizie (ulei, filtre, lichide, curele etc).
Am mai comandat si un suport de telefon mobil (platforma brodit + suportul efectiv de telefon) pentru HTC One de la Relu si cand o sa ajunga probabil ca o sa-l si montez (e cam singura urgenta pe care o "resimt" deocamdata la masina).
Mai am in vedere o unitate audio (momentan am ramas la Pioneer FH-X700BT) dar cred ca am sa o aman pentru luna viitoare.
Ar urma in ordine:
- cauciucurile dar cum vara a trecut, peste cateva saptamani plec in concediu cred ca o sa sar peste cele de vara si o sa iau direct pentru la iarna;
- folie pe geamuri;
- geamurile de la proiectoare;
- rulmentul dreapta fata (cred ca il schimb odata cu schimbarea amortizoarelor, doar sa ma dumiresc ce sa cumpar);
- aparatoarea de noroi;
- detector radar;
si chestii care nu sunt chiar asa urgente si pe care cred ca o sa le las pe anul viitor:
- cheia de rezerva;
- jante + cauciucuri de vara noi;
- resoftare;
- kit distributie + pompa de apa (revizia de 90.000);
- placute frana si discuri;