stiu, e modelul vechi dar totusi fuge bine
asta nou cu cateva kg in minus, o idee mai bine banuiesc...
Scris 29 iunie 2013 - 04:54
stiu, e modelul vechi dar totusi fuge bine
asta nou cu cateva kg in minus, o idee mai bine banuiesc...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 30 iunie 2013 - 01:23
Scris 30 iunie 2013 - 01:34
Nu-i real testul, nu arata consumul de sub 10%.
Jale cum trage...
Scris 30 iunie 2013 - 01:48
Ce urit, sa abuzeze masina asa, la 315 km, in rodaj....
Eu cu Fiesta mea pe A2, cand ma intorceam acasa dupa ce o luasem, i'am dat viteza maxima si in am mai mers cativa km buni la turatii de +3500rpm. Si nu cred ca aveam nici 100km. Si n'a sughitat pana acum ... deci nici BMW'ul ala nu cred ca a avut de suferit
Scris 30 iunie 2013 - 01:50
Tu crezi ca i-ai facut un bine ???
Parca ziceai ca esti inginer mecanic ....
Scris 30 iunie 2013 - 02:00
Cel mai probabil era masina de test de o alerga asa fara mila
Scris 30 iunie 2013 - 02:06
Macar el intelege ceva din "testu" ala !
Scris 30 iunie 2013 - 02:57
Tu crezi ca i-ai facut un bine ???
Parca ziceai ca esti inginer mecanic ....
De la leganatul barcii i se trage.
Lasand gluma, rational ai dreptate Relu, tehnic, la noile masini, mai putin...
Scris 30 iunie 2013 - 03:32
......
Lasand gluma, rational ai dreptate Relu, tehnic, la noile masini, mai putin...
De unde stii, ai citit pe forumuri ?
Scris 30 iunie 2013 - 03:35
Pai crezi ca-i greu sa-mi expun pareri, din taste...
Ai dreptate, dar tre' sa te mai sicanez nitel.
Scris 30 iunie 2013 - 06:46
un minim de rodaj este necesar la orice motor indiferent de recomandarile producatorului
Scris 30 iunie 2013 - 07:24
un minim de rodaj este necesar la orice motor indiferent de recomandarile producatorului
uat da fac ???
e concurs de ineptii azi cu cerc restrans ???
ce producator nu recomanda un rodaj ? eu nu am intalnit masina noua la care sa-i citesc manualul si sa nu scrie in el ca in primii 1500-2000-2500 km se recomanda a nu se abuza de masina, bla bla bla ....
daca va luati dupa tot felul de hampciupalitici de prin showroomuri, care nu stiu nici macar ce vand, atuncea deja e alta poveste, dar realist privind aia nu pot fi asimilati cu producatorul decat daca aveti oaresce grave deficiente intelectuale.
Scris 30 iunie 2013 - 07:34
i-a dat si omu odata sa vada cum merge si gata, ii sariti in cap
odata n-are nimic...
daca v-ar putea povesti conserva aia a mea de reno din 2000 care a vazut numa 200kmh si 4500rpm in primii 2-3000km, sa le arat prietenilor cat de jmekeroasa e ( da, tanar, prost, inconstient... ) si merge motorul CEAS si acum. consuma 4% daca e cazul, si nu necesita completare de ulei intre revizii ( drept e ca im primii 100.000km TOATE reviziile le-am facut la 7500km ). acum are spre 170-180k km.
Scris 02 iulie 2013 - 12:19
uat da fac ???
e concurs de ineptii azi cu cerc restrans ???
ce producator nu recomanda un rodaj ? eu nu am intalnit masina noua la care sa-i citesc manualul si sa nu scrie in el ca in primii 1500-2000-2500 km se recomanda a nu se abuza de masina, bla bla bla ....
daca va luati dupa tot felul de hampciupalitici de prin showroomuri, care nu stiu nici macar ce vand, atuncea deja e alta poveste, dar realist privind aia nu pot fi asimilati cu producatorul decat daca aveti oaresce grave deficiente intelectuale.
pai poa' sa zica producatorul ce vrea in carte, n-auzi ca gura targului spune ca astea noi nu se rodeaza?!? blana tata, din prima zi!!!
eu cred ca abia pe la 10k km incepe motorul sa 'se lase', cam asta ar fi perioada in care as incerca sa reduc abuzurile la minim.
Scris 02 iulie 2013 - 10:11
Probabil ca motorul ala nu va mai tine 700k km ci doar vreo 400k ...
Scris 25 februarie 2014 - 06:34
am mers azi cu noul X5
Scris 25 februarie 2014 - 07:07
S-au oprit trenurile, motociclistii ori ba?
Scris 25 februarie 2014 - 07:42
Scris 25 februarie 2014 - 09:25
Kng, esti sigur ca ai mers cu masina asta ? Din ceea ce spui pare ca vorbesti din bancuri. In primul rand acest model de X5 nu arata cocalaresc si nu este deloc construit dupa acest principiu. Ba chiar de la exterior poate fi vazut un pic plictisitor si uratel. Este genul de masina care nu arata vulgar, mai degraba arata "office". De fapt cred ca asta a fost si tinta care s-a urmarit. La interior din nou nu avem de-a face cu cocalareala. Din contra, avem un design frumos, destul de curat, ce imbina sportivitatea cu eleganta sobra. Dimensiunile interioare sunt generoase , chiar foarte generoase dar in mers masina pare ca se strange pe langa tine si ai senzatia ca esti intr-o masina mai mica. Zic mai mica dar nu neaparat mai sport. Eu am mers cu una cu motor de 3L , pachet M si suspensie pneumatica pe spate.
Comenzile seamana cu cele de la X3 dar sunt mai prietenoase, totul e acolo unde trebuie sa fie.Masina nu este foarte sportiva , are accentul pus pe...comfort. Foarte ciudat dar parca aluneci ca pe un covor zburator, o senzatie intalnita la....Mercedes ML. Totusi BMW a stiut unde sa se opreasca. Ofera comfort dar cand masina isi schimba dinamica, centrul de greutate sesizezi cum se transforma usor intr-o masina cu accente sport. Adica partea de comfort nu te lasa sa crezi ca masina va deveni instabila ca la ML. Deasemenea senzatia de comfort nu este exagerata incat sa crezi ca te afli in fata unui televizor in locul parbrizului. Motorul trage foarte liniar, dar civilizat, nu bruscheaza. Parca as fi dorit sa fie ceva mai violent. Sunetul este atat cat trebuie incat sa-l poti auzi usor dar nu e galagios. Frana e dementiala, e aproape perfecta si nu arunca masina in nicio directie. Pe undeva seamana la drum cu Touareg-ul dar e un pic mai sportiva, mai comfortabila si mai sigura la drum. Se apropie de Cayenne , probabil ca la suspensia care rigidizeaza amortizoarele rivalizeaza cu Porsche. Singurul semn de intrebare este la viteza de peste 100km/h daca iei ceva guri de canal sau ma rog, gropi in asfalt. Atunci masina are tendinta sa arunce spatele si nu e prea placut.
Am plimbat-o singur vreo ora, atat in oras cat si in afara, destul de sportiv, pana pe la 140km/h si consumul in perioada asta a fost cam 10%. Destul de mic....
Una peste alta da, reclemele nu sunt mincinoase....avem un nou rege al suv-urilor. Le face pe toate aproape de perfectiune. Masina este foarte solid construita, lasa senzatia de tanc, dar un tanc sportiv si rafinat.
M-a uimit cata lume doreste sa cumpere aceasta masina. Pur si simplu dealerii nu mai fac fata, intr-o juma de ora cat am stat la showroom au venit 4..5 clienti si sunau in prostie sa le cumpere si pe alea de pe stoc. Ii mjultumesc lui Carmen Groza, o lady fara comentarii. Era atat de ocupata incat mi-a dat cheile si mi-a zis: Ia masina si nu veni prea repede ca n-am timp de tine acum, joaca-te cu ea pe unde vrei.
Niciodata pana acum n-am plecat de la vreun drive-test cu senzatia acuta ca vreau masina aia.... E uite ca s-a intamplat cand nu mai am eu bani de asa ceva.
Scris 25 februarie 2014 - 09:49
Pacat...poate ti-o vei permite intr-un viitor nu prea indepartat. D-le, ma seci cu acel ,,comfort'' omniprezent. Nu exista cuvantul ,,comfort',' ci doar confort.
Exista doar cocalari care ,,cocalizeaza'' o masina, indiferent de marca.
...iar sa etichetezi bmw-ul (x6, x5 sau ce model vreti...) ca apartinand cocalarilor, nu-i in regula.
Scris 25 februarie 2014 - 09:58
Asta e unul din cuvintele alea pe care stii a le scrie corect ,dar auzindu-le atat de des gresit incepi sa fii nesigur pe cunostiintele tale. Lenea se plateste...vroiam sa scriu cu "n" cum stiam eu dar am zis ca poate gresesc si am bagat "m" fara sa mai ma uit pe dexonline.
Scris 25 februarie 2014 - 10:04
Scris 25 februarie 2014 - 10:28
Asta e unul din cuvintele alea pe care stii a le scrie corect ,dar auzindu-le atat de des gresit incepi sa fii nesigur pe cunostiintele tale. Lenea se plateste...vroiam sa scriu cu "n" cum stiam eu dar am zis ca poate gresesc si am bagat "m" fara sa mai ma uit pe dexonline.
D-le, aveai scrieri frumoase la ,,muzica mea'', la x3...amu ca tinzi catre x5 te adaptezi?
Nu exista ,,vroiam'' ci doar voiam...d'asta nu ti s-a indeplinit dorinta cu x5-ul, n-ai cerut divinitatii cum cum trebuie...
Glumesc, nu ma mai leg de imperfectiuni de asamblare, ci doar de motor, transmisie...
Scris 25 februarie 2014 - 10:43
Voiam sau vream ... nu combinatia
Da sa zicem de X5 ...
Scris 25 februarie 2014 - 10:47
Greiere, da preturile le-ai vazut? Cum ti s-au parut?
coNfortabile
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi