Daca ai ,,fara numar'' banutii si stolurile, limita-i cerul...
Freezone 12
Scris 29 octombrie 2013 - 07:50
Scris 29 octombrie 2013 - 12:28
Life must be taken one disaster at a time
Scris 29 octombrie 2013 - 01:46
n-are nicio treaba iepuroaica asta tzatzoasa cu condusul in general. putem incepe cu pozitia la volan complet aiurea si terminam cu unde-i semnalizarea?
Scris 29 octombrie 2013 - 02:43
tzatzoasa
Scris 29 octombrie 2013 - 04:28
n-are nicio treaba iepuroaica asta tzatzoasa cu condusul in general. putem incepe cu pozitia la volan complet aiurea si terminam cu unde-i semnalizarea?
Mama...ce de frustrari....
Buna.
p.s.---Nu v-am salutat.
Scris 29 octombrie 2013 - 06:33
Nesimtit ca totdeauna.
Scris 29 octombrie 2013 - 06:52
Limitat ca intotdeauna.
Alt aliniat, alt subiect insemnand.
Ferrari este o masina buna.
Legat de tipa...,, iepuroaica... tzatzoasa'', ferice de cel care-o plimba.
Scris 29 octombrie 2013 - 06:59
Poi daca nu saluti, cum vrei sa-ti spun ??
Scris 29 octombrie 2013 - 07:04
Buna, sa-mi zici si tu, confirmandu-mi...
Credeam ca nu ai ochiul format, nestiind, neapreciind frumosul...
Scris 29 octombrie 2013 - 09:40
http://mix1051.cbslo...somali-pirates/
Aceasta postare a fost editata de lexus: 29 octombrie 2013 - 09:40
Scris 30 octombrie 2013 - 04:17
Scris 30 octombrie 2013 - 05:44
Pentru Android, ce GPS offline, moca, se poate folosi?
Nu-i pentru mine.
Scris 30 octombrie 2013 - 06:26
http://www.edn.com/d...ts-consequences
Multe chestii de acolo cred ca doar elf-ul le pricepe
Si eu le pricep, poate mai bine decat elf-ul - si daca toate chestiile scrise acolo sunt adevarate atunci chiar e dincolo de neglijenta, neprofesionalism...
Arata de parca ar fi luat niste studenti (mediocrii) si i-ar fi pus sa scrie firmware-ul ala.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 30 octombrie 2013 - 09:35
In zona enterprise tot codul e scris asa. Nu vrei sa stii ce zace in spatele aplicatiilor dezvoltate de Siveco, Teamnet, UTI si altii ca ei. Nimeni nu sta sa se uite la ce e acolo daca in exterior pare ca functioneaza.
Scris 30 octombrie 2013 - 10:20
Mda, la noi, clientul principal, nu spun ce mare jucator suedez in telecom, matura cu noi pe jos la vreun bug care apare. Pentru fiecare problema pentru care apeleaza la suport la noi, noi trebuie sa le livram o analiza a defectului, de ce a aparut, cum s-a remediat, cum vom preveni aparitia altor defecte similare, ne juram de tot ce avem mai sfant ca nu se va mai intampla etc...
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 31 octombrie 2013 - 06:36
http://www.kanald.ro...omen_30928.html
Scris 31 octombrie 2013 - 09:49
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 01 noiembrie 2013 - 09:50
@Grinch: Ca bine zici cu proiectele de la firmele alea.
Eu cred ca sunt foarte putine companii unde calitatea codului sa se ridice la nivelul standardelor, mai ales din cele mari si foarte mari. Board-ul vrea profit, iar asta nu se pupa cu ideea de a angaja numai programatori peste o anumita valoare si a dedica mai mult timp pentru crearea unor procese de testare cu adevarat relevante. Cu cat penalizarea financiara pentru companie in cazul unei erori este mai mica, cu atat se depune mai putin efort in testare. E o problema a intregii industrii software, nu doar a Toyota, ei doar au fost la primire si, ce-i drept, au lasat sa scape mai mult decat trebuia. Telefoanele (Android, iOS, ce vreti voi) crapa, ceasurile de alergare crapa, imprimantele crapa, eu nu imi amintesc sa fii dat peste un produs care sa nu aiba probleme software.
PS: Si, la modul general, mai e si vina clientilor care isi schimba specificatiile dupa cum bate soarele in ziua respectiva si a managerilor care accepta aceste schimbari fara sa (se) intrebe cam cat de mare e penalizarea asupra design-ului initial.
Aceasta postare a fost editata de alexx_elf: 01 noiembrie 2013 - 09:53
Scris 01 noiembrie 2013 - 10:08
Suntem intr-o perioada in care timpul de viata al unui produs depaseste timpul in care software-ul sa apuce sa-si rezolve bug-urile. Am luat de ceva vreme un multifunctional (imprimanta, fax si scanner) wireless. Pur si simplu nu pot sa tiparesc sau sa scanez la el in retea. Merge prima oara dupa care trebuie de fiecare data sa reinstalez software-ul ca sa mearga. Singura solutie a fost sa leg imprimanta direct la computer caz in care "wireless" este o functionalitate pentru care am platit pentru ca aveam nevoie de ea dar nu pot sa o folosesc. Pur si simplu sofware-ul este muci, trebuie sa instalez vreo 3-4 pachete software ca sa vad imprimanta si scanner-ul (de fax nici nu mai vorbesc) si interfata la ele este execrabila. Are pagina de web (pot sa o controlez remote) dar foloseste un username hardcodat si parola trebuie sa indeplineasca nu stiu ce conditii si din acest motiv niciodata nu-mi aduc aminte ce parola am pus si trebuie sa resetez de fiecare data imprimanta direct din meniul ei.
Scris 01 noiembrie 2013 - 12:50
domnilor posesori si nu numai de ford, piese la preturi ok de unde luati?
al meu cumnat trebuie sa schimbe ambreiajul, e ok pretul de 600 ron pentru un kit de ambreiaj pentru un focus 1.4 benzina din 2008?
Scris 01 noiembrie 2013 - 02:44
Grinch, nu stiu ce te-a ros pe tine de ai luat Samsung..... de cand pana cand e Samsung mare producator de printere?
Daca nici macar HP nu mai are HP inauntru, ce pretentii mai ai de la un producator mediocru?
Scris 01 noiembrie 2013 - 07:06
Arata-mi si mie un HP laser mono cu scanner si WiFi la un pret decent. Iar software-ul de la HP nu difera cu mult fata de cel de la Samsung.
Scris 01 noiembrie 2013 - 11:27
pai asta iti ziceam, ca nici HP nu mai e ce trebuie.
ca o paranteza mare parte din HP-uri au inauntru hardware Canon, cumparat de la Canon si rebranduit.
problema cu wi-fi este universala la mai multe echipamente, nu doar la printing. videoproiectoarele cu wifi sunt tot pistol cu apa, dar culmea clientii sunt innebuniti dupa ele. degeaba le explici ca NU merg, ei tot vor.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 01 noiembrie 2013 - 11:35
Scris 05 noiembrie 2013 - 05:58
Soferii straini care vor conduce pe autostrazile din Germania ar putea fi obligati sa plateasca o taxa de pana la 100 de euro pe an, de care rezidentii germani ar fi in practic scutiti, potrivit unui proiect al Ministerului Transporturilor de la Berlin, obtinut de presa.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
4 useri citesc subiectul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi