Dupa o tura de o zi la Moldova, Iasi, sunt fericit ca m-am intors acasa la Bucuresti. Macar smecherii nostri au stil.
Intalnire de afaceri #1, partenerului i-am spus de vreo saptamana ca tot jecmaneste firma cu niste facturi la utilitati. A dat inapoi pe mailuri, pana la vizita face to face, unde incerca sa imi explice ca totusi a incercat sa gaseasca doar un algoritm care sa functioneze si ca pana la urma nu prea vede erorile, eventual sa ii explic inca o data.
Intalnirea de afaceri #2, cu un constructor. Deviz dublu + TVA, pana ne apucam noi sa defalcam cheltuielile. Surpriza... &*&%@#$%^
Altfel pe drum, toate bune. Toti taranii si-au pus statii pe masini si merg cu 100 prin localitate si +150 extraurban. Cateva chiar cu aproape 200 si cu flash-uri din alea de taran prost. De cativa ani n-am mai vazut asa ceva prin Romania.
Asadar puncte negre pe drum, radare gramada, taranii cu statiile care merg tare si foarte tare, lume care nu semnalizeaza, lume care taie calea, smecherie, bmw-uri cu nr de moldova cu Wxx si tarani care vor sa fie smecheri, dar sunt prosti.
Aceasta postare a fost editata de lexus: 16 noiembrie 2013 - 10:28