Lasa Mecea, ai vrut sa faci gasca cu Relu si sa-l bateti pe Matrix, stiu eu.
Si totusi, Accordul este superb, n-are nici o vina, chiar si Matrix este nevinovat.
Io ma simt bine, nu ma retrag de aici ,,benevol''...
Scris 27 august 2013 - 09:31
Lasa Mecea, ai vrut sa faci gasca cu Relu si sa-l bateti pe Matrix, stiu eu.
Si totusi, Accordul este superb, n-are nici o vina, chiar si Matrix este nevinovat.
Io ma simt bine, nu ma retrag de aici ,,benevol''...
Scris 27 august 2013 - 09:31
Matrix, chill down, aici nimeni nu paruieste pe nimeni, vino odata la o intalnire si ai sa vezi. Si da, trebuie sa mai stii ca aici glumim si ne mistocarim foarte mult, totusi Mecea a pus si zambaretii acolo, chiar n-ai inteles ca e mistocareala??
PS: Fraaaaaate, pana am scris 2 randuri au aparut 8 posturi noi... ma depasiti!
Scris 27 august 2013 - 09:38
Pai, de conduci Foresterul ca pe un Logan...
Nica demaraj...
Matrix, nu te du. ,,Astia'' ti-au pus gand rau, ii stiu eu.
Aceasta postare a fost editata de mol: 27 august 2013 - 09:40
Scris 27 august 2013 - 09:38
PS: Fraaaaaate, pana am scris 2 randuri au aparut 8 posturi noi... ma depasiti!
Dacă tastezi ca un pensionar veritabil
Scris 27 august 2013 - 09:42
Vreti sa ne luam la un concurs de dactilografie cu toti de pe forum? Va bat la curu' gol...
Scris 27 august 2013 - 09:54
Dacă tastezi ca un pensionar veritabil
asta tasteaza precum conduce... nu vezi ca si el are consumuri de 10% cu turbata?!?!
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 27 august 2013 - 10:04
Bah ciob care rade de oala sparta, iote cine ce zicea aici:
sa nu va ia cu lesin.
nu mi-am luat masina. adica nu eu...
...
totusi, avand in vedere un rulaj preponderent "lejer" adica cruise intre 120-140kmh, cu destul de multe reprize si acceleratii LA BLANA, pana spre 230-240kmh, consumul a fost de 10-10,5%... ceea ce pentru mine a fost mind-blowing.
....
Scris 27 august 2013 - 10:08
este vorba despre un nou GTI ?
Scris 27 august 2013 - 10:27
Bah ciob care rade de oala sparta, iote cine ce zicea aici:
bine bah, aia a fost o greseala
am avut consumuri si de 20%+ extraurban
Aceasta postare a fost editata de ska: 27 august 2013 - 10:31
Scris 27 august 2013 - 10:58
E omenesc sa gresesti. Eu gresesc de fiecare data!
Scris 27 august 2013 - 11:38
toti mai avea cate o zi proasta...
Scris 27 august 2013 - 11:44
E omenesc sa gresesti. Eu gresesc de fiecare data!
Cica aia isteti invata din greselile altora...
Forestere, te faci ca ploua...Te-am intrebat daca ma tragi doua trepte de viteza cu ,,coaja'' cand mai ajungi la soacra...Care-s cuvintele enervante in fraza de mai sus? Soacra, coaja, doar doua trepte( n-am pretentia absurda de a le schimba io) sau io?
Scris 27 august 2013 - 12:01
Pai ploua bine...la Botosani ma duc next uic. Dar, pe langa faptul ca n-ai unde in curul ala de bt (doar intrarile in oras dinspre Iasi si Sv, dar ie risc de lulitie), as mai pune intr-o propozitie niste cuvinte gen orz, gaste.
Scris 27 august 2013 - 12:17
Pai ploua bine...la Botosani ma duc next uic. Dar, pe langa faptul ca n-ai unde in curul ala de bt (doar intrarile in oras dinspre Iasi si Sv, dar ie risc de lulitie), as mai pune intr-o propozitie niste cuvinte gen orz, gaste.
Rafinamentul doar pentru orez se poate educa, cand n-ai orz, gascane...
Soacra, soata stiu ce parere ai despre BT? Si io am aceeasi parere, dar mi-s gaina deocamdata.
Pe mine ma interesau doar treptele 1-2, adica un maxim 200 de m. Evident nu cu plecare fortata . Ah, tu ai nevoie de km pentru desfasurare, bag sama. Exceleaza si-n curbe?
Glumesc. Evident ca n-as merge in dreapta mai mult de 200m, nici de-ai fi Titi Aur...
Subaru naste monstri...
Scris 27 august 2013 - 06:25
Honda, dream car?
Nu, SHKODA !
Scris 27 august 2013 - 06:55
Azi am fost la pescuit cu un amic care are un ( gunoi de ) ford fumigen, 1.9 tedepuiimei ....
Cum am intrat pe A2 a bagat omu CC la 140/h ( pe gps =129 .... ). Consumul stabilizat 7,2%, dar cum am urcat prima pasarela a urcat instant in 10 !!!! Dupa aia a ramas in 7 si ...
Unde PULLLAAAA mea e consumul ala nemaipomenit la fumigene bah ? Va zic io, in citatul lu Berkut !
Scris 27 august 2013 - 07:45
Fumigena castiga teren prin prisma consumului in fata benzinarelor turbo, in fata benzinarelor fie si aspirate cu 4x4.
O fumigena nu prea consuma cu mult mai putin in comparatia cu benzinara aspirata de aceeasi cmc.
Forester, au si ei handicapatii lor...
Scris 27 august 2013 - 07:58
Scris 27 august 2013 - 08:23
DMihnea, nu toti putem atinge gradul tau de cizelare.
Un individ care scrie : ,,Honda Accord pentru mine este masina suprema - fiabilitate, design, eleganta, respect inclusiv din partea posesorilor de bmw/audi etc - dar cu dezavantajele ei asa cum am mai scris'', excluzandu-i vocabularul dus catre mahala, ce-ti inspira?
Scris 27 august 2013 - 09:26
Azi am fost la pescuit cu un amic care are un ( gunoi de ) ford fumigen, 1.9 tedepuiimei ....
Cum am intrat pe A2 a bagat omu CC la 140/h ( pe gps =129 .... ). Consumul stabilizat 7,2%, dar cum am urcat prima pasarela a urcat instant in 10 !!!! Dupa aia a ramas in 7 si ...
Unde PULLLAAAA mea e consumul ala nemaipomenit la fumigene bah ? Va zic io, in citatul lu Berkut !
de cand are ford 1,9TDI?
conserva aia are o pb frate 7 si ceva la 140kmh pe cc?
eu am avut 7,2 la blana cu 4 oameni si bagaje full si clima on si sport on si toate on si am si 150 de manji. sau cati o fi ramas din ei...
deci hai, mai tai din ele, sau trimite-l la un service calumea ca stii pe unul altu si ii faci o recomandare
Scris 27 august 2013 - 09:30
Are mah ... si 1.9 si TDI ... da nu Fordu'
Avand CC, era minim Focus sau poate chiar Mondeo, iar la Mondeo pusese 1Q p'aici consumuri ... si erau decente
Scris 27 august 2013 - 10:28
flocus e masina, dar oricum dieselurike de la ford sunt de (cuvant urat) si consuma mult.
Scris 27 august 2013 - 10:29
Bai ciumpalacilor, omu e la al 2-lea kakat de ford, si amandoua halesc cam tot atat.
N-o mai dati de garduri cu consumurile voastre care va ies incurcand circulatia cu 80/h pe autostrazi !
Aceasta postare a fost editata de Relu: 27 august 2013 - 10:30
Scris 28 august 2013 - 06:48
N-o mai dati de garduri cu consumurile voastre care va ies incurcand circulatia cu 80/h pe autostrazi !
bine tati, cum zici tu
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi