Ieri am vizualizat si eu doua masini. Prima a fost noua Mazda 6. O limuzina frumos desenata pe afara si destul de mare, ba chiar un pic prea mare pentru a te face sa crezi ca este si sportiva. Inauntru scaunele foarte jos, ca la BMW , dar din pacate extrem de moi, parca singurele comparabile fiind cele de la iX35. Dragutz finisata la interior, una peste alta este in stare sa te pacaleasca sa o cumperi. Mie mai potrivit mi s-a parut CX5, un SUV care din nou mi s-a parut interesant si un pic peste Tiguan. Preturile te indreapta rapid catre nemtoaica.
Am mai vazut fiind in drum (ce ma interesa pe mine) si RRSport, modelul nou. Daca in poze mi se parea SUV-ul perfect in realitate acesta este lung ca un atuobuz, scund si fara nici un fel de design, nu pare sa aiba personalitate, caracter. Doar botul este "acolo". La interior atmosfera rafinata, poate prea rafinata. Spatiul prea mic pentru cat de mare e balena, consola centrala exagerat de mare, n-ai nicio sansa sa mangai amanta E adevarat ca in el stai departe de nevasta Materiale foarte bune dar terne si nu extraordinar de bine imbinate. In mod cert ca aparitie si ca lucratura Porsche Cayenne ii da fum, diferenta e chiar maricica. Pretul exagerat de mare te face sa fugi imediat ce cobori din ea.
Dupa experienta cu RRSport mi-am adus aminte de Mercedes ML..... nevazand inca noul X5 Mertzanul mi se pare cel mai tare SUV de luat. Designul exterior e un pic atipic, dar pentru 50k de euro primesti mult mai mult ca la restul.
Touareg-ul este un SUV foarte bun si frumos dar ca dimensiuni nu prea se incadreaza cu Q7, X5, ML, RR, etc... Avantajul ar fi ca e mai usor de condus prin oras fata de celelalte cazane.In concediu niciodata nu ai spatu suficient in masina orice model ai cumpara.