Cred ca este o explicatie corecta.
Opel Corsa OPC
Scris 18 septembrie 2013 - 01:06
Scris 18 septembrie 2013 - 02:01
(dar deocamdata nu mai am bani nici sa platesc taxa de mediu pentru inmatriculare!)
Wait what? Ti-ai luat masina NOUA, ti-ai luat un set nou de roti dar n-ai bani si de taxa de mediu? Hilar !
Aceasta postare a fost editata de pejte: 18 septembrie 2013 - 02:05
Scris 18 septembrie 2013 - 02:40
omu a zis "deocamdata". poate maine sau sapt viitoare o sa aibe
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 18 septembrie 2013 - 02:59
Scris 18 septembrie 2013 - 04:53
eu nu prea am inteles nici rostul rotilor de 16inch pt 'anumite drumuri la munte'.... mi se pare o investitie inutila, indiferent cat ar costa jantele originale.
plus ca nu stiu cum o fi aia sa schimbi rotile cand te duci la munte.....
Scris 18 septembrie 2013 - 08:18
eu nu prea am inteles nici rostul rotilor de 16inch pt 'anumite drumuri la munte'.... mi se pare o investitie inutila, indiferent cat ar costa jantele originale.
plus ca nu stiu cum o fi aia sa schimbi rotile cand te duci la munte.....
N-ai citit atent. Am scris: "pentru anumite trasee ale mele (spre zona de munte)".
Cand am timp si e vreme buna merg la o localitate la poalele muntelui unde ramane masina (pana acolo este un drum asfaltat, dar nu chiar de nota 10 !) si urcam la munte cu rucsacul in spate pentru 2-3 zile. Fiecare cu nebunia lui !
Imi pare rau daca ai inteles ca voi face offroad la munte cu rotile astea. Si fi linistit, nu voi schimba rotile cand ma intorc, se merge excelent cu ele prin oras. Voi pune cele originale cand voi iesi din tara prin octombrie.
Scris 18 septembrie 2013 - 08:33
Wait what? Ti-ai luat masina NOUA, ti-ai luat un set nou de roti dar n-ai bani si de taxa de mediu? Hilar !
Adevarul este ca nu am in acest moment 400 euro (desi motorul este de 1,6 litri , are noxele mari si cam pe acolo ajunge taxa), dar mai merg o luna cu numere rosii iar la jumatatea lui octombrie va trebui sa rezolv inmatricularea pentru a putea iesi din tara (cartea am obtinut-o)
Scris 18 septembrie 2013 - 09:41
Yes yes, very nice
Scris 18 septembrie 2013 - 10:17
chiar ca fiecare cu nebunia lui.....
Scris 18 septembrie 2013 - 11:21
Mi-ai trezit nostalgii cu mersul pe munti.... .am,fara exagerare cheltuit ceva bani pe rucsace cu hidratare,cort,tacimuri vase,saci dormit cu zona de comfort,costume in goretex,tricouri tehnice de urcat,si asta e doar ce mai imi amintesc....totul nefolosit,totul Vaude,din pacate nefasta nu agreeaza miscarea si singur nu prea imi vine sa ma Mai duc.....zilele trecute cautind valiza pentru mers in patrie,am dat de acareturi,injuram de zor,pentru bani cheltuiti aiurea... :angry:Povesteste despre masina din semnatura ta,eu din cauza batrinetii ma trag spre masini de teren,sau macar tind....
Aceasta postare a fost editata de DMIHNEA: 18 septembrie 2013 - 11:23
Scris 19 septembrie 2013 - 09:33
Yes yes, very nice
Ma asteptam la o solidaritate intre cei cu fulgerul intr-un cerc, mai ales ca am tras si eu de un Astra timp de 10 ani de la care am amintiri placute!
Scris 19 septembrie 2013 - 09:43
lasa-i, ca-s acrii strugurii...
masina-i faina.
jantele pe 17" mi se par compromisul ideal. nici prea mari, nici prea mici, arata si ok, si o guma buna pe 17" nu vine la scoruri astronomice.
de iarna as intelege sa pui pe 16, dar doar de iarna
la cat zici ca ai de mers in "offroad" si la ce drumuri ai, nu cred ca nu te-ai descurca si cu astea pe 17".
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 19 septembrie 2013 - 09:43
Deci roţile originale sunt ca hainele de duminică, le pui doar când mergi la biserică ))))))))
chiar ca fiecare cu nebunia lui.....
...la biserica si la reviziile tehnice din perioada de garantie ca sa nu se zica ca ti s-a dus ambreiajul din cauza unor roti neomologate!
Ai dreptate, fiecare cu nebunia lui. Vorba cantecului: "fiecare suntem putin loviti". Important este ca nebunia fiecaruia sa nu duca la agresivitate
Scris 19 septembrie 2013 - 09:55
Ma asteptam la o solidaritate intre cei cu fulgerul intr-un cerc
Mie normal mi s-ar parea sa-mi inmatriculez masina nou achizitionata decat sa-i iau un set de roti noi mai mult sau mai putin util. Din punctul asta de vedere nu cred ca e cineva solidar
Scris 19 septembrie 2013 - 10:04
lasa-i, ca-s acrii strugurii...
masina-i faina.
jantele pe 17" mi se par compromisul ideal. nici prea mari, nici prea mici, arata si ok, si o guma buna pe 17" nu vine la scoruri astronomice.
de iarna as intelege sa pui pe 16, dar doar de iarna
la cat zici ca ai de mers in "offroad" si la ce drumuri ai, nu cred ca nu te-ai descurca si cu astea pe 17".
Eu mai comunic cu cei care au corsa opc, unii care au cumparat masina cu roti pe 18 le-au facut praf repede (cu viteza dupa ploaie, nu apreciezi cat de adanca e groapa fiind acoperita cu apa si ...ai troznit-o). Cineva care o are cu roti pe 17 ca si mine, mi-a spus ca dupa ce le uzeaza isi va pune de 225/45R17 in locul actualelor 215/45R17.
Cred ca in noiembrie voi pune pe jantele astea de 16 gumele de iarna si le voi pastra definitiv ca roti de iarna iar la primavara voi mai vedea
Mie normal mi s-ar parea sa-mi inmatriculez masina nou achizitionata decat sa-i iau un set de roti noi mai mult sau mai putin util. Din punctul asta de vedere nu cred ca e cineva solidar
Se poate circula de 3 x 30 zile cu numere rosii ( macar in perioada asta nu ai nevoie de taxa de drum!)
Scris 19 septembrie 2013 - 10:06
Cate capete, atatea logici...
Scris 19 septembrie 2013 - 10:30
Ma asteptam la o solidaritate intre cei cu fulgerul intr-un cerc, mai ales ca am tras si eu de un Astra timp de 10 ani de la care am amintiri placute!
daca prezentai un cazan cu motor de 1.4 haspirat evident ca exista solidaritate, simpatie, empatie, pana mea, de toate pentru toti, asa insa esti naspa rau coane, ti-ai luat tiribomba si n-aibani de numere, ce te faci cand o sa trebuiasca sa bagi benzin ?
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 19 septembrie 2013 - 10:34
Mi-ai trezit nostalgii cu mersul pe munti.... .am,fara exagerare cheltuit ceva bani pe rucsace cu hidratare,cort,tacimuri vase,saci dormit cu zona de comfort,costume in goretex,tricouri tehnice de urcat,si asta e doar ce mai imi amintesc....totul nefolosit,totul Vaude,din pacate nefasta nu agreeaza miscarea si singur nu prea imi vine sa ma Mai duc.....zilele trecute cautind valiza pentru mers in patrie,am dat de acareturi,injuram de zor,pentru bani cheltuiti aiurea... :angry:Povesteste despre masina din semnatura ta,eu din cauza batrinetii ma trag spre masini de teren,sau macar tind....
Masina nu o mai am, dar pentru ca mi-ai trezit si mie nostalgiile legate de ce faceam cu Land Roverul, chiar daca este offtopic voi pune niste poze (cu acceptul moderatorului, bineanteles!) ca sa vezi ce se poate face cu un Defender 90 SW cu un cort Maggiolina pe acoperis de catre doi pasionati + un caine (asta ca sa mai uitam de "sagetile" aruncate...)
Scris 19 septembrie 2013 - 10:41
Si eu astept detalii, poze cu Defender...
Actuala este buna ca amanta... , probabil.
Presupun ca este distractiv de condus...
Aici exista doar nababi, rationali pana in maduva oaselor cand este vorba despre ceilalti...
Prioritatile doar tu ti le enumeri...
Aceasta postare a fost editata de mol: 19 septembrie 2013 - 10:42
Scris 19 septembrie 2013 - 10:48
... chiar daca este offtopic voi pune niste poze (cu acceptul moderatorului, bineanteles!)...
daca esti prea mult ontopic pe aicea te risti sa iei ban pe langa mistocareala
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 19 septembrie 2013 - 10:59
daca prezentai un cazan cu motor de 1.4 haspirat evident ca exista solidaritate, simpatie, empatie, pana mea, de toate pentru toti, asa insa esti naspa rau coane
Neah, e strict vorba de masina noua.
Scris 19 septembrie 2013 - 11:06
Daca moderatorul apreciaza ca offtopic, se pot sterge pozele, dar vroiam sa mai descretim fruntile
Sigur este aceeasi persoana cea care a trecut de la Defender la Corsa ?
Aceasta postare a fost editata de mol: 19 septembrie 2013 - 11:06
Scris 19 septembrie 2013 - 01:11
Sigur este aceeasi persoana cea care a trecut de la Defender la Corsa ?
Intre Defender si Corsa OPC a existat o alta masina pe care din motive personale am dat-o cu ocazia cumpararii actualei , care in acest moment este unica mea masina. Punct.
Dar ca o paranteza (offtopica):
Mai in urma, inainte de a avea prima mea masina, mergeam la munte mai des decat dupa ce am avut masina. Ca sa ajung in Retezat unde stateam 8-9 zile izolat cu cortul, de la Timisoara schimbam 3 trenuri pana la Ohaba de sub Piatra, de acolo faceam autostopul intr-o basculanta pana la Carnic, de acolo urcam la cabana Pietrele de unde in continuare pe Valea Stanisoarei pana la capat unde puneam cortul. Deci nu este obligatoriu sa ai o masina ca sa mergi la munte (daca vrei cu adevarat) . Dar cand faceam asta eram parca ceva mai tanar...
Scris 19 septembrie 2013 - 01:24
Asa-i cu privire la urcatul unui munte, cu gasirea pretextelor...dar avand un Defender, totusi, iti mai da cate una dupa ceafa cand il vezi, motivandu-te...
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi