unde sa ma duc sa le gasesc pe toate? Ca in magazine sunt mai ales replici de plastic.... si nici nu stiu cit de edificatoare ar fi cele 2-3 minute in care sa ma joc cu ele.
Ideea e ca ma atrage ideea de iPhone, pt ca n-am avut niciodata, am zis ca hai sa o incerc si pe asta. Imi place HTC pentru interfata Sense. Motorola Droid RAZR imi place cum arata, faptul ca e foarte slim. Google Samsung Nexus l-am adaugat pentru ca e atit de laudat lately, desi inteleg ca la capitolul poze si filmare nu exceleaza.
De acord ca in ultima instanta e vorba de Android vs. iOS - ce softuri de navigatie cunoscute merg pe fiecare din ele?
Fata de Android am o retinere legata de discutiile despre security breach la push email si povestile din ultima vreme cu softurile spion. Si inteleg ca exista diferse probleme de stabilitate si blocare, totusi.
Fata de iPhone am o retinere legata de faptul ca trebuie sa iau softuri si accesorii si toate cele numai de la Apple, si mai am o retinere legata de faptul ca nu merg filmuletele cu Flash.
HTC Sensation are un prieten de-al meu, l-am vazut, imi place, a fost foarte incintat, pe urma a inceput sa aiba niste probleme de blocare etc. si acum tipul a devenit predicator iPhone si zice ca viitorul telefon va fi iPhone 5
(apropo, cind apare oare iPhone 5)?
Aceasta postare a fost editata de Frank SF: 16 decembrie 2011 - 03:39