'salesman', on 21 Sept 2010 - 9:20 PM, said:
neron, cat tine bateria la desire-ul asta?
se blocheaza?
pierde semnalul cand intrii la metrou? si cand iesi il regaseste sau trebuie sa verifici si il dai manual?
Bateria ține, ca la orice smartphone, in funcție de cum îl folosești. În jocuri 3D e posibil sa nu țina mai mult de 3 ore, pe când dacă îl folosești doar ca telefon poate ajunge la 7-8 zile. La mine, cu butonare medie spre intensivă (jocuri, wifi / internet, GPS tracking, pc remote) ține 2-3 zile. De blocat nu se pune problema, presupunând că nu faci tu vreo prostie. La semnal stă foarte bine, nu știu la metrou cum s-ar comporta (încă nu folosesc), dar stau destul de mult în zone cu semnal slab și nu am probleme. Dacă pierde semnalul, când intrii in zona de acoperire îl găsește de bună voie, imediat.
Unchiule, cu alții nu prea mă cert când vor sa-și ia măr, dar pe tine dacă te prind cu așa ceva, ți-l dau să-l mănânci (am auzit că e sănătos și are puține calorii).

@Relu eu mă car cu 2-3 device-uri după mine și am descoperit ca nu prea le mai folosesc, prefer telefonul. Așa că.... Vând GPS
Aceasta postare a fost editata de neron: 22 septembrie 2010 - 10:26