telefoane mobile
Scris 23 septembrie 2010 - 02:58
Scris 23 septembrie 2010 - 06:22
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 23 septembrie 2010 - 08:36
Chiar, berkut. De unde? Mai sunt si in plus? Si... CUM DE MAI STAI PE GANDURI???
Aceasta postare a fost editata de the1: 23 septembrie 2010 - 08:40
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 23 septembrie 2010 - 08:56
Si noi si la preturi mici, ma indoiesc.Fara conectare? Cam nicaieri. Doar 3G si, maybe, un 3GS mai obosit, de 16GB.
Preturile (pe care le cunosc) se invart cam asa (la SH):
3G - 1 an - usor zgariat pe spate - 700 RON
3G8G - usor zgariat pe spate - 700 RON
3G8G - stare ff buna - 700 RON
3G8G - stare ff buna - 900 RON negociabil
3GS8G - de doua saptamani - 1500 RON
3GS16G - de 3 luni - 1200 RON
3GS32G - de 9 luni - 1490 RON
Probabil ca dupa ce o sa apara 4 se vor vinde o gramada de 3-uri la preturi bune.
Scris 23 septembrie 2010 - 09:35
intrebare : v-ati lua un iphone 4 la 1000 ron ?
vorbim de deviceuri noi . teoretic vorbind. daca un iphone 4 ar costa 1000 ron (SA fie suma rotunda am zis) ati cumpara asa ceva ?
PS: eu chiar folosesc saraciile de smartphone uri. mailuri mai ales ... multe . poze, net rahaturi d'astea . plus ca sunt un gadget freak .
mai cititi o data , e o intrebare doar.
si cred ca am demonstrat ce aveam de demonstrat
Scris 23 septembrie 2010 - 09:38
Da, ca multa lume ar lua mere, doar ca sunt extrem de scumpe...si cred ca am demonstrat ce aveam de demonstrat
Aceasta postare a fost editata de pejte: 23 septembrie 2010 - 09:38
Scris 23 septembrie 2010 - 09:43
Desire nu am vazut sa aiba astfel de probleme. Iar despre iDevice-uri ce sa mai zic... fiecare cu gusturile lui. Eu le prefer, altii nu. Ata ete. Nu ma apuc sa fac propaganda anti Android or smth like that.
Scris 23 septembrie 2010 - 11:21
o sa aiba si el AMOLED (dar si keyboard) si toate celelalte, numai ca pe Symbian 3.0 ...
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 23 septembrie 2010 - 11:40
Altfel, e simpatic.
Scris 23 septembrie 2010 - 02:11
Scris 23 septembrie 2010 - 02:16
Nokia are totusi farmecul ei, sunt destul de reliable
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 23 septembrie 2010 - 02:43
3210
3310
6310i
6300
E50
E51
Aceasta postare a fost editata de ska: 23 septembrie 2010 - 02:44
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 23 septembrie 2010 - 03:00
plus ca as vrea sa si schimb tabara, sa mai testez si altceva, sa vad cum e la ailalti....
Scris 23 septembrie 2010 - 04:47
plus ca as vrea sa si schimb tabara, sa mai testez si altceva, sa vad cum e la ailalti....
salesman, ramai cu noi.
Scris 23 septembrie 2010 - 04:48
Eu am revenit la Nokia dupa WM si Android, ultimul e bun dar tot e slab pe partea cea mai importanta pentru care folosesti un telefon. E adevarat nu ai need for speed shift si jocuri prin care spargi bule.
@Frank: Si eu sunt fan IGo si este singurul lucru care lipseste la Symbian insa Nokia Maps s-a dezvoltat foarte mult, eu folosesc navigatia destul de des si ma declar multumit, mai ales ca este free.
Aceasta postare a fost editata de Maxy: 23 septembrie 2010 - 04:51
Scris 23 septembrie 2010 - 04:49
Scris 23 septembrie 2010 - 05:44
ce intelegi prin comunicatii?Pana una alta symbian ramane cea mai buna platforma pe partea de comunicatii, restul nici macar nu se apropie.
Eu am revenit la Nokia dupa WM si Android, ultimul e bun dar tot e slab pe partea cea mai importanta pentru care folosesti un telefon. E adevarat nu ai need for speed shift si jocuri prin care spargi bule.
@Frank: Si eu sunt fan IGo si este singurul lucru care lipseste la Symbian insa Nokia Maps s-a dezvoltat foarte mult, eu folosesc navigatia destul de des si ma declar multumit, mai ales ca este free.
ce face Symbianul pe partea de comunicatii si nu fac celelalte?
Scris 23 septembrie 2010 - 05:53
Spre exemplu, pana acum din absolut toate telefoanele pe care le-am avut, nokia a fost singurul care pe partea de speaker se aude excelent. La Android(care este o platforma foarte misto) pateam o chestie foarte nasoala gen telefonul avea semnal full, era deschis insa nu puteam primi apeluri, se comporta ca si cum telefonul era oprit.
Apoi usurinta cu care pe Symbian se poate face back up la absolut tot si de ce nu, stabilitatea care in opinia mea pana acum a fost de top(Nokia N86 8mp. La mine dupa doua HTC-uri, un HP si o Omnie, de Nokia sunt de departe cel mai multumit.
Aceasta postare a fost editata de Maxy: 23 septembrie 2010 - 05:58
Scris 23 septembrie 2010 - 05:58
De cate ori am patit asta la Nokia N73-ul meu... http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gifpateam o chestie foarte nasoala gen telefonul avea semnal full, era deschis insa nu puteam primi apeluri, se comporta ca si cum telefonul era oprit.
Scris 23 septembrie 2010 - 06:28
Symbian este un sistem extrem de vechi, normal să fie matur.
Symbian este lent.
Symbian este lăsat puţin pe linia a doua.
Nokia are la fel de multe erori ca orice altă firmă, văd zilnic unul care are diverse toane.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 23 septembrie 2010 - 06:34
speaker-ul nu ma intereseaza si parca nu mi se pare chiar asa grav ...
vorbesc cu oameni care au android si ii aud foarte bine
asadar nu prea stau in picioare motivele enumerate de tine...
Scris 23 septembrie 2010 - 06:40
Numai bine.
Scris 23 septembrie 2010 - 06:52
Exemplu: Sony Ericsson W910i pe care il am acum, il am de 3 ani (cred). Era genial cand l-am luat, luase premiu de telefonul anului blabla. Acum? E un jeg. Am avut grija de el, nu l-am scapat, i-am facut update-urile oficiale. E fix un jeg. Nu mai e deloc mandretea de telefon ce era acum cativa ani... Abia se aude, camera (care oricum era jenanta) e zob, slide-ul se misca aiurea, se reseteaza din senin (asta deja e crunta), samd. A, desigur, si ce se zicea mai sus cu lumea care ma suna si telefonul e inchis desi el e pe masa cu semnal full.
Exemplu 2: al sotiei, acelasi model, luat in acelasi timp. Sursa diferita. Cam aceleasi probleme, mai putin resetarea.
Exemplu 3: Nokia 9300i, fostul telefon al sotiei. Super telefon pana a iesit din garantie. Dupa aia, un jeg. Scuzati termenul, altul nu am.
De ce am zis mai sus ca mi-as lua un mar? Tocmai pentru ca s-au dovedit fiabile. Statistic vorbind, desigur. Normal ca forumurile sunt pline de cei ce urla ca au probleme (in definitiv asa e si pe forumurile auto, se aud mai tare cei ce au probleme decat ceilalti).
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 23 septembrie 2010 - 07:15
Ma refer strict la calitatea convorbirilor, conferinte intre mai multe persoane, rapiditatea formarii unui apel.
Spre exemplu, pana acum din absolut toate telefoanele pe care le-am avut, nokia a fost singurul care pe partea de speaker se aude excelent. La Android(care este o platforma foarte misto) pateam o chestie foarte nasoala gen telefonul avea semnal full, era deschis insa nu puteam primi apeluri, se comporta ca si cum telefonul era oprit.
Apoi usurinta cu care pe Symbian se poate face back up la absolut tot si de ce nu, stabilitatea care in opinia mea pana acum a fost de top(Nokia N86 8mp. La mine dupa doua HTC-uri, un HP si o Omnie, de Nokia sunt de departe cel mai multumit.
Pentru unii Nokia sunt cele mai bune, oricât de proaste ar fi. E trist că poți scoate astfel de aberații doar ca să aperi un brand care nici măcar nu e al tău.
Aș fi și eu curios la ce folosești HDMI la telefon.
Unchiule, fiabilitatea se măsoară in garanție, pentru că orice produs se poate strica. Iar dacă ăsta e un criteriu important pentru tine, ți-aș recomanda să nu iei smartphone de niciun fel.
Scris 23 septembrie 2010 - 08:02
Am si subliniat, ma bazez pe experientele mele personale, daca esti capabil sa intelegi bine daca nu... trist.
Aceasta postare a fost editata de Maxy: 23 septembrie 2010 - 08:05
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi