Stiri F1
Scris 18 martie 2009 - 10:24
mi-a scapat ceva?
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 18 martie 2009 - 11:14
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 19 martie 2009 - 12:51
interesant e ca regula asta, aplicata in ultimii 20 de ani n-ar fi schimbat decat un singur campionat...
in rest, mereu cel cu mai multe puncte a avut si mai multe victorii
problema se pune la modul de abrodare al ultimei curse
Scris 19 martie 2009 - 08:03
mi s-ar parea MULT mai tare un campionat de masini stock, monitorizate sa nu cumva sa fure astia. mult mai util si mult mai interesant.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 19 martie 2009 - 12:34
Scris 19 martie 2009 - 12:52
despre fotografie
Scris 19 martie 2009 - 01:20
cati mai sint si aia.
Scris 19 martie 2009 - 01:27
macar la un campionat de masini stock (cine are curaj sa intre), ar fi o reclama destul de serioasa si eforturile financiare mai mici acum. iar noi am avea numai de castigat. asa, cam greu intra elemente din F1 in masinile muritorilor.
despre fotografie
Scris 19 martie 2009 - 01:30
sa se intreaca masini stock de la toti producatorii, cam cu aceleasi specificatii ?? (sa zicem zona 150 cp)
Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 19 martie 2009 - 01:30
Scris 19 martie 2009 - 01:36
Scris 19 martie 2009 - 01:40
Scris 19 martie 2009 - 02:01
despre fotografie
Scris 19 martie 2009 - 02:36
Scris 19 martie 2009 - 02:43
despre fotografie
Scris 19 martie 2009 - 02:57
Scris 19 martie 2009 - 08:03
interesant e ca regula asta, aplicata in ultimii 20 de ani n-ar fi schimbat decat un singur campionat...
care a fost situatia respectiva in care s-ar fi schimbat cistigatorul?
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 19 martie 2009 - 08:11
Bre nenea Kroko, era vorba de un campionat care sa ofere cel putin atractia formulei unu (aia de acum ceva timp, nu cea de acum). European, ceva de genul asta.
........
Si ce masini "stock" ar intra in discutie ?
Oricum producatorii nu prea au ce cauta in F1 sau WRC. Cel putin asa mi se pare mie normal.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 19 martie 2009 - 08:10
Scris 19 martie 2009 - 08:31
despre fotografie
Scris 19 martie 2009 - 08:45
Scris 19 martie 2009 - 09:01
sau, ar mai putea face o chestie, sa zicem ca intr-o suma fixa un prea mare, sa existe kit-uri pt masinile respective. astfel ar avea fiecare o marja de manevra mai mare, daca stock 100% ar fi prea injositor pt citroen si peugeot, de la care astept niste masini serioase de cand lumea.
despre fotografie
Scris 19 martie 2009 - 09:05
Nu SF-uri....
Scris 19 martie 2009 - 09:25
ar fi interesant un campionat de masini stock, cu mai multe clase. FWD 200 CP, RWD si AWD (ambele sa zicem 300-400 CP) sa fie exact masinile de serie. iar scaderea greutatii sa fie permisa doar prin reducerea optionalelor. adica masinile sa fie chele din pdv confort, dar fara sa scoata bancheta sau scaunul dreapta.
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 19 martie 2009 - 09:31
despre fotografie
Scris 19 martie 2009 - 10:17
chiar m-as uita si probabil ne-am uita toti
sau, ar mai putea face o chestie, sa zicem ca intr-o suma fixa un prea mare, sa existe kit-uri pt masinile respective. astfel ar avea fiecare o marja de manevra mai mare, daca stock 100% ar fi prea injositor pt citroen si peugeot, de la care astept niste masini serioase de cand lumea.
Nu ar fi rau sa existe respectivele kit-uri, insa daca mai adaugam si suspensii diferite si alte ajustari, vom avea masini cu prea putina legatura cu modelele stock; astfel ca s-a cam pierde ideea initiala.
In ceea ce priveste Peugeot, daca asa ceva s-ar organiza, ar putea face un 308 RC folosind V6-le Hdi; numai ca in acest caz ar trebui regandita platforma tehnica pt a putea face fata / sa fie pe masura acestui motor.
Scris 19 martie 2009 - 10:27
despre fotografie
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi