Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Stiri F1

• Please log in to reply
813 replies to this topic

#276 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 03 noiembrie 2008 - 06:16

eu nu cred ca ieseau comentarii mai mari daca se acrosa cu Hamilton incercind sa isi apere punctele si pozitia.

Alonso in exemplul de la Spa ii depaseste el pe ceilalti, nu fandeaza la o parte ceilalti in fata lui.

Nu spun ca l-a favorizat expres pe Hamilton, doar ca a fost penibil, de ce nu a iesit mai bine in decor ca sa fie sigur ca nu incurca pe nimeni ?! Sa fi tras pe dreapta ca l-a prins ploaia ne-echipat cu anvelope potrivite....
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#277 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Marca:BMW
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 03 noiembrie 2008 - 08:55

Da, era Kubica care era cu un tur in urma si i-a depasit ca trenul pe toti!

@canan: sunt anumite persoane care emit cu atata putere si tarie niste chestii despre unele domenii incat orice ai zice, si orice s-ar zice global, tot nu e bine... Mai intreb o data: oare si comentatorii aia se mirau de prosti de manevra lui Glock? V-ati uitat cu mare atentie cum se da deoparte din calea celor 2 (Vettel si Hamilton)?

Kubica??pai el era pe slikuri parca?nu l-am vazut decat pe Heinfeld parca intrand la standuri? :D
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#278 rezare

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 263 Mesaje:
Inregistrat: 27-ianuarie 03
  • Marca:Honda/Suzuki
  • Model:Accord/SX4
  • Motorizare:201CP/107CP

Scris 03 noiembrie 2008 - 09:10

glock avea cauciucuri de uscat..buuun
dar imi aduc aminte o cursa la Spa unde Schumi avea cauciucuri de uscat si Hill de ploaie si englezoiul s-a chinuit ceva sa treaca de neamt.

Sa ne aducem aminte de 2006 si Schumacher la Hungaroring, cand a stat in fata cuiva (nu mai stiu cine, parca era un McLaren) cu cauciucuri de ploaie facute varza vreo 2-3 ture. Celalalt era pe cauciucuri de uscat si evident mult mai rapid. Nu zic acum ca Glock ar fi Schumacher nici eu, dar totusi vorbim de 1-2 viraje, nu de 1-2 ture :D

In afara de asta, felicitari lui Hamilton. Ferrari au pierdut la mustata campionatul asa cum l-au si castigat la mustata pe cel trecut. Mai mult din intamplare, ca asa vad ca merge treaba lately prin F1. Nu cred sa fi vazut o cursa intreaga adunata din intreg sezonul, dar nici nu mi se pare ca am pierdut cine stie ce.
  • 0
The Power of Dreams.
ex-car: '96 Opel Astra Caravan Sport: SKN Chip - 115CP, 160Nm.
ex-car: '07 Honda Accord Executive 2.0 155CP.

#279 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:
Inregistrat: 14-aprilie 08
  • Marca:Univega
  • Model:510
  • Motorizare:27 de viteze

Scris 03 noiembrie 2008 - 10:59

Va contraziceti intr-un mod gresit. Mike si Canan aduc argumente tehnice, deci pertinente in timp ce Frank si Viper ... nu aduc nici un argument. :D
Puteti sa continuati asa mult si bine, dar are sens? :D
Glock a facut asa cum A DECIS EL ATUNCI ca trebuie sa faca.
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

http://florinpanait.wordpress.com

#280 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 04 noiembrie 2008 - 07:19

Timo Glock, omul asupra caruia s-au aruncat, voit sau nevoit, toate invectivele made in Italy pentru faptul ca a fost depasit de Hamilton, explica fanilor Formulei 1 ceea ce s-a intamplat in ultimul viraj. 'Mai erau cativa metri si Massa era campionul. imi dau seama ce este in sufletul lui, dar nu eu sunt cel vinovat pentru drama pe care o traieste brazilianul. Un campionat mondial are 17 curse, nu una singura', a declarat pilotul german.

Nu a schimbat cauciucurile

'Cei care ma acuza ca m-am lasat depasit sunt niste iresponsabili. Eu nu am fost pe la boxe ca sa-mi pun pneurile de ploaie. Daca as fi facut-o nici macar nu as mai fi fost in fata celor doi. Efectiv, nu mai eram in stare sa mentin masina pe pista. stiu ca l-am lovit, cel putin la fel de involuntar, si pe compatriotul meu, Vettel. Acesta ar fi fost un erou... Repet, nu imi reprosez nimic, dar simt nevoia sa ma scuz. Am fost persoana nepotrivita la momentul nepotrivit. Cine afirma ca puteam face altfel habar n-are ce este aceea Formula 1', a incheiat driverul neamt.

Sursa: prosport.ro
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#281 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 04 noiembrie 2008 - 10:17

ultimele ture
Trulli
65 1:15.551
66 1:19.113
67 1:20.528
68 1:20.188
69 1:22.428
70 1:33.539
71 1:44.800

Glock
65 1:15.571
66 1:17.992
67 1:18.897
68 1:18.816
69 1:18.688
70 1:28.041
71 1:44.731

e evident ca glock mergea mult mai bine decat trulli pe ploaie.
e evident ca ploaia nu era atat de puternica, mai ales tinand cont de zona circuitului....uitati-va la filmulet, trasa ideala este uscata !
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#282 canan17ro

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 821 Mesaje:
Inregistrat: 21-septembrie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.9 CDTI 200

Scris 04 noiembrie 2008 - 11:46

In momentul in care ploua din ce in ce mai mult si pista devine uda valorile se echilibreaza pentru ca posibilitatile de a merge tare scad pentru toti. Glock facuse cu 5 secunde mai bine decat Trulli in penultimul tur. Ca sa fi stat in fata lui Hamilton ar fi inseamnat ca Glock sa-l bata pe Trulli cu minim 8 secunde pe ultimul tur ceea ce pare cam greu in conditiile in care ploua in continuare si conditiile erau mai dificile.
  • 0
Opel Astra 1.9 CD<!--coloro:#ff0000--><span style="color:#ff0000"><!--/coloro-->TI<!--colorc--></span><!--/colorc--> 200 de cai by<a href="http://www.flash-tuning.ro" target="_blank"> <!--coloro:#cc0000--><span style="color:#cc0000"><!--/coloro-->Flash-tuning<!--colorc--></span><!--/colorc--></a>

#283 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 04 noiembrie 2008 - 12:43

eu am impresia ca anumite lucurui din ceea ce scriu eu nu se vad.
in fine.
ca sa depasesti, nu e deajuns sa ajungi pe cineva din urma.
evident, daca acel cineva INCETINESTE vizibil si trage usor dreapta, e floare la ureche.
pe ploaie, Glock era constant cu 3-5 secunde mai rapid decat Trulli. exceptie ? ultimul tur.
repet : aruncao privire pe filmulet si spune-mi apoi cum arata trasa ideala pe acea curba, care e IN URCARE.
apa nu are cum sa stea acolo, stim cu totii ca singura problema pe acel circuit aparea dupa S-ul (Senna parca) si un pic mai JOS.
eu cred ca Glock putea macar sa incerce sa-si apere locul.
evident, titlul un s-a decis acolo.
acolo doar s-a pierdut.
:D
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#284 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 15 decembrie 2008 - 11:35

Surpriza in F1: Peugeot - Citroen, aproape de a cumpara locul Honda

PSA, compania franceza care detine grupul Peugeot - Citroen, a inaintat o oferta japonezilor de la Honda pentru a prelua locul ramas vacant dupa retragerea niponilor din Marele Circ, informeaza jurnalistii spanioli de la AS.

Francezii de la Peugeot - Citroen au devenit interesati de o participare in Formula 1 dupa ce cheltuielile de participare au fost reduse considerabil in ultima perioada printr-o serie de masuri (introducerea motorului unic, reducerea numarului de km din teste, forma simplificata a monoposturilor - reduceri importante de cheltuieli la nivel de aerodinamica).

Pilotii doriti de noua echipa sunt Jenson Button, cel care are cateva sezoane bune in spate alaturi de Honda, si Sebastian Bourdais, aflat in ultimul an de contract cu Toro Rosso.

"Noua masina este aproape terminata. Am muncit mult pentru a imbunatati performantele si consider ca este un monopost competitiv. Sper ca cineva sa vina cu o propunere pentru ca aventura noastra in Formula 1 sa continue", a declarat pilotul britanic Jenson Button.

Urmatoarea perioada va fi decisiva pentru negocierile dintre cele doua parti, iar daca se va ajunge la o intelegere, din sezonul viitor vom avea o noua echipa in Marele Circ: Peugeot - Citroen.

sursa
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#285 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 29 decembrie 2008 - 04:36

Formula 1 � Honda 'saved', Button and Senna to drive?
Sunday, 28th December 2008

Honda's 'saviour' has finally been found, it is claimed - and it is not either David Richards' Prodrive operation nor Force India billionaire Vijay Mallya...but rather Mexican telecommunications entrpreneur Carlos Slim.

http://www.crash.net...a_to_drive.html

Alonso a semnat cu Ferrari

Pilotul iberic Fernando Alonso de la Renault si scuderia Ferrari au semnat un contract pe patru sezoane valabil din anul 2011, informeaza cotidianul Gazzetta dello Sport.

Conform sursei citate, pilotul care va pleca dupa venirea lui Alonso va fi Kimi Raikkonen, care nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor celor de la Ferrari. Cotidianul aminteste si de declaratia presedintelui de la Ferrari, Luca Montezemolo, facuta de Craciun si in care a dat de inteles ca Alonso ar putea ajunge la scuderia italiana: "Ii avem pe Massa si Raikkonen, pentru urmatorii doi ani. Pe viitor vom vedea. Alonso e un mare campion, viata e lunga, iar el e tanar".

Alonso va concura pentru Ferrari din 2011 pana in 2014, dar acordul include un pact prin care ibericul va ajunge la Ferrari in functie de evolutia lui Raikkonen in sezonul viitor.

Spaniolul Fernando Alonso (27 de ani) are in palmares doua titluri mondiale, in 2005 si 2006.

NewsIn
  • 0

#286 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 29 decembrie 2008 - 05:19

auch... alonso la ferarri. that odda be intristing :P
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#287 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 05 ianuarie 2009 - 12:17

sper ca nu..oricum declaratia lui luca e interpretata...originalul din gazetta delo sport spunea ceva de genul
"alonso? avem 2 piloti buni deja"
si atat....
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#288 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:

Scris 05 ianuarie 2009 - 12:42

well, daca nu se demotiveaza pina in 2011, va fi foarte foarte interesant cu Alonso la Ferrari.
  • 0
www.boldfrank.ro
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#289 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 22 februarie 2009 - 08:34

http://www.youtube.c...VKPdyWs0&fmt=18

Sebastian Vettel explains 2009 F1 rule changes
  • 0

#290 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 22 februarie 2009 - 08:37

f misto prezentarea :D
  • 0

#291 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 22 februarie 2009 - 08:50

mersi
  • 0

#292 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 23 februarie 2009 - 10:11

Super misto !
Multzam
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#293 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 23 februarie 2009 - 10:22

mersi, lasati, sint doar la inceput...
:P
  • 0

#294 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:

Scris 24 februarie 2009 - 12:56

chiar foarte tare! Tu ai facut-o?
  • 0
www.boldfrank.ro

#295 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 24 februarie 2009 - 03:57

lol
  • 0

#296 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 24 februarie 2009 - 09:05

urla modestia din neamt :party1: :cunaooooo:
  • 0

#297 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 24 februarie 2009 - 10:20

chiar foarte tare! Tu ai facut-o?

miki
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#298 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 13 martie 2009 - 11:38

Teste presezon F1 2009: Barcelona, Spania, Ziua 4:

1. Rubens Barrichello, Brawn 1:18.926, 110 tururi efectuate
2. Nico Rosberg, Williams 1:19.774, 120 tururi efectuate
3. Timo Glock, Toyota 1:20.091, 128 tururi efectuate
4. Sebastian Vettel, Red Bull 1:20.576, 83 tururi efectuate
5. Fernando Alonso, Renault 1:20.664, 64 tururi efectuate
6. Felipe Massa, Ferrari 1:20.677, 92 tururi efectuate
7. Robert Kubica, BMW Sauber 1:20.740, 134 tururi efectuate
8. Lewis Hamilton, McLaren 1:20.869, 70 tururi efectuate
9. Sebastien Buemi, Toro Rosso 1:21.013, 62 tururi efectuate
10. Giancarlo Fisichella, Force India 1:21.045, 141 tururi efectuate
11. Sebastien Bourdais, Toro Rosso 1:21.629, 27 tururi efectuate
  • 0

#299 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 15 martie 2009 - 10:34

continuam cu prezentarile noutatilor in 2009.
mersi, trulli !!

http://www.youtube.c...feature=related
  • 0

#300 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:

Scris 18 martie 2009 - 04:57

"Consiliul Mondial a acceptat propunerea FOM (Formula One Management, societate care administreaza drepturile F1) de a decerna titlul mondial pilotului care va castiga cele mai multe curse in timpul sezonului. Daca doi piloti sau mai multi termina cu acelasi numar de victorii, titlul va fi atribuit celui care a castigat cele mai multe puncte, dupa actualul barem 10, 8, 6, 5, 4, 3, 2, 1", se arata intr-un comunicat al FIA.

Restul clasamentului, de la locul doi la ultima pozitiei, va fi calculat in raport cu numarul de puncte, asa cum s-a facut si pana acum.

Consiliul Mondial a respins propunerea lui Bernie Ecclestone de a acorda medalii primilor trei clasati in fiecare cursa. De asemenea, a fost respinsa si propunerea Asociatiei Echipelor din Formula 1 (FOTA) de modificare a baremurilor de puncte si trecerea la sistemul 12 puncte (locul 1) - 9 puncte (locul doi) - 7 puncte (locul trei) - 5 puncte (locul patru) - 4 puncte (locul cinci) - 3 puncte (locul sase) - 2 puncte (locul sapte) - 1 puncte (locul opt).
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi