Bancuri , Glume si alte d'alea
Scris 10 iunie 2006 - 10:45
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 14 iunie 2006 - 10:05
Dupa un timp trec pe langa o stana. Ardeleanul 1,2,3,4,5...425 de oi. Se uita si matematicianul, scoate un pix si o foaie calculeaza... nimic.
Dupa o ora mai trec pa langa o stana. Ardeleanul 1,2,3,4,5,6...281 de oi. Matematicianul scoate notebook-ul calculeaza, mathcad alea alea, nimic.
Dupa alte cateva ore trec pe langa o noua stana. Ardeleanul: 1,2,3,4,5,...892 de oi. Matematicianul scoate mobilul suna un prieten, se conecteaza la internet cauta, da mail-uri, nimic.
- Domnule, nu va suparati, dar eu sunt matematician, membru al Academiei, cu diplome multe, comunicari etc. si nu am putut numara. Cum faceti?
- No, d-apai simplu domnul meu, numeri picioarele si imparti la patru.
Scris 15 iunie 2006 - 01:04
- Mami, mami, am vazut multe femei cu sani muuuult mai mari ca ai tai!
- Cu cat sunt mai mari, cu atat sunt mai proaste! raspunde mama lui.
Baiatul pleaca din nou, dar se intoarce la fel de repede:
- Mami, mami, am vazut multi barbati cu cocosel muuuult mai mare ca al lui tata!
- Cu cat este mai mare, cu atat sunt mai prosti! raspunde mama.
Baiatul pleaca pt a treia oara si la intoarcere spune:
- Mami, tocmai l-am vazut pe tati vorbind cu cea mai proasta femeie pe care am vazut-o vreodata, si cu cat vorbea mai mult cu atat era mai prost.
Scris 15 iunie 2006 - 03:59
Scris 19 iunie 2006 - 10:17
Vine alta veverita si zice:
- ARE YOU FUCKING CRAZY??
Veverita raspunde:
- NO!! I'M FUCKING NUTS!!!!
Scris 21 iunie 2006 - 12:44
"Hello,
Cred ca le-am cazut cu tronc, ca inca din prima seara a intrat la mine Costel de la celula 18. Cu un pachet de margarina in mina dreapta, mi-a zis ca vrea sa-mi sparga pufarina si sa-mi impinga lutul la deal, ca el e condamnat la 25 de ani pentru dublu asasinat. Ca sa-mi dau curul la vorbitor sa-mi planteze un brad in el. In a doua seara si-a anuntat vizita Ticu de la 41. Fara margarina si nebarbierit. Badaran. M-a impins pe pat, manifestandu-si sincer dorinta de a-mi sonda marmelada cu guzanul. Guzan pe care mai intai trebuia sa-l caut la gingii. Ca pentru el viata nu mai inseama nimic, ca are de stat 8 ani, pentru talharie cu viol.
Va dati seama ca i-am servit-o si lui tot pe aia cu asasinatul triplu, cu sadism, 35 ani de parnaie etc. Si guzanul lui Ticu s-a transformat brusc intr-un hamster moale. Mi-am permis chiar sa-l refuz cand m-a rugat insistent sa-i fac un tuseu cu pixul.
Si, incet, incet, lumea a aflat de fiorosul criminal de langa buda si toti ma salutau lung si respectuos. Va dati insa seama ca, daca le ziceam adevarul, ca sint bagat pe sase luni fiindca am downloadat doua episoade din Lassie, ajungeam curva penitenciarului si, vorba lor, mi se largea gura la borcan de nu mai puteam tine gemul"
Scris 23 iunie 2006 - 12:33
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 23 iunie 2006 - 11:25
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 24 iunie 2006 - 03:06
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 24 iunie 2006 - 03:38
Scris 26 iunie 2006 - 11:00
Scris 27 iunie 2006 - 01:10
- Bula, ce faci cu pas�rea asta la �coal�?
- Doamn�, l-am auzit pe tata spun�nd c�tre mama: "Cum pleac� Bul� la �coal�, ��i fac p�s�rica praf."
Un rocker jegos �i slinos se decide la un moment dat s� se spele. �i �ncepe el s� se spele, �i d� jos un strat de jeg:
- Mda, parc� s�nt mai curat.
�i se mai spal� pu�in, �i mai d� jos un strat de jeg:
- Mda, parc� s�nt �i mai curat.
�i se mai spal� pu�in, �i mai d� jos �nc� un strat de jeg:
- A, uite �i tricoul cu Metallica!
Scris 27 iunie 2006 - 09:49
Scris 28 iunie 2006 - 11:25
Scris 29 iunie 2006 - 09:32
Scris 03 iulie 2006 - 10:39
a 3'a am vazut'o si tradusa intr'o reclama stradala la Sprite
Scris 05 iulie 2006 - 10:23
Spre surprinderea lui, Vasile iese castigator fara efort.
Il intreaba pe Vasile de cand joaca el tenis de este asa de bun. Acesta ii raspunde ca la lacul din spatele casei lui este o broscuta care iti
indeplineste orice dorinta dar sa aiba grija ca este cam surda, sa vorbeasca tare. Se duce Ion la broscuta si ii spune ca vrea mult aur.
Cand ajunge acasa constata ca in batatura avea un taur.
Se plange la Vasile:
- Surda tare broscuta ta, am vrut mult aur si mi-a dat un taur.
- Si tu crezi ca eu am vrut sa fiu tare-n tenis?
Scris 06 iulie 2006 - 11:37
- Dupa al treilea avort!
Scris 12 iulie 2006 - 08:32
Vazand minunea au fost chemati medici din toata lumea sa opreasca cresterea organului. Zadarnic! In cele din urma se apeleaza la o vrajitoare consateana cu pacientul. Vine vrajitoare se uita la el si dupa 5 minute intreaba:
Nu-i mai bine sa-i lungesc picioarele?
Scris 16 iulie 2006 - 01:03
alien = a foreign-born resident who has not been naturalized and is still a subject or citizen of a foreign country; broadly : a foreign-born citizen
foreigner = a person belonging to or owing allegiance to a foreign country
Acum, ca in limba romana "alien" a capatat o conotatie exclusiv extraterestra, nu are nici o legatura. "Alien" se zice peste tot. Just google it.
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi