Cipriane,
Tu poti sa-ti iei ce vrei, eventual numai aparate foto si PC-uri facute in Japonia, cremwursti facuti in Germania, etc ....
Ca nu vrei sa accepti ca 90% din produsele din jurul tau sunt fabricate in China pastrand calitatea brandului, e problema ta si a celor care pun vesnica intrebare copilareasca "unde e fabricat ?"
La aia cu VW nu am spus niciodata asa ceva si nici nu am in vocabular cuvantul "rullz". Asa ca nu mai pune de la tine cand esti gelos pe cei cu masini mai "scumpe" sau mai bune calitativ decat a ta.
Ai o masina buna, iti place si asta e cel mai important, dar nu cere sa fie cineva de acord cu semnul "=" intre skoda si vw, pentru ca e o copilarie. Diferenta exista si va exista mereu intre ele, chiar daca tu n-o accepti.
Pe onoarea mea daca voi intelege vreodata cum pot anumite persoane ( exemple si pe forumul nostru cu duiumul ) sa creada ca masina lor e "cea mai cea". Daca o schimba, evident ca cea noua e "cea mai cea", samd la nesfarsit.
Cine intra pe forum nu intelege dacit ca fiecare masina/brand in parte e cea mai buna alegere
Sunt trist ( si am mai spus-o !! ), ca nu vad pe nimeni sa-si critice masina, sa spuna ce anume parti negative are, ce anume nu-i place, etc .. pentru a putea sa-si faca oricine o imagine cat mai reala despre masinile din posesia noastra !
Trist, chiar foarte trist ....
NU ai inteles NIMIC, din ce am scris; nu este prima oara cand faci astfel, prin urmare nu mai reprezinta o surpriza pt mine. Si nu este nici prima oara cand citesti ce este scris si intelegi si interpretezi complet aiurea si diferit, plus adaugirile tale fanteziste, desi atat eu cat si alte persoane care mai scriu pe aici ti-am mai atras atentia in repetate randuri; se pare ca ... degeaba.
Aia cu "gelos...." a fost precum aia cu perversa de pe Tg Ocna, daca nu as fi fost intristat de un alt eveniment de abia petrecut, m-ar fi amuzat oarecum.
Daca nu ne-am fi cunoscut, cel putin destul de bine, in privat, poate nu as fi avut nicio pretentie/asteptare, dar asa ai dat cu mucii in fasole ........
In incheiere, citeste, scrie si comenteaza cum vrei/poti, pe mine nu ma mai intereseaza.
p.s.: poate nu dispare si postul asta.
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte