D90 e EOL, putin probabil sa-l mai gasesti nou. In plus, parerea mea, nu se compara cu D5100 decat prin prisma faptului ca are motor incorporat de autofocus si poti folosi si obiective care nu au asa ceva si sunt mai ieftine la cost (dar care si alea sunt pe cale de disparitie). Daca pui un obiectiv cu AF, aparatul va ffolosi motorul obiectivului, nu cel intern, deci meritul e tot al obiectivului. Ce ar mai avea D90 in plus sunt cateva butoane presetate care te ajuta in setarea mai rapida si mai usoara, precum si al doilea display pe partea superioara cu parametrii de baza.
In rest, D5100 sta mai bine la toate capitolele.
Monitor_R, permite-mi sa-ti spun ca 18-105mm e relativ slab calitativ, mai slab chiar si decat 18-200mm VR I. Are montura de plastic ceea cel face vulnerabil la posibile lovituri (fie ele si usoare, de genul, trece unul pe langa tine si-ti loveste obiectivul cu umarul) si nici optica nu e grozava. E un pic mai bun ca 18-55 dar nu cu mult.
Mol, draga, am multe poze, iti dai seama, dar nu prea le-am publicat pe net. Mai am cate ceva pe Picassa...o sa-ti trimit in privat link-ul.
LE: Am intrat acum pe F64 si vad ca au repus in vanzare D90. A fost cu adevarat un best seller.
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 04 iulie 2013 - 04:55
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."