cum sa ii dai cu elan? vrei sa te duci in pom (cum am facut eu la LRA)?
terbuie sa mergi incet si sigur; uneori te mai dai si jos sa vezi ce e dincolo de culme ...
Scris 20 februarie 2009 - 08:32
Scris 20 februarie 2009 - 08:33
Scris 20 februarie 2009 - 08:53
Scris 20 februarie 2009 - 08:59
.........
cum sa ii dai cu elan? vrei sa te duci in pom (cum am facut eu la LRA)?
terbuie sa mergi incet si sigur; ......
Aceasta postare a fost editata de Relu: 20 februarie 2009 - 08:59
Scris 20 februarie 2009 - 09:33
Scris 20 februarie 2009 - 09:44
Aceasta postare a fost editata de Relu: 20 februarie 2009 - 09:45
Scris 20 februarie 2009 - 10:38
Scris 20 februarie 2009 - 11:32
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 20 februarie 2009 - 04:54
citisem ca ESP-ul intra la greu. dar eram ironic la timpii afisati si la concluziile trase in general.daca citesti zice ca Tiguan face timpi mai buni pe parcurs dar de o maniera mult mai agitata, cu multe ajustari, derapaje etc in vreme ce xDrive este imperial, cu trase mai curate si mai putine emotii.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 februarie 2009 - 06:27
Scris 20 februarie 2009 - 06:33
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 februarie 2009 - 10:22
Scris 20 februarie 2009 - 10:42
despre fotografie
Scris 21 februarie 2009 - 12:21
Scris 21 februarie 2009 - 03:06
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 21 februarie 2009 - 08:44
phey atunci trebuiau sa opreasca toate sa vedem care-i treaba
.......
Scris 21 februarie 2009 - 12:20
Cind zic pasiv ma gindesc la un mecanism care efectueaza o functie datorita desenului intrinsec, fara sa poata fi modificata de o actiune exterioara. Intra aici: torsen, visco, clutch type. Celelalte gen Haldex, xDrive, DCCD, ACD au la baza un ambreiaj care este strins/desfacut de un mecanism care este guvernat de un soft care analizeaza informatii de la niste senzori si care poate efectua functia de blocare chiar daca nu patineaza nici o roata (xDrive de exemplu face 50/50 pina la 20-30kmh indiferent de cita aderenta indica senzorii ca exista).
Scris 25 februarie 2009 - 05:36
Scris 26 februarie 2009 - 12:01
Scris 26 februarie 2009 - 12:13
Scris 26 februarie 2009 - 02:26
Pana la urma pentru ce dai 50.000 euro ? doar pentru confort si sigla ? Cand fabrici o asemenea masina cu performante maronii si ceri banii aia , ce-o fi in capul tau ? Ca vinzi o masina corecta sau ca tragi teapa unor bizoni ? SUV-urile n-ar fi rele in principiu daca ar fi pozitionate corect pe piata, nu ca niste limuzine de lux cu preturile de riguare. Stiti ce ar fi fost interesant ? Sa fie in testul respectiv si Hyundai Tucson..... sa vedem daca Audi si restul erau mai bune decat acesta, ar fi fost surprize neplacute. Intotdeauna se fac comparatii intre modelele scumpe pentru ca "sunt din aceeasi clasa" presupunandu-se automat ca sunt mai bune ca restul plutonului. Or fi mai luxoase, mai scumpe, dar la categoria off-road nu prea se simte diferenta de bani intre cele 2 clase.
despre fotografie
Scris 26 februarie 2009 - 03:09
Scris 26 februarie 2009 - 05:17
Aceasta postare a fost editata de greierasul: 26 februarie 2009 - 05:18
Scris 26 februarie 2009 - 05:30
Stai ca nu inteleg bine..... cu Audi Q5 se face raliu ?hm.......
Sau daca dai 70.000 euro pe un Audi Q5 si pe langa luxul cuvenit cer si performante offroad , macar ca un Freelander + reductor, adica la nivel de Touareg dotat, cer cumva prea mult ?
Daca totusi imi cumpar un costum de 10K cer prea mult sa fie tratat Scotch 3M astfel incat sa am o oarecare protectie ? sau cer prea mult daca vreau sa nu se rupa nasturii cand trage iubita de mine ca vrea sa facem dragoste ?
tocmai e invers. nu sunt adeptul capitalismului, am spus ca e problema. PRAGMATISM inseamna sa nu simti nimic. e o cale foarte periculoasa daca o alegem. am explicat ca nu toti oamenii sunt la acelasi nivel. capitalismul nu vinde pragmatism, il recompenseaza. uneori are si derapaje. asta trebuie reparat.Teoria ta e frumoasa ca ideologie, dar intotdeauna cand nu se tine seama de realitate se da cu oistea in gard, vezi comunismul, fascismul, iar acum favoritul tau probabil, capitalismul , care incepuse sa vanda mai mult iluzii decat pragmatism.
Fiecare are dreptul sa-si goleasca buzunarul cum doreste, e problema lui asa cum o subliniezi si tu, dar cel care vinde ar trebui sa fie obligat sa informeze corect cumparatorul despre produsul in cauza. Cum ti se pare reclama in care Renault Koleus cu o familie parca de prostanaci saluta pe varful muntelui un echipaj de alpinisti ? Corecta ? Capitalismul da dreptul fiecaruia de a decide, dar nu da dreptul nimanui sa minta.
despre fotografie
Scris 26 februarie 2009 - 08:11
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi