Originally posted by big_ipaq
Se vede foarte bine, dar trebuie putina inteligenta sa-ti dai seama ca poza e facuta cu un telefon si conditii de iluminare proaste... Se vede la fel de bine ca la un monitor LCD bun, ba chiar iPAQ 5550 e unul din cele mai bune, cu iluminare de dedesubt.
Tu chiar ai folosit vreodata un PDA sau doar te trezesti vobind fara rost!?!?
Nu neg faptul ca-mi lipseste inteligenta,doar ca am dat ca orice fraier un click pe link-ul tau si n-am vazut nimic..
Nu neg faptul ca nu ma pricep la PDA-uri si ca poate n-am tinut in mina asa ceva vreodata,ai dreptul sa crezi ce vrei.
Condsider totusi ca dupa ce faci un post e civilizat sa faci o verificare a ceea ce apare.Eu asa fac si cind ceva nu iese incerc sa remediez.
Consider ca am fost cit se poate de politicos cind ti-am semnalat ca ceva nu-i in regula cu link-ul tau.Corect ar fi sa-ti ceri scuze pentru replica complet nepoliticoasa.
In ceea ce priveste continutul posturilor,incearca sa nu te abati de la subiectul topicului.Aplicatia pe care o ai e la fel de buna in Romania ca in pestera Muierii fara GPS....Asa ca las-o mai moale cu experienta ta in EST.
Ne-am adunat aici sa facem cunoscut cui este interesat care sunt posibilitatile in EST.Multi dintre noi am pierdut mult timp si poate multi bani incercind toate variantele posibile.Tot cei care au postat incercarile si rezultatele lor au facut-o pentru ca cei care-si doresc asa ceva sa stie clar ce se poate,cum anume,si ce nu...
De criticat e foarte simplu,de dat solutii e ceva mai complicat...
A+
[Edited on 10-11-2004 by Kroko]