Originally posted by imircea
In mod clar, in urma testelor repetate, am ajuns la concluzia ca erorile se manifesta cel mai mult in modul perspectiva, mai ales in preajma schimbarii hartilor (de ex. de pe harta Romaniei, pe o harta a unui oras)
In Bucuresti, am avut bucuria sa constat ca, in afara a doua stradute care lipsesc de pe harta (deocamdata descoperit), in rest este foarte precisa... sincer sa fiu cred ca a fost utilizata la un moment dat in scopuri militare, intrucat imi apar si alei din unitati militare (verificat, foarte precise).
L-am mai testat si eu si parerea mea este urmatoarea:
-Pentru un inceput-pentru ca trebuie sa recunoastem ca este prima aplicatie cu adevarat detaliata pentru Romania-eu o consider totusi deosebita-.
-Nu stiu de unde a auzit Black Car ca se vinde U2U sau pe la colturi ca nu-i deloc asa.Se vinde oficial,cu factura etc.
-Este foarte adevarat ca instalarea se face la furnizor pentru ca este dificila activarea.Oricum se va rezolva si problema asta.
-Pretul pare totusi mare dar sa nu uitam ca pretul hartilor neprelucrate este foarte mare la care se adauga munca pentru implementarea lor in aplicatie.Personal,cred ca pretul o sa scada,dar stim cu totii ca va fi functie de vinzari.In acest moment se lucreaza la sensuri pentru a putea activa rutarea,implicit indicatiile vocale.Eu cred totusi ca doar dupa aceste completari vinzarile vor fi cu adevarat importante.
-Nu vreau ca mesajul meu sa fie luat ca reclama,ci doar ca o parere personala.
A+