Cind conduc ma ghidez dupa vorba aia nemteasca - langsam aber sicher ... adica nu merg chiar ca melcu' ... da' nici zmeu' zmeilor nu sint.
Deci aproape 11 ore.
Astea "aproape 11 ore" (mai precis 10 ore si 40') sint de la iesirea din Timisoara pina la intrarea in Constanta ... daca scadem ora aia cit am stat la Deva ramin 9 ore si 40" iar pe drum am mai facut 2 pauze (una pt. mincat dupa Rimnicu Vilcea si una scurta la o benzinarie pe A2) - max 30' impreuna ... deci ramin 9 ore si 10' mers efectiv ... o fi bine ... o fi rau ... draqu stie ...
Care mai e tronsonul care pune piedici? Sibiu-Pitesti, nu?
Valea Oltului a fost destul de aglomerata ... pe sensu' meu de mers multi adormiti care mergeau mai incet decit era cazu' (ma refer la autoturisme care ar fi putut merge mai repede decit o faceau) iar din sens opus veneau multe TIR-uri asa ca nu reuseam intotdeauna sa depasesc.
Si Timisoara - Deva, 2h .
Asta e drumul.
160 km ... e si o bucatica de 26 km autostrazi (A1 si A6) ... da' sint si citeva zone la granita dintre judete unde carosabilul e destul de accidentat ... apoi e bucata de E68 pe care stau de obicei radarele asa ca merg si eu cit pot de cuminte ...
"computeru' de bord" zicea cam asa ... da' habar n-am cum sa interpretez treaba cu viteza medie:
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 27 aprilie 2014 - 12:06