Salt la continut

Fotografie
* * * * * 1 Voturi

Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a

• Topic inchis Acest topic e inchis
1946 replies to this topic

#226 vulupe

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 133 Mesaje:
Inregistrat: 07-octombrie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra GTC
  • Motorizare:1.9 CTDI 150CP

Scris 03 martie 2007 - 10:15

Ah ce bine imi pare ca si-a continuat cursa. Poata asa incep si bizonii sa inteleaga ca sportul e sport. Ca o cursa e facuta dupa niste reguli, nu e un circ de balci, asa cum cred ei. Ii respect decizia 100%. Asta meritau respectivii, asta au primit.
  • 0

#227 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:
Inregistrat: 09-mai 02
  • Marca:Volvo
  • Model:S40 T5 R
  • Motorizare:2.5T 2XX

Scris 04 martie 2007 - 12:04

Oricum nea Dodo a intrat super penibil in virajul ala,toti il abordau cu cel mult 40-50 la ora el avea cam 80 cand a incercat s-a intre,logic ca s-a dus sanie masina....
  • 0

#228 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 04 martie 2007 - 12:24

Zau? In opinia celor de la ProTV, avea peste 200km/h ... se pare ca s-au molipsit de la altii cu vitezele astea. :(
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#229 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 04 martie 2007 - 09:05

Putea sa intre si cu 300 la ora. Era in raliu, treaba lui. Publicul NU avea ce sa caute acolo!
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#230 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 04 martie 2007 - 09:13

E foarte adevarat ce spui tu. Nu asta e ideea pe care am vrut s-o subliniez, ci exagerarea celor de la TV. In primul rand, Pitigoi are totusi ceva experienta in raliuri ca sa intre cu 200 in acul ala de par. in al doilea rand, daca intra cu 200, nu mai respira acum nici unul din cei 6 loviti.
Eu stiu ca presa si teveul, din dorinta de a scoate in evidenta ceva, mai exagereaza cate o data....dar totusi...
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#231 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 04 martie 2007 - 09:15

Raspunsul era pentru Maxy :D
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele

#232 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:
Inregistrat: 13-mai 05
  • Marca:OPEL
  • Model:ASTRA H
  • Motorizare:1.6 105CP

Scris 04 martie 2007 - 10:23

Pitigoi a intrat gresit in virajul ala ba a mai blocat si rotile la modul cel mai hilar, insa nu e un secret ca nu este un mare pilot desi s-au bagat multe resurse in el. Asta nu scuza faptul ca acei spectatori total INCONSTIENTI stateau intr-o zona interzisa, de unde li se atrasese de multe ori atentia sa plece. Pilotul e concentrat la cursa, e om si mai greseste nu poate evita iesirile in decor. Cand sa mai poarte de grija si unor grupuri de cretini?

Aceasta postare a fost editata de Dee: 04 martie 2007 - 10:23

• 0
On a self-imposed forum break...

#233 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 04 martie 2007 - 11:15

O sa va arat candva la o reuniune ce am filmat in 2003 la Raliul Onesti... Ma chinuiam cu Tata sa-i dam pe oameni de langa drum... De unde, ei vroiau sa vada cum pleaca masinile si eventual sa le vada din fata! Incredibil...

Astia au fost mai norocosi:

• 0

Flickr - pozele mele

#234 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 04 martie 2007 - 11:48

Zau? In opinia celor de la ProTV, avea peste 200km/h ... se pare ca s-au molipsit de la altii cu vitezele astea. :D

Oamenii de la fata locului care se cam pricep in meseria asta au spus clar cu cat a intrat nea Pitigoi acolo,eu am fost a doua zi la raliu,ala era viraj in care toti il abordau cu 40 el a intrat cu mult mai mult din moment ca a blocat franele si s-a dus sanie masina in ceilalti,absolut ca nu este vina lui spun doar ca omul a facut o greseala de pilotaj destul de mare.

Aceasta postare a fost editata de Maxy: 04 martie 2007 - 11:51

• 0

#235 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:

Scris 04 martie 2007 - 12:46

Si mie mi s-a parut ca a fost penibil modul in care s-a speriat si a franat ca un disperat insa sa ne amintim cate masini a distrus baiatul asta. Imi amintesc cand avea primul Evo VII sau VIII nu mai stiu exact din CNR si dupa 2 curse l-a facut poster de un pom.

Aceasta postare a fost editata de Dee: 04 martie 2007 - 12:47

• 0

#236 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 04 martie 2007 - 02:27

Pe acolo pe speciala toata lumea facea misto si se spunea cand il vedeti pe Pitigoi,urcati-va in pomi,fugiti etc :laugh:
Eu m-am cunoscut cu omul si e chiar un baiat de treaba insa asta nu scuza faptul ca acolo chiar a facut o greseala destul de mare,accidentul a fost chiar foarte urat unul dintre ei este in stare grava.
  • 0

#237 Dee

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 902 Mesaje:

Scris 04 martie 2007 - 02:34

Ar fi interesant sa te vad pe tine cu un C2 JWRC pe probele speciale. Cred ca s-ar anunta cu 5 minute inainte ca urmeaza plece maxy pe PS si ar fugi spectatorii ca potarnichile. Mai putin the1 care desigur ar incerca sa te filmeze cu telefonul lui performant. :D

Ontopic- cica aseara a fost accident grav in Bucuresti. Masina facuta praf si soferul fugit de la locul accidentului. Inca nu l-au gasit. Nu stiu cum a scapat si cum a reusit sa si fuga cert este ca masina daramase un stalp si era contorsionata rau si cu rotile in sus. Dar cat de prost poti fi sa incerci sa fugi de la locul propriului accident? sau n-o fi fost masina lui?

Aceasta postare a fost editata de Dee: 04 martie 2007 - 02:35

• 0

#238 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:

Scris 04 martie 2007 - 04:58

Heheh apropo de c2 jwrc,in CNR a intrat si un C2-let care Vineri a scos niste timpi incredibili,pacat ca Sambata cred ca ori nu a ales gumele bine ori nu stiu ce s-a intamplat dar a mers destul de slabut.
  • 0

#239 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 04 martie 2007 - 11:48

Aveti aici si un filmulet cu accidentul..
oameni inconstienti..ce se plaseaza in locuri foarte periculoase.. si apoi se plang

http://www.cotidianu...Hash=0727c8b8eo
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#240 vulupe

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 133 Mesaje:
  • Marca:Opel
  • Model:Astra GTC
  • Motorizare:1.9 CTDI 150CP

Scris 04 martie 2007 - 11:49

Astia au fost mai norocosi:

E genial mosulica ala care dupa ce-i trece masina la 2 cm de genunchi, o sterge pe partea cealalta, la loc sigur. Ce grijuliu a devenit. Offf, de ce trebuie nene sa vedem intamplandu-se o tragedie (sau foarte aproape de a se intampla) ca sa incepem sa avem grija de noi?
  • 0

#241 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 04 martie 2007 - 11:50

http://www.youtube.com/v/1d484r51bTk

• 0
calator prin timp si spatiu...

#242 nicukla

membrru

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 893 Mesaje:
Inregistrat: 02-octombrie 04
  • Marca:Renault
  • Model:Scenic II 2004
  • Motorizare:1.5 DCI 101 CP

Scris 15 aprilie 2007 - 06:37

Vineri era sa ma faca praf o duba Peugeot pe drumul spre Constanta.
Eu eram cu Scenicul cu tot familionul( eu ,sotia,fetita si parinti ) si mergeam cu 90 km/h si intre Drajna si Fetesti unde nu e autostrada intra in depasire o Toyota Avensis din fata si depaseste 3 masini si se replieaza imediat in coloana,in spatele lui ,cam in timp ce asta intra in coloana o duba Peugeot se baga in depasire,vazand ca nu are timp sa depaseasca asta cu duba pune frana in dreptul la a doua masina pe care vroia sa o depaseasca si nu putea sa intre in coloana ca nu avea loc si cred ca s-a panicat un pic omu si pune frana la maxim, spatele incepe si ii fuge stanga-dreapta de 2 ori ,eu pun frana aproape de maxim ca sa controlez masina bine si ies aproape un metru in afara soselei pe pamant si iarba si asta cu duba trecand milimetric pe langa mine,mai bine zis spatelelui ca era intr-o parte cand a trecut de mine.Aceeasi chestie a facut-o si un logan care era in spatele meu,vazand ca franez a franat si el si a iesit in lateral pe iarba.Viteza pe care o aveam cand am iesit pe aratura era de vreo 30 km/h si initial avea intentia sa ies pe camp cu masina daca balansul stanga-dreapta al pampalaului asta cu duba era mai mare.
Bine ca o sa-i dea drumu la autostrada de la 1 Mai pe portiunea Drajna -Fetesti si scapam de drumul asta care e foarte circulat si cam ingust.
  • 0
In acest birou , O zi se munceste , O zi nu se munceste , AZI NU se munceste.

#243 mol

Addicted

• Members
  • 6.444 Mesaje:
Inregistrat: 17-august 05
  • Marca:M3 Power by...
  • Model:Gillette
  • Motorizare:1,5 v

Scris 15 aprilie 2007 - 06:52

...bine c-ati scapat teferi.

Zilnic vad handicapati din astia in trafic si d-aia nu ma mai mira numarul accidentelor. Relu are un citat frumos despre prostie...trebe memorat ,pentru a nu ne mai mira...
  • 0

#244 Cristian

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.342 Mesaje:
Inregistrat: 10-septembrie 06
  • Marca:Fiat
  • Model:Albea
  • Motorizare:1.4 77CP

Scris 05 mai 2007 - 10:20

Azi in drum spre Piata Alba Iulia dinspre Piata Muncii mi-a iesit o duba de pe o laterala fix in fata , eu mergand pe a doua banda (pentru ca prima banda este ocupata de masinile parcate) . Duba era destul de lunga ... nu va pot spune ce marca era ca din lateral toate seamana(nici nu cred ca acest amanunt conteaza :) ) . Eu mergeam cam cu 55 km/h si aceasta duba iese de pe o laterala si opreste undeva dincolo de marcajul discontinuu care delimiteaza benzile dintre a doua si a treia banda ... a iesit atat de tare de pe laterala aia incat pur si simplu nu am avut timp sa pun piciorul pe frana .... am tras violent de volan stanga si redresat dupa ce am trecut de el . Manevra a fost atat de violenta incat mama care statea pe scaunul din dreapta cat si matusa care statea in spatele ei au fost lovite destul de tare cu capul de geamurile laterale . Pur si simplu eram incremenit si transpirat tot , nu am claxonat nu am oprit ci doar mi-am continuat drumul si ii multumesc lu-i Dumnezeu ca nu am avut pe nimeni in stanga in momentul acela .
  • 0
Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination. Albert Einstein

#245 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 21 iulie 2007 - 01:59

nu accidentul in sine, daca aveti rabdare veti vedea ca ambulanta+pompierii+inca o masina de politie ajung in 2 min la locul accidentului

• 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#246 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:

Scris 21 iulie 2007 - 02:18

oare ce are curba asta?!

• 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#247 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:

Scris 21 iulie 2007 - 02:29

ouch!

• 0

#248 papa_mulo

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 69 Mesaje:

Scris 21 iulie 2007 - 12:21

oare ce are curba asta?!

90 grade si e uda! Faza cu autobuzul a fost beton!
  • 0

#249 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 21 iulie 2007 - 01:24

Cred c'as face km intregi in zona cu curba aia :) Cam ciudat totusi cat de usor derapau ... mai ales ca majoritatea nu pareau a avea prea mare viteza
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#250 papa_mulo

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 69 Mesaje:

Scris 21 iulie 2007 - 05:04

Nu stiu in ce tara o fi...dar e posibil sa fie si putin inghetata apa de pe jos, daca te uiti atent ai sa vezi ca majoritatea accidentelor sunt in ianuarie si februarie 2001.
  • 0

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi