Salt la continut

Fotografie
* * * * * 1 Voturi

Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a

• Topic inchis Acest topic e inchis
1946 replies to this topic

#176 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:
Inregistrat: 09-mai 02
  • Marca:Volvo
  • Model:S40 T5 R
  • Motorizare:2.5T 2XX

Scris 19 februarie 2007 - 10:42

Aici in opinia mea marea greseala a fost pe de o parte a parintilor care i-au dat pe mana o de 450 de cp.
Ghinionul in toata treaba asta a fost ca masina a luat foc ca daca nu...mai scapau inca 2 persoane.
  • 0

#177 lexus

mecanic slefuitor/lustruitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.781 Mesaje:
Inregistrat: 16-decembrie 03
  • Marca:Seat
  • Model:Leon
  • Motorizare:1.6b

Scris 19 februarie 2007 - 10:43

E simplu: Masina lu taticu, bautura, discoteci, ambitie tinereasca si cateva femei in masina care sa aprinda spiritele. Cred ca multi dintre noi am fost pusi in situatii similare unde am �calcat-o� mai mult decat necesar. Eu inca mai tin minte o noapte cand mergeam pe vai mama lui de drum national (care era plin de carute), pe langa Pitesti, la 4 dimineata. Goneam cu 170-180 la ora.

Le: Maxy, cred ca aproape orice parinte isi da masina macar o data din cand in cand pe mana copilului.

Aceasta postare a fost editata de lexus: 19 februarie 2007 - 10:44

• 0
Imagine amplasata

#178 Maxy

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.002 Mesaje:
Inregistrat: 09-mai 02
  • Marca:Volvo
  • Model:S40 T5 R
  • Motorizare:2.5T 2XX

Scris 19 februarie 2007 - 10:48

Era masina lui.
  • 0

#179 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 19 februarie 2007 - 10:49

nu era viteza nepotrivita, doar locul nu-si avea ...locul.
nu stiu cati dintre noi nu ar fi dat o forja acelei masini daca ar fi avut-o in posesie.
atata tot ca eu nu obisnuiesc sa testez viteza maxima constructiva in oras, unde riscurile sint evident marite.
in concluzie, cu toti am fi facut-o, dar nu in oras.
iar faptul ca mai avea niste pasageri in masina e o circumstanta agravanta, dupa parerea mea. totdeauna, viteza medie de deplasare in cazul meu scade cu numarul pasagerilor.
exista undeva o limita firava pe care in general persoanele cu psihicul cat de cat echilibrat nu o trec. e foarte greu de mirosit ipochimenii care clacheaza in acele momente, deoarece testarile psihologice nu prevad observarea subiectilor in situatii limita, dar fara constrangerea participarii la un test.
scueze pentru limbaj, nu mai fac.

pana si taraboanta mea ajunge in final la 200km/h.

Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 19 februarie 2007 - 10:50

• 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#180 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 19 februarie 2007 - 10:50

Bine zis "aproape"...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#181 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 19 februarie 2007 - 10:52

Le: Maxy, cred ca aproape orice parinte isi da masina macar o data din cand in cand pe mana copilului.

cred ca am inteles cu totii ce a vrut sa zica mister lexus, dar faza in sine e comica.
;)
nu te supara, frateee!
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#182 LaScurt

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.828 Mesaje:
Inregistrat: 15-martie 04
  • Marca:Hyundai
  • Model:Sonata
  • Motorizare:2.4 165 CP

Scris 19 februarie 2007 - 10:55

Inca o data, eu nu zic ca-s usa de biserica, saptamana asta am ajuns la Otopeni in 6 minute, circuland prin oras cu peste 170 km/h. Dar, daca mi se intampla la momentul respectiv ceva, nu asteptam nici laude si nici compatimiri de la nimeni. Daca am fost atat de dobitoc, suport consecintele. Ma enerveaza la culme treaba asta cu circumstantele atenuante.
  • 0
Imagine amplasata

#183 Extremero

Hakuna Matata

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1.399 Mesaje:
Inregistrat: 12-iunie 03
  • Marca:Mitsu
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.2

Scris 20 februarie 2007 - 04:13

Acum 2 ore, pe DN1 la iesirea din Bunesti spre Campina (pe coborare, inainte de pod) in autoturism s-a izbit frontal de un tir.
N-am reusit sa-mi dau seama ce masina era. Nu cred ca putea sa scape cineva viu din autoturism.
Pe toate cele 4 benzi erau resturi. Salvarea era deja acolo, politia tocmai venea.
  • 0

#184 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 20 februarie 2007 - 09:56

Accidente precum cel din Mamaia s-au mai intamplat si probabil se vor mai intampla. Am colegi studenti la servici care ni se lauda in momentele mai relaxate cu tot felul de eroisme la care au luat parte ca pasageri gen mers cu 130km/h la vale pe langa Cotroceni noaptea, liniute pe Sos. Grozavesti sau depasiri la limita pe DN1 in zona montana cu 2 benzi. De asemenea un var de-al lui taica-meu e la 2m sub pamant de 15 ani fiindca a fost pe "locul mortului" cand un idiot fara carnet a zis "ba, ia vedeti cum pot sa iau eu curba asta cu Dacia fara sa pun mana pe volan!" :)

A, si am asistat adineauri la un accident, "in direct" cum se zice. 2 masini faceau virajul la stanga de pe Eliade pe Floreasca, una de pe banda 2 (cum era normal), alta de pe banda 1 (ca asa i s-a sculat). Dat fiind ca nu vorbim de "Matiz" ci de o Laguna + Espero, in ingramadeala s-au acrosat :tomato: A, care mai are accident acolo sa se duca la Colentina, la sectorul 2 - eterna discutie cu zonele de "granita" dintre sectoare unde nici militienii nu stiu cine are competenta :)

Aceasta postare a fost editata de DanCld: 20 februarie 2007 - 09:57

• 0

#185 Kenny

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 Mesaje:
Inregistrat: 15-iunie 04
  • Marca:Citroen
  • Model:Outlander fake
  • Motorizare:2.2 HDI 156 CP

Scris 20 februarie 2007 - 08:33

Darwin loveste din plin : survival of the fittest . Astia n-au avut destula minte in cap sa-si dea seama de pericole si shit happened . Sunt doar usurat ca n-au luat niste nevinovati cu ei . Si am o singura intrebare : oare avea CASCO ?
  • 0
Remember the golden rule : He who has the gold makes the rules !

#186 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 20 februarie 2007 - 10:47

Cum n-a luat ? dar ce din masina cu ce au gresit ?
  • 0

#187 turbo_tudor

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 122 Mesaje:
Inregistrat: 17-decembrie 06
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H 2006
  • Motorizare:1.3 CDTI 90CP

Scris 20 februarie 2007 - 11:35

@Lexus:La 4 dimineata e mai safe sa mergi cu 180 decat la 21.00 cand toti vin de la camp cu caruta sau de la carciuma. Nu spun ca sunt usa de biserica nici eu dar totusi.....intotdeauna am avut grija sa ma pot opri in siguranta daca e cazul. Cat chestia cu masina......mie tata nu mi-a dat masina lui mult dupa ce mi-am luat perimisul... deci sunt si exceptii. Si in final si eu sustin ce a zis Jaffar si Relu. E o diferenta intre o intamplare si in a cauta-o cu lumanarea.

Aceasta postare a fost editata de Frank SF: 21 februarie 2007 - 10:14

• 0
Opel Astra 1.3 CDTI 90 HP, Chrysler Sebring 2.0 LX 140 HP, Albert Einstein: Everything is relative!

#188 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 21 februarie 2007 - 07:54

si boi reisaru nostru ce-a facut? si-a cautat-o cu lumanarea sau ... pur si simplu ... a fost o intamplare ????
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#189 Kenny

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 948 Mesaje:
Inregistrat: 15-iunie 04
  • Marca:Citroen
  • Model:Outlander fake
  • Motorizare:2.2 HDI 156 CP

Scris 21 februarie 2007 - 09:48

Cum n-a luat ? dar ce din masina cu ce au gresit ?

1. S-au suit cu el in masina .
2. Puteau sa faca scandal cand mergea prea tare .

Si eu am prieteni FOARTE buni , dar stiu de ce sunt capabili si nu ma sui in masina cu vreunul din ei la volan nici sa ma impusti .
  • 0
Remember the golden rule : He who has the gold makes the rules !

#190 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 21 februarie 2007 - 10:42

La virsta aia e foarte greu sa discerni. Sa nu uitam ca au fost totusi niste copii ( d-zeu sa-i odihneasca ). Nu vreau sa ma dau "intelept" dar consider inconstienti parintii care dau pe mina copiilor asemenea masini.
  • 0

#191 IulianE

Banned

• Banned
  • PipPipPipPipPip
  • 1.021 Mesaje:
Inregistrat: 10-octombrie 06
  • Marca:Dacia
  • Model:Logan
  • Motorizare:my dream car

Scris 21 februarie 2007 - 04:07

Ma eu am patit-o ...am ars-o cu 140 in oras in curba si am facut BUF!
Si am fost,si am meritat sa raman fara masina.Noroc ca nu am lovit pe altu ca puteam sa il nenorocesc cu vagonu ala de masina,si bine ca-s intreg.
Nu am nici cea mai mica parere de rau ca am pierdut masina,ci ma gandesc ca am fost idiot,un idiot norocos.
Asa ca ati inteles ideea mea.
Nimeni nu e usa de biserica....dar macar daca o faci fa-o in linie dreapta,ziua ,cand drumul e liber si toate conditiile iti sunt favorabile.
  • 0
<a href="http://www.*.com" target="_blank">www.*.com</a>
<a href="http://www.*.com" target="_blank">www.*.com</a>

<!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->SCANDALAGIU SECUND<!--colorc--></span><!--/colorc-->

#192 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 21 februarie 2007 - 06:10

Partea proasta asta e: nu ne invatam minte sau mai bine zis, nu reusim sa invatam din greselile altora. Mai mult sau mai putin, cred ca fiecare greseste cu cate ceva in fiecare zi in trafic. Fie doar si o simpla neacordare de prioritate, o schimbare de sens fara semnalizare, o apasare mai ferma pe acceleratie...si lista poate continua. Din pacate, circulatia in RO este de asa natura incat nu ai cum sa nu gresesti. Este un haos total si daca nu te acomodezi la el, ori ajungi la balamuc, ori faci si tu ca ceilalti.
Poate ca dupa instalarea sistemului video de supraveghere si punerea in practica a amenzilor contraventionale s-o mai rezolva ceva...macar in Bucuresti.
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#193 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Marca:Subaru
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 21 februarie 2007 - 06:38

exact adytzu
privim accidentele altora si zicem "mie nu mi se poate intampla", eu sunt totusi mai atent, controlez mai bine etc....

am vazut in weekend pe DN1 depasiri in viraje COMPLET lipsite de vizibilitate etc....inconstienta completa din partea unora.
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#194 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 21 februarie 2007 - 07:24

Partea proasta asta e: nu ne invatam minte sau mai bine zis, nu reusim sa invatam din greselile altora. Mai mult sau mai putin, cred ca fiecare greseste cu cate ceva in fiecare zi in trafic. Fie doar si o simpla neacordare de prioritate, o schimbare de sens fara semnalizare, o apasare mai ferma pe acceleratie...si lista poate continua.

Ei bine, gresesti! Ma jur pe ce vreti voi ca in ultima luna nu am facut nici o astfel de greseala!!!
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#195 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 21 februarie 2007 - 09:32

Eu ma mai surprind singur gresind ( dar de cite ori oi gresi fara sa-mi dau seama ?? ). Poate sunt cu gindurile mele, combinat cu viteza de melc cu care circul, dar totusi gresesc. Uneori realizez, alteori nu ( ma gindesc eu..). E valabil si pe sosea. Cel putin in ceea ce ma priveste...

Aceasta postare a fost editata de Relu: 21 februarie 2007 - 09:33

• 0

#196 Val

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 44 Mesaje:
Inregistrat: 23-martie 04
  • Marca:HONDA
  • Model:Accord CL7/1 Sport, 2003
  • Motorizare:2.0i, 155CP

Scris 21 februarie 2007 - 09:54

Inteligenta inseamna sa inveti din greselile tale, intelepciunea inseamna sa inveti din greselile altora. Citind tot ce ati scris mai sus, pot observa cu bucurie ca, desi suntem de parere cvasiunanima ca nu am atins inca un prag al intelepciunii necesar si dorit, dam totusi dovada de inteligenta. Este bine.

Topicul asta are darul de a ne face sa incercam mai mult sa depasim pragul simplei inteligente si sa atingem pregul intelepciunii.

Sunt sigur ca, indiferent de opiniile exprimate cu privire la un accident sau altul, toti am inteles ceva din ce au patit altii si ne-a trecut un fior vazand imaginile respective. Macar cu privire la asta sa fim mai intelepti si nu doar inteligenti.

Aceasta postare a fost editata de Val: 21 februarie 2007 - 09:55

• 0

#197 vulupe

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 133 Mesaje:
Inregistrat: 07-octombrie 04
  • Model:Astra GTC
  • Motorizare:1.9 CTDI 150CP

Scris 21 februarie 2007 - 11:53

Excelent spus. Ma inclin, vorba unuia :) Macar un pic de "intelepciune" sa capatam din ceea ce scriem/citim aici si tot e ceva bun in nebunia altora.
Viper - eu unul te cred, nu pun pariu cu tine
  • 0

#198 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 22 februarie 2007 - 12:16

Man, nu ai inteles... :)
Saracu' Viper facea haz de necaz. :) Tot e bine ca macar i-a mai trecut din suparare si are puterea sa mai si zambeasca. :beerchug:
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#199 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 22 februarie 2007 - 12:47

Off-topic: las ca stiu eu ca Viper are o susta cu un vatman de metrou si il lasa sa se dea cu rama... :)

La subiect: e cutremurator ce s-a intimplat cu accidentul ala la mamaia. De mors nils nihil bene - de morti numai de bine, Dumnezeu sa ii odihneasca. Val a sintetizat foarte bine - trebuie sa fim mai calmi si mai intelepti, pentru ca poate sa ni se intimple si noua oricind.

Aceasta postare a fost editata de Frank SF: 22 februarie 2007 - 12:50

• 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#200 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 22 februarie 2007 - 07:47

Val a sintetizat foarte bine - trebuie sa fim mai calmi si mai intelepti, pentru ca poate sa ni se intimple si noua oricind.

o chestie "minora" cu siguranta ...

dar acuma sincer... mie nu stiu daca mi se poate intampla sa ma sparg de un giratoriu la 200kmh...
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi