Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a
Scris 19 februarie 2007 - 02:41
A physics truck just turned over outside! There's physics everywhere!
Scris 19 februarie 2007 - 03:10
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 19 februarie 2007 - 03:12
Ma repet ca sigur acum lumea ma vede ca pe un teribilist care merge ca un dement,nu nu iau apararea la ceea ce a facut soferul nu zic ca este normal,ceea ce vreau sa zic este ca cel putin odata toti am mers cu viteza,iar la o viteza de peste 160,o adiere de vant,un caine iesit in fata,un bou care nu s-a asigurat si poate sa se termine totul intr-o clipa,dupa care altii care nu stiu despre ce este vorba scriu pe forumuri bine ca a murit da-l in masa ca circula ca un dement...e bine asa?
Aceasta postare a fost editata de Maxy: 19 februarie 2007 - 03:20
Scris 19 februarie 2007 - 03:15
P.S. nimeni nu a scris ce ai scris tu. Puteai sa nu o faci nici tu.
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 19 februarie 2007 - 03:16
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 19 februarie 2007 - 03:16
Aceasta postare a fost editata de Maxy: 19 februarie 2007 - 03:17
Scris 19 februarie 2007 - 03:23
Aceasta postare a fost editata de Maxy: 19 februarie 2007 - 03:24
Scris 19 februarie 2007 - 03:26
din unghiul meu e simplu: oricine face astfel de greseli trebuie sa plateasca: prin sinucidere, prin executie, prin bagare la bulau pentru 999 ani etc. tot din unghiul meu de vedere, ma bucur ca sint mai in siguranta pe strazi dupa ce s-a intimplat acolo. m-am cam saturat de zmei si zmeoaice in trafic. n-am nimic impotriva sa-si rupa giturile, dar nu pe strazi. toti pustii se cred asi ai volanului, pedala poate sa dea oricine, cu opritul e mai greu, citeodata e nevoie de copaci.
Scris 19 februarie 2007 - 03:33
Aici e vorba de contextul in care a mers. Eu de ex., la masinile mele am incercat top-speed-ul DOAR pe autostrada si DOAR cand nu mai era nimieni in jur si singur in masina. Care-i problema in cazul asta?
Daca vreau sa ma sinucid, o pot face in multe feluri...conteaza si pe cati trag dupa mine. Pot sa ma sinucid impuscandu-ma sau pot sa ma sinucid aruncand in aer o cladire cu o gramada de oameni. E acelasi lucru?
Aici, ca si in cazul multor teribilisti care pun traficul in pericol, nu se mai pune problema doar de tine ci de cei de jur. Sa mergi cu 200km/h in oras, nici macar inconstienta nu as putea-o numi.
PS: TOATE AFIRMATIILE SUNT PUR SPECULATIVE SI NU AU LEGATURA CU REALITATEA!
Scris 19 februarie 2007 - 03:41
Scris 19 februarie 2007 - 03:46
dupa ce am luat carnetul, aveam un coleg care ma teroriza: ma punea in masina iar el mergea pe jos, in fata. m-a rugat sa nu-l lovesc cu masina.
e usor sa fii zmeu pentru o clipa, si sa distrugi inca 10 vieti.
Scris 19 februarie 2007 - 04:03
stiu e o tampenie dar se intampla pe bulevardul acela din Mamaia strada e mai buna decat orice autostrada de la noi din Romanai sunt 4 benzi daca nu ma insel drum drept drept asfaltul perfect,la ora aia oricum nu era nimeni pe acolo
ai uitat de giratoriul ala... care chiar nu-i "mic"...
daca era singur si murea, poate era altceva. da pb e ca a mai curmat cateva vieti...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 19 februarie 2007 - 06:04
Si nici urma de frana.. asta ce-ti zice?
daca in locul coipacului era altceva.. sa zicem o masina care era deja in giratoriu?
Ca au avut chinion aia ca se aflau pe sosea.?
Una e pe autostrada unde ai linie dreapta, despartitor de sens si mergi ceva mai tare(limita legala este 130) si majoritatea merg oricum peste 80km/h, si alta e in localitate ..
Eu pesonal am mers cel mai tare cu 180.. masina putea mai mult (pe undeva la 220) dar mi-am dat seama ca e unsafe, chiar si pe autostrada ..
Viteze de peste 60-70km/h peste limita legala ar trebui catalogate ca si actiuni criminale..
Scris 19 februarie 2007 - 06:52
Nu vreau sa-i iau apararea lui Maxy dar cred ca ce a vrut el sa zica e ca nu noi avem dreptul sa-i judecam pe acesti tineri. Soferi sau nu, sunt niste tineri inconstienti care si-au pierdut viata. Sunt altii cei care sa-i judece si sa-i condamne daca e cazul. Ca or fi in roba sau in sutana, asta numai ei o vor sti. Haideti sa nu fim noi cei care sa dam cu piatra. Chiar daca n-am facut si n-am face niciodata exact ce au facut ei, nici sfinti ai volanului nu suntem. Haideti sa ne limitam la un trist: Dumnezeu sa-i ierte E mai bine asa si e de ajuns. Orice alt comentariu direct referitor la ei cred ca e inutil. Asta nu inseamna ca nu avem ce invata de aici. Si de ce nu, sa le multumim ca prin greselile unora ca ei, parte din noi vor invata cate ceva bun. Si poate, candva, vor salva o viata sau mai multe.
Dumnezeu sa-i ierte
Scris 19 februarie 2007 - 07:05
cu judecatul poate ca ai dreptate. dar cu comentariile nu prea vad de ce...Orice alt comentariu direct referitor la ei cred ca e inutil.
de reisari dinastia mi-e frica pe sosele. ptr care nu exista decat o pedala - acceleratia.
creier zero. figuri maxime.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 19 februarie 2007 - 07:07
Scris 19 februarie 2007 - 07:14
Orice alt comentariu direct referitor la ei cred ca e inutil.
Am subliniat ce era important din afirmatia mea. Normal ca trebuie comentarii (si inca multe) dar putem sa le facem la modul general. Nu vreau sa citez afirmatiile altora dar unele sunt dure rau de tot. Si noi o putem pati la un moment dat (fara a fi 100% din vina noastra) si nu cred ca veti dori sa se faca astfel de afirmatii despre voi. Trebuie comentat la sange, numai asa putem invata ceva din povestile de genul asta. Dar, repet, fara a se face referire directa la ei. Asta e doar parerea mea, nu incerc s-o impun nimanui.
Scris 19 februarie 2007 - 07:14
Edit:Iata ca ce am spus mai sus se adevereste daca nu exploda masina pasagerii scapau(acum intelegi nene Jaffar ce iti spunea eu pe messenger?)
Aceasta postare a fost editata de Maxy: 19 februarie 2007 - 07:19
Scris 19 februarie 2007 - 07:47
Jaffar a fost poate prea direct in exprimare, insa a exprimat esenta ! 100% de acord cu el.
Scris 19 februarie 2007 - 08:57
Scris 19 februarie 2007 - 09:24
De necrezut...la un asemenea impact devastator puteam sa bag mana in foc ca nimeni din masina aia nu a mai trait nici 1 minut dupa accident(chiar si daca nu se aprindea masina)!
Scris 19 februarie 2007 - 10:18
Stiti ce? Eu ma pun in locul astuia cu Porsche-ul daca voi va puneti in locul unui sofer insotit de un membru al familiei sau de cineva draga care din intamplare se afla in sensul giratoriu cand l-ar fi lovit acest bolid...aceasta ghiulea. Si daca sunteti la fel de concilianti din pozitia aceea...eu nu mai comentez. Chiar imi pare rau sa vad oameni tineri murind prosteste si sper sa le fie tarana usoara.
Aceasta postare a fost editata de Dee: 19 februarie 2007 - 10:19
Scris 19 februarie 2007 - 10:24
Deşi sunt ateu, �mi permit altă urare pentru d�nsul: "�n Iad să putrezească".
Cu totul de acord ref. la postul tau de la 07.07 pm, insa stii cum se zice: despre morti numai de bine.
Scris 19 februarie 2007 - 10:32
e clar ca sunt semeni de-ai nostrii pt care anumite sisteme performante vin prea devreme in posesia lor.
sunt vinovati doar parintii soferului ? cred ca vina apartine in egala masura si societatii in care traim si suntem educati...
eu sincer merg repejor cu masina si nu e foarte bine...dar daca vad unul ca merge CRIMINAL pe strada sau autostrada incerc sa intervin cu toate fiinta mea sa domolesc inconstienta la volan. Nu e o solutie sa actionam asupre efectului ci cum se stie de ceva vreme hai cu totii sa aflam cum putem actiona asupre cauzalor acestor evenimente ireparabile...
Eu propun un topic cu enumararea principalelor cauze ale acestor tragedii.
Risc sa spun ca viteza e un efect si nu o cauza.
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 19 februarie 2007 - 10:39
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi