Astazi pe la 4PM, un accident aiurea rau pe B-dul Tineretului, chiar langa parc. O cretina cu un Golf Break, numar de CL, a acrosat o tipa fix pe trecerea de pietoni si a proiectat-o intr-o alta masina ce venea de pe contrasens. A lovit-o cu partea laterala stanga ca se vedea unde a lovit parbrizul cu corpul. Tipa era constienta si in stare de soc si avea dureri destul de mari dar cred ca are mari sanse sa scape fara mari urmari (adica numai cu fracturi).
Acum partea cea mai aiurea: desi am ajuns acolo la cateva minute bune dupa accident si politia era deja acolo (un echipaj de 3 politisti), desi au avut timp sa marcheze locul bucatilor din masini sarite pe carosabil cu creta, totusi nu au avut timp sa anunte si salvarea. Eram eu acolo de ceva vreme (estimez ca intre 15-20 minute de la producerea accidentului) si apelul catre salvare a fost facut cand eram deja acolo. Oare la ce s-au gandit politistii aia? Ce oameni, ce oameni

Poze n-am mai facut ca nu avea rost. Nu cred ca ajuta pe nimeni. Sper sa fie asa cum cred eu si ca tipa sa scape fara probleme grave. In ceea ce o priveste pe soferita, imi venea personal s-o strang de gat. Era si ea in stare de soc si stiu ca va plati greu pentru asta (sper cel putin).
Concluzia: atat la volan cat si ca pieton, asigurati-va de cel putin 2 ori, chiar si din directii din care ar parea imposibil sa vina ceva. Doamne fereste!