Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a
Scris 22 septembrie 2008 - 02:12
revenind, mai in primavara unei prietene i-au luat permisul pt ca trecut prin stanga refugiului, chiar nu zice nimic de refugiu?
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 22 septembrie 2008 - 02:17
Scris 22 septembrie 2008 - 02:33
Pai acum zice ce scrie in aricolul pus de mine mai sus. Faza e ca poate sa nu zica, refugiile au semn de "ocolire prin dreapta".
Dar si asa:
Art.108. - (1) Săv�rşirea de către conducătorul de autovehicul sau tramvai a uneia sau mai multor contravenţii atrage, pe l�ngă sancţiunea amenzii, şi aplicarea unui număr de puncte de penalizare, după cum urmează:
....
3 puncte de penalizare pentru săv�rşirea următoarelor fapte:
....
5. nerespectarea semnificaţiei indicatorului �ocolire�, instalat pe refugiul staţiilor de tramvai;
Intr-adevar, se retin permise atunci cand se trece prin stanga refugiului dar si pe contrasens, adica pe cealalta linie de tramvai.
Scris 22 septembrie 2008 - 03:05
macar lasati sa se vada ca ati modificat exprimarea neregulamentara; citeste omul peste 1 sapt si nu intelege nimic ...tara de sunt prost cu legi de sunt prost si strazi de sunt prost. oamenii din ce-or fi?
revenind, mai in primavara unei prietene i-au luat permisul pt ca trecut prin stanga refugiului, chiar nu zice nimic de refugiu?
Scris 22 septembrie 2008 - 03:11
Scris 22 septembrie 2008 - 03:16
exact ce ziceam; si nici n-a trecut o saptamana!Cine a modificat ce ?
Swiby, eu in postul 326 am zis o vorba urata si ilegala (pe care nu pot sa o reproduc) si ea s-a transformat intr-una tot urata da' legala la adresa mea
Scris 22 septembrie 2008 - 03:20
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 22 septembrie 2008 - 03:26
Scris 22 septembrie 2008 - 03:55
Scris 22 septembrie 2008 - 09:36
Life must be taken one disaster at a time
Scris 22 septembrie 2008 - 10:02
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 22 septembrie 2008 - 10:05
dar a picat fisa pana la urma...
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 29 septembrie 2008 - 02:53
Dupa parerea mea, cel vinovat in cea mai mare parte in cazul asta e cel depasit. Cei din fata lui nu mi se pare ca ar fi incetinit, deci el e cel care a accelerat. Iar cel cu Dacia incepuse depasirea pe linie intrerupta, legal, si ar fi avut si timp si loc sa se replieze in fata masinii mari ... (TIR, autocar, ce'o fi fost ...)
Scris 29 septembrie 2008 - 03:03
Nesimtire, mai ales ca drumul permitea depasirea fara probleme.
Altfel nu vad situatia. Mai sunt cazuri cand trebuie sa fi atent la cel care te depaseste si sa reduci sau chiar accelerezi, in functie de situatie.. dar aici e clar ca este nesimtire sau neprivirea in oglinda.
Cel cu masin mica din fata vrea sa faca o depasire, renunta si reduce usor..Cisterna merge constant.. tirul/autocarul merge tare.. si nu schiteaza nici macar o frana
Aceasta postare a fost editata de aztec: 29 septembrie 2008 - 03:06
Scris 29 septembrie 2008 - 09:13
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 30 septembrie 2008 - 11:13
Scris 30 septembrie 2008 - 01:25
Scris 30 septembrie 2008 - 01:27
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 30 septembrie 2008 - 01:45
Scris 30 septembrie 2008 - 01:55
Uitati-va frame cu frame (sau opriti la sec 31) si veti vedea ca soferul Daciei ia dreapta inainte ca masina lui sa fi trecut cu totul in fata camionului.
Ok, stiu ca putea sa-i fac loc camionul, dar principiul meu e ca atunci cand mergi pe strada nu te bazezi pe faptul ca te feresc ceilalti ci mergi ca si cum toti din jurul tau ar fi adormiti sau orbi si surzi.
In plus, in cazul de fata logic ar fi fost ca Dacia sa fi intrat intre Logan si cisterna pt ca avea mai mult loc. Iar daca totusi atr fi vrut sa intre intre logan si camion, ar fi trebuit sa franeze pe contrasens pana ajungea la viteza loganului si apoi sa ia dreapta. Atunci cu siguranta l-ar fi vazut si i-ar fi inteles gestul si soferul camionului.
Iar faptul cu acceleratia camionului e relativa. Acesta se apropia de logan si cisterna cu mult inainte ca Dacia sa intre in depasire (a mai si fost depasit intre timp de inca o masina) si nu stim daca acesta accelera sau cisterna din fata incetinea, mergand la deal (mi se pare ca drumul urca).
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 | JEEP Cherokee [KJ] | 2.8CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
Scris 30 septembrie 2008 - 02:34
Scris 30 septembrie 2008 - 02:50
Scris 30 septembrie 2008 - 03:13
Swiby zice ca Loganul a franat. M'am uitat la stopurile Logan'ului ... mai ales la cel de pe luneta, care se aprinde doar cand se franeaza. Ei bine, nu l'am vazut luminand ... Si nici la cisterna nu am vazut aprinse lampile de frana. Iar la cum se micsoreaza deodata distanta intre Logan si masina din care se filmeaza, mi se pare putin probabil ca o inclinatie mica a drumului (daca o exista) sa scada asa mult viteza cisternei incat cel cu masina mare (sa'i zicem camion ) sa se apropie deodata
Scris 30 septembrie 2008 - 03:29
Banuiesc ca si cel cu loganul a crezut ca dacia vrea sa intre in fata lui si nu in spatele lui...
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 | JEEP Cherokee [KJ] | 2.8CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
Scris 30 septembrie 2008 - 04:04
sau poate a fost prima depasire din viata lui, pana si eu care sunt cunoscut ca ma bag rapid in fata celui din fata, nu o fac la modul ala prost. ala cu dacia, cum nu am observat nici un pericol chiar iminent (adica vreun camion la 5m in fata sau mia stiu eu ce), trebuia sa se duca mai in fata si sa intre la locul lui. ala cu loganul, daca a pus frana, e alt exemplu de sofer care nu are treaba cu covrigul. daca dorea sa faca ceva (asta in ideea ca asta cu berlina stia sa conduca), accelera si se ducea in dreapta, nu stiu cum dracu se putea gandi ca ala cu dacia i se va baga in fata.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi