Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a
Scris 04 octombrie 2008 - 05:23
Scris 04 octombrie 2008 - 09:38
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 12 octombrie 2008 - 10:47
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 12 octombrie 2008 - 10:53
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 12 octombrie 2008 - 10:55
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 12 octombrie 2008 - 10:56
Numai cretini pe autostrada :hammer:
dar de la ce atitea accidente?
... se pare ca de la cretinatate
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 13 octombrie 2008 - 10:03
In intersectia cu A1 erau 5-6 masini oprite. Toti erau mai mult mai putin busiti (bare spate dislocate, capote botite tot tacamul). Politia era acolo si nu mai prididea cu scrisul proceselor verbale, iar soferii se apostrofau si se faceu intr-un mare fel, de fata cu politistul.
Trebuie ca a fost ceva in aer.
Scris 13 octombrie 2008 - 11:07
Scris 13 octombrie 2008 - 11:27
Scris 13 octombrie 2008 - 12:48
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 13 octombrie 2008 - 06:37
... asta dupa ce azi dimineata am vazut o masina facuta titirez pe podul Ciurel - a tras probabil dreapta sau a intrat in gardul tramvaiului si a ricosat cumva, fiindca s-a rotit complet pana pe trotuar. Era si o Salvare venita, de asemenea prinsa in trafic am vazut si o platforma. Dap, luni 13!
Aceasta postare a fost editata de DanCld: 13 octombrie 2008 - 06:40
Scris 13 octombrie 2008 - 06:40
Parca ultimul accident l-am vazut vineri acolo.. si alea de care stiu...ca mai scap si eu...
Scris 16 octombrie 2008 - 12:38
Şoferul care a ucis cu maşina un pieton nevinovat ar putea fi pus �n libertate! Adrian Iosif Cocoana a cerut să fie eliberat pe cauţiune, pentru suma de 5 000 de lei.
Magistraţii de la Judecătoria Timişoara au analizat dosarul şi au �ncuviinţat, miercuri, plata sumei respective pentru ca inculpatul să fie cercetat �n continuare �n stare de libertate. Procurorii au la dispoziţie trei zile pentru a contesta decizia de eliberare pe cauţiune. Avocatul Florin Kovacs, cel care reprezintă familia t�nărului ucis, a arătat că joi se va lua �n discuţie prelungirea mandatului de arestare preventivă sau cercetarea lui �n stare de libertate. El a afirmat că va sesiza Consiliul Superior al Magistraturii cu privire la neregulile care se �nv�rt �n acest caz, �n care se incearcă punerea �n libertate a acuzatului, prin orice mijloace. La dosarul cauzei a fost depusă şi expertiza tehnică a autoturismului Ferrari implicat �n cumplitul accident, expertiză care arată că, la momentul impactului, bolidul circula cu viteză mare - peste 110 km/h, şoferul Adrian Cocoană pierz�nd controlul asupra volanului.
Procurorii de la Parchetul de pe l�ngă Curtea de Apel Timişoara au �ntocmit şi rechizitoriul, a cărui rezumat a fost făcut public: "�n fapt s-a reţinut că �n data de 19.08.2008 , �n jurul orelor 20:45 inculpatul s-a deplasat cu autoturismul marca Ferrari, cu număr de �nmatriculare TM-01-COC, pe Calea Aradului din Timişoara, pe direcţia Piaţa Consiliului Europei � Piaţa Mărăşti. Ajung�nd �n apropierea intersecţiei cu strada Demetriade, inculpatul a iniţiat o manevră de depăşire a autoturismului VW Golf din faţa sa, condus regulamentar de martorul P.M., pe banda a doua de circulaţie, pătrunz�nd parţial peste marcajul longitudinal continuu. Pentru efectuarea manevrei �nvinuitul a accelerat intens autovehiculul, fapt remarcat şi de martorii oculari şi partea vătămată R.C., prin zgomotul produs de motorul turat la un regim ridicat combinat cu regimul de deplasare pe care era setat autoturismul, respectiv �RACE�. �n timpul manevrei de depăşire, inculpatul a acroşat cu partea frontalo � laterală dreapta a autoturismului său, partea laterală mediană st�nga a autoturismului VW Golf. Sesiz�nd acest lucru inculpatul a virat către st�nga, cu scopul de a redresa autoturismul, �nsă această manevră, suprapusă regimului de accelerare �n care se afla autovehiculului, a dus la pierderea controlului asupra acestuia. �n timpul deplasării necontrolate, autoturismul Ferrari a traversat �n diagonală sensul opus de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi după ce a trecut peste bordură, a pătruns pe trotuarul pietonal, unde a surprins şi lovit pe partea vătămată R.C., care a suferit leziuni vindecabile �n 12 zile de �ngrijiri medicale şi a accidentat mortal pe R.P.L.. Ulterior lovirii pietonilor autovehiculul condus de inculpat a escaladat parţial planul �nclinat situat �n vecinătatea pilonului terasamentului de cale ferată şi a intrat �n impact, cu partea postero-laterală st�nga, cu colţul pilonului.
După producerea accidentului inculpatul a părăsit locul accidentului fără a aştepta sosirea şi �ncuviinţarea organelor de poliţie".
Dinamica producerii accidentului a fost stabilită prin raportul de expertiză criminalistică de către Institutul Naţional de Expertize Criminalistice Bucureşti.
http://www.tion.ro/s...081015-06230145
http://www.tion.ro/s...080819-09274642
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 16 octombrie 2008 - 03:14
eu chiar incep sa ma intreb daca mai merita sa tinem cat de cat de legi.
Scris 16 octombrie 2008 - 03:50
Scris 16 octombrie 2008 - 04:03
din pacate, azi mi-am luat portia de gust amar.
sint pe aproape sa ajung la concluzia ca in tara asta chiar nu se mai poate face ceva.
asa ca de ce sa nu profit si eu de abrambureala din tara asta ??
Scris 23 octombrie 2008 - 08:10
Scris 23 octombrie 2008 - 09:20
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 23 octombrie 2008 - 09:26
Aceasta postare a fost editata de DanCld: 23 octombrie 2008 - 09:27
Scris 23 octombrie 2008 - 09:32
Aceasta postare a fost editata de salesman: 23 octombrie 2008 - 09:33
Scris 23 octombrie 2008 - 04:42
Scris 17 noiembrie 2008 - 08:04
Scris 17 noiembrie 2008 - 08:46
super artist...adica norocul celorlati ca s-a intamplat asa...
stiti vb aia romaneasca: cum **** ma-sii mai frate?...
Scris 17 noiembrie 2008 - 08:56
a mancat mult "maro" cand a fost mic... ce mai e de zis?
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 18 noiembrie 2008 - 02:20
unreal...
a spus el
despre fotografie
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi