Salt la continut

Fotografie
* * * * * 1 Voturi

Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 2-a

• Topic inchis Acest topic e inchis
1946 replies to this topic

#376 cip

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 33 Mesaje:
Inregistrat: 03-iulie 03

Scris 04 octombrie 2008 - 05:23

confirm... era de asteptat ca nu va tine prea mult.
  • 0
Astra NJoy 2003 1,7DTI + Siemens Navigation System - NAVTEQ

#377 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 04 octombrie 2008 - 09:38

pt mine a tinut vreo 6 ani. in perioada asta a fost extrem de bine. recent nu inteleg de ce, se circula pur si simplu haotic. carute, stresul cu localitatile unde reduci la 50, in unele la 40, unii au 40 pe bord, e crima pur si simplu, e foarte obositor. radare peste radare, atat stiu ei pt fluidizarea traficului. 12 radare. au disparut accidentele, NU. sunt mai multe. ca trag si mai tare acum pt ca se merge si mai prost. ori pun radar din 500 in 500 de m, ori gandesc ceva sa se circue constant si fara obstacole si fara 100/50/40/100 etc. plus ca rar gasesc 2 care sa mearga cu o viteza. presupun ca dupa vitezometru, e si cam geu sa mearga toti la fel, dar diferentele sunt destul de mari, mai mari ca abaterile inerente. poate o fi monoton pe autostrazile de afara, dar acolo dupa 1000 de km nu sunt la fel de obosit ca la noi dupa 200 pe E85 sau cam orice alt drum.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#378 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 12 octombrie 2008 - 10:47

venind pe A1 de la Pitesti am vazut in seara asta 14 accidente de la km 30 (dinspre Bucuresti) pana la intrare in Bucuresti, majoritatea tamponari usoare, dar si unele mai urate. media de masini pe accident a fost de 3, se mergea cu 20-50 km/h (asta cand nu se statea). evident o droaie de cretini o luau pe banda de urgenta unii mergand incet altii tare. Nu stiu ce a fost azi. N-am mai vazut niciodata asa ceva. Numai cretini pe autostrada :hammer:
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#379 Frank SF

membru de nadejde

• Moderators
  • 5.657 Mesaje:
Inregistrat: 05-ianuarie 04
  • Marca:Tiguan BiTDI
  • Model:Focus 1.5 Ecoboost
  • Motorizare:Logan 1310

Scris 12 octombrie 2008 - 10:53

dar de la ce atitea accidente?
  • 0
www.boldfrank.ro
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."

#380 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 12 octombrie 2008 - 10:55

de la handicapati care merg in grupulete la 2 metri de ala din fata :axe:
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#381 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 12 octombrie 2008 - 10:56

Numai cretini pe autostrada :hammer:

dar de la ce atitea accidente?

... se pare ca de la cretinatate :huh:;);)
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#382 Val

Nou venit

• Members
  • Pip
  • 44 Mesaje:
Inregistrat: 23-martie 04
  • Marca:HONDA
  • Model:Accord CL7/1 Sport, 2003
  • Motorizare:2.0i, 155CP

Scris 13 octombrie 2008 - 10:03

Am vazut si eu "minunea" de aseara de pe A1. Am trecut pe acolo pe la 5 fara 10 si am iesie spre centura la km 11 sa merg la Carrefour. Totul era in ordine, se mergea ca dracu de tare, in coloana, dar fara accidente. Coloana de pe banda 2 mergea cam intre 140 si 170, iar cea de pe banda 1 ceva mai incet. La 6:30 cand am iesit de la Carrefour, am reintrat pe A1 in acelasi loc, sa intru in oras.

In intersectia cu A1 erau 5-6 masini oprite. Toti erau mai mult mai putin busiti (bare spate dislocate, capote botite tot tacamul). Politia era acolo si nu mai prididea cu scrisul proceselor verbale, iar soferii se apostrofau si se faceu intr-un mare fel, de fata cu politistul.

Trebuie ca a fost ceva in aer.
  • 0

#383 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:
Inregistrat: 31-august 06
  • Marca:Toyota
  • Model:Auris
  • Motorizare:1.6 VVT-i 124cp

Scris 13 octombrie 2008 - 11:07

Pe A1 trebuie neaparat 3 benzi pe sens pana la Pitesti, eventual chiar 4 in zona intrarii in Bucuresti (+ inca 2-3 strazi de defluire ca Iuliu Maniu nu mai face fata). Atat timp cat masinile nu mai incap cum trebuie pe sosea e normal ca distantele in mers sa scada sub orice limita de siguranta iar un eveniment minor de trafic sa se transforme in carambol cu 10-20-30 de masini. In curand vom vedea de-astea si pe DN2 de la Urziceni spre Bucuresti din cauza localitatilor, radarelor, camerelor si diversilor indivizi care merg mult mai incet sau mult mai tare decat e normal pe segmentul respectiv de drum. De fapt acolo va fi si mai trist, se va merge ca la curse intre localitati si apoi se vor produce ambuteiaje imense la intrarea si in interiorul localitatilor unde militianu' va mai decide sa puna o camera, un radar pe trepied sau un radar mobil clasic!
  • 0

#384 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 13 octombrie 2008 - 11:27

Sa fiu sincer, inceputul legal al autostrazi ar trebui mutat cel putin pana la podul dupa Carefour. Unde este acum nu are sens. Acolo , chiar sub indicator intorc tiruri, acolo este aglomeratia maxima provocata de hipermarketuri, de accesul la centura.. este pericol de ccidente iminente acum.
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#385 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 13 octombrie 2008 - 12:48

deja pe E85 sunt in program mai multe radare si LIDAR si cu inductie si cu microunde. in plus, deja e mult prea aglomerat sa mai mergi tare in siguranta, prefer sa o tin pe dreapta de obicei.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#386 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 13 octombrie 2008 - 06:37

In seara asta la Tricodava in toata intersectia erau pe jos numai fragmente minuscule de plastic si de sticla iar ceva mai incolo tras pe dreapta un Fiat Albea cu portierele si stalpul dreapta impinse pana in vecinatatea soferului. Surprinzator, un airbag frontal deschis, desi impactul parea cat se poate de lateral. Nu am vazut urme de sange, probabil totusi nu a avut pasager ca am fi vazut "problema" la TV.

... asta dupa ce azi dimineata am vazut o masina facuta titirez pe podul Ciurel - a tras probabil dreapta sau a intrat in gardul tramvaiului si a ricosat cumva, fiindca s-a rotit complet pana pe trotuar. Era si o Salvare venita, de asemenea prinsa in trafic am vazut si o platforma. Dap, luni 13!

Aceasta postare a fost editata de DanCld: 13 octombrie 2008 - 06:40

• 0

#387 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 13 octombrie 2008 - 06:40

Iarasi?
Parca ultimul accident l-am vazut vineri acolo.. si alea de care stiu...ca mai scap si eu...
  • 0
calator prin timp si spatiu...

#388 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 16 octombrie 2008 - 12:38

Ucigaşul cu Ferrari şi-a cumpărat libertatea cu doar 5 000 de lei!

Şoferul care a ucis cu maşina un pieton nevinovat ar putea fi pus �n libertate! Adrian Iosif Cocoana a cerut să fie eliberat pe cauţiune, pentru suma de 5 000 de lei.

Magistraţii de la Judecătoria Timişoara au analizat dosarul şi au �ncuviinţat, miercuri, plata sumei respective pentru ca inculpatul să fie cercetat �n continuare �n stare de libertate. Procurorii au la dispoziţie trei zile pentru a contesta decizia de eliberare pe cauţiune. Avocatul Florin Kovacs, cel care reprezintă familia t�nărului ucis, a arătat că joi se va lua �n discuţie prelungirea mandatului de arestare preventivă sau cercetarea lui �n stare de libertate. El a afirmat că va sesiza Consiliul Superior al Magistraturii cu privire la neregulile care se �nv�rt �n acest caz, �n care se incearcă punerea �n libertate a acuzatului, prin orice mijloace. La dosarul cauzei a fost depusă şi expertiza tehnică a autoturismului Ferrari implicat �n cumplitul accident, expertiză care arată că, la momentul impactului, bolidul circula cu viteză mare - peste 110 km/h, şoferul Adrian Cocoană pierz�nd controlul asupra volanului.
Procurorii de la Parchetul de pe l�ngă Curtea de Apel Timişoara au �ntocmit şi rechizitoriul, a cărui rezumat a fost făcut public: "�n fapt s-a reţinut că �n data de 19.08.2008 , �n jurul orelor 20:45 inculpatul s-a deplasat cu autoturismul marca Ferrari, cu număr de �nmatriculare TM-01-COC, pe Calea Aradului din Timişoara, pe direcţia Piaţa Consiliului Europei � Piaţa Mărăşti. Ajung�nd �n apropierea intersecţiei cu strada Demetriade, inculpatul a iniţiat o manevră de depăşire a autoturismului VW Golf din faţa sa, condus regulamentar de martorul P.M., pe banda a doua de circulaţie, pătrunz�nd parţial peste marcajul longitudinal continuu. Pentru efectuarea manevrei �nvinuitul a accelerat intens autovehiculul, fapt remarcat şi de martorii oculari şi partea vătămată R.C., prin zgomotul produs de motorul turat la un regim ridicat combinat cu regimul de deplasare pe care era setat autoturismul, respectiv �RACE�. �n timpul manevrei de depăşire, inculpatul a acroşat cu partea frontalo � laterală dreapta a autoturismului său, partea laterală mediană st�nga a autoturismului VW Golf. Sesiz�nd acest lucru inculpatul a virat către st�nga, cu scopul de a redresa autoturismul, �nsă această manevră, suprapusă regimului de accelerare �n care se afla autovehiculului, a dus la pierderea controlului asupra acestuia. �n timpul deplasării necontrolate, autoturismul Ferrari a traversat �n diagonală sensul opus de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi după ce a trecut peste bordură, a pătruns pe trotuarul pietonal, unde a surprins şi lovit pe partea vătămată R.C., care a suferit leziuni vindecabile �n 12 zile de �ngrijiri medicale şi a accidentat mortal pe R.P.L.. Ulterior lovirii pietonilor autovehiculul condus de inculpat a escaladat parţial planul �nclinat situat �n vecinătatea pilonului terasamentului de cale ferată şi a intrat �n impact, cu partea postero-laterală st�nga, cu colţul pilonului.
După producerea accidentului inculpatul a părăsit locul accidentului fără a aştepta sosirea şi �ncuviinţarea organelor de poliţie".

Dinamica producerii accidentului a fost stabilită prin raportul de expertiză criminalistică de către Institutul Naţional de Expertize Criminalistice Bucureşti.

http://www.tion.ro/s...081015-06230145

http://www.tion.ro/s...080819-09274642
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#389 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 16 octombrie 2008 - 03:14

romania, deloc surprinzatoare.
eu chiar incep sa ma intreb daca mai merita sa tinem cat de cat de legi.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#390 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 16 octombrie 2008 - 03:50

pai daca nici noi nu le respectam cu ce drept mai comentam sau suntem idignati cand citim din astea?
  • 0

#391 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 16 octombrie 2008 - 04:03

da cine mai sta sa le comenteze ??
din pacate, azi mi-am luat portia de gust amar.
sint pe aproape sa ajung la concluzia ca in tara asta chiar nu se mai poate face ceva.
asa ca de ce sa nu profit si eu de abrambureala din tara asta ??
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#392 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 23 octombrie 2008 - 08:10

Are cineva drum acum, sau lucreaza, sau sta cineva pe langa Arcul de Triumf ? Imediat ce se intra pe Kiseleff, pe directia de mers spre Piata Victoriei, cam la 80 de metri, este un beamveu serie sapte mai vechi, pe partea dreapta a carosabilului, aproape perpendicular pe directia de mers, iesit cam 1 - 1,5 m pe banda 1 - lovit tare pe partea drapta (roata sarita, etc). Eu cred ca a venit tare din directia Piata Presei, a iesit cu viteza prea mare din giratoriul de la arc, si cand s-a incadrat pe kiseleff a intrat in derapaj, datorita carosabilului umed - traiasca udatorii de asfalt !
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#393 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:
Inregistrat: 14-aprilie 08
  • Marca:Univega
  • Model:510
  • Motorizare:27 de viteze

Scris 23 octombrie 2008 - 09:20

eu tocmai am ajuns la serviciu (piata presei libere) :D
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

http://florinpanait.wordpress.com

#394 DanCld

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 932 Mesaje:

Scris 23 octombrie 2008 - 09:26

Eu azi dimineata am venit pentru prima data cu masina la servici pe luna asta. Evident ca n-o puteam lasa moale si in seria de viraje de la gara am intrat un pic cam tare (deh, primul la semafor, aveam unde). Si a naibii masina nu a derapat, am avut si pieton pe trecerea aia mare, am franat in curba pe carosabil udat, a stat bine intre marcaje..... e drept, mi-a batut in pedala binisor, si parca s-a aprins si un bec pe bord :D Deci bemeweul ala nu avea ESP ?! Sau asa e la moda, sa iti faci de cap cu masina puternica dupa ce ai apasat un anume buton cu Off? I don't get it :D

Aceasta postare a fost editata de DanCld: 23 octombrie 2008 - 09:27

• 0

#395 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:

Scris 23 octombrie 2008 - 09:32

are si esp-ul niste limite, nu cred ca te scoate chiar din orice rahat ...

Aceasta postare a fost editata de salesman: 23 octombrie 2008 - 09:33

• 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

#396 rzv74

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 259 Mesaje:
Inregistrat: 28-octombrie 02

Scris 23 octombrie 2008 - 04:42

esp te ajuta sa fortezi putin limitele, dar nu sa treci peste. Fizica are si ea legile ei -am vorbit ca un om mare :lol: . Nu intri ca nebunu' intr-o curba si apoi in prapastie te certi cu esp-ul!
  • 0

#397 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:

Scris 17 noiembrie 2008 - 08:04

da' de baiatu' asta ce ziceti?

• 0

#398 dante01

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 709 Mesaje:
Inregistrat: 11-august 03
  • Marca:Mazda
  • Model:3
  • Motorizare:1.6 DOCH 105 CP

Scris 17 noiembrie 2008 - 08:46

unreal...
super artist...adica norocul celorlati ca s-a intamplat asa...
stiti vb aia romaneasca: cum **** ma-sii mai frate?...
  • 0
...Move your mind...

#399 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 17 noiembrie 2008 - 08:56

iara m-ati filmat? :P
a mancat mult "maro" cand a fost mic... ce mai e de zis?
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#400 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 18 noiembrie 2008 - 02:20

unreal...

a spus el
  • 0

Posted Image
despre fotografie

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi